Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezdem ...

ciulowata

Polecane posty

Gość jezdem ...

Mam problem mąż mnie nie pierwszy raz pobił , ale ja poraz pierwszy podałam go na policję ... Czy wycofać sprawę jak prosi mnie teściowa i syn

Ciężko doradzać nie znając tak naprawdę sytuacji. No i ja i tak się od rad powstrzymuję. Sam niezbyt udanie kieruję swym życiem. Sama sobie zadaj pytanie jakie są inne szanse by to powstrzymać ?

Gość Nie wycofuj ...
..Matka mojej kolezanki wycofala... a pozniej zaprzestala skladac jakiekolwiek skargi...minely dwa lata i zostala pobita ze skutkiem smiertelnym...

Gość jezdem ...
bo wiedzą że będzie wyrok , a po wyroku wiadomo mężczyżnie trudno znależć pracę . Zaznaczam że to cicho bijca..:P

Gość efbkj
w zyciu nie wycofuj niech ma za swoje a tesciowa jak sie tak o niego martwi niech go sobie weznie :)

Gość jezdem ...
czła moja rodzina też jest za tym , abym dosięgła swego po wielu latach psychicznego i moralnegoi znęcania się na mnie !! Wszystkie kobiety , które męczone są , ŁĄCZMY SIE ... Ale jestem wsciekła...!!!

Gość to zalatuje na prowokację
nie karmić trola :P

Gość jezdem ...
jeden jest za mną ma 25 lat drugi ma 15 lat i właśnie ten piętnastolatek ,prosi mnie ...:p

uwazam ze jak raz to zrobil to i zrobi znowu to tylko kwestia czasu,facet nie ma prawa podniesc reki na kobiete a jak to robi to kawak skur.....a nie faceta.Uwiez mi ze gdybym byla w takiej sytuacji to nie tylko nie wycofalabym zgloszenia ale pogonilabym go w cholerę,na co mi damski bokser w domu

ja bym chyba nie wycofała. on musi się z Tobą liczyć . Jak ulegniesz naciskom, to okarzesz słbość i on uzna , że może bić dalej. A tak może się bać wyższego wyroku za recydywę. Ila lat ma twój syn ?

uwazam ze jak raz to zrobil to i zrobi znowu to tylko kwestia czasu,facet nie ma prawa podniesc reki na kobiete a jak to robi to kawak skur.....a nie faceta.Uwiez mi ze gdybym byla w takiej sytuacji to nie tylko nie wycofalabym zgloszenia ale pogonilabym go w cholerę,na co mi damski bokser w domu

Gość jezdem ...
nie podszywaj się glisdo ... to sprawa , która nie jest błacha ...:P

Gość sprawa nie jest
blaha ale walisz minki jakbys miala padake :)...

to się określa \"familiada\" ;) raz wycofasz, potem drugi, a na 3 raz jak wezwiesz policję to nie przyjadą - szkoda zachodu jak i tak wiadomo jaki będzie skutek. tak jak napisał/a \"nie wycofuj\"

A już napisałm. Moja znajoma była bita przez wiele lat. jak synowie dorośli to potrząsneli tatusiem i zaznaczyli, że jak podniesie jeszcze raz rączke to mu ją przetrącą. Poskutkowało. Teraz chłop pokorny jak ta lala...( 8 lat spokoju). musisz spowodować , aby synowie Cię poparli, jeśli nie w ten to inny sposób. Muszą dostać jasną info, że to ojciec jest be...

Gość jezdem ...
Już sni mi się po nocach , że jestem w sądzie że po raz pierwszy mojego lubego do sądu niosę ...:P Jak ja go nie cierpię.. br ..br.. Nie wycofam macie rację ... niech odpowiada skurczybyk , za to co zrobił mi i moim dzieciom.

Joku - raz jest tak jak piszesz, a raz tak (ja mam w rodzinie taki przypadek) że syn dorasta i teraz matkę tłucze tak jak tatuś.. :o

pewnie , że tak. nie wiem jaki jest jej sterszy syn, ale młodszego jeszcze się chyba da ustawić do pionu. Warto próbować. Jak "jezdem" nic nie zrobi to może będzie patrzeć jak jej synowie są katami swoich rodzin.

Gość jezdem ...
No i właśnie ten 25- latek jest za mną , pokazał już tyatusiowi swoje różki .:P Ale co z młodszym synem , jeszcze nie ma wyrobionrgo zdania , ani tu , ani tam ... ROZUMIĘ GO

Gość jezdem ...
S-a-m-a-n-t-a To nie ten klimat moi chłopcy są wspaniali i nie będą mnie tłuc ... Jestem więcej niż pewna ... Dużo winy jest mojej . Milczałam i tkwiłam we własnym gnoju ?

jezdem - on chyba też się boi. Musisz być silna za was dwoje. Pogadaj ze starszym, niech bieże brata na męską rozmowe. W tym wieku matki się nie słucha, ale brat pewnie ma jakiś autorytet.

Ciebie może nie, ale mają zakodowane pewne reakcje i jakby nie było, przyczyniłaś się do tego (nie odseparowując kata od dzieci) masz jeszcze szansę, a młodszy myślę że po prostu wstydzi się że tatuś może w pierdlu wylądować :o

Gość jezdem ...
Joku to prawda , ale nie mogę obciążać starszegi syna takimi sprawami , właśnie w tym roku pisze pracę mag... Niech się zajmnie swoimi sprawami.. A ja jako dojrzała kobieta / nie mogę obarczać moimi problemami moich synów i tak mają inaczej niż inni ...:P

Gość jezdem ...
Czyli nie wycofać ... Niech się dzieje co chce:O