Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstres

Jestem brzydki, kocham dziewczynę, przyjaciel z nią flirtuje i w ogóle

Polecane posty

Masz kasę , masz fajną laskę , ja ziomka rozumiem , bo sam mam problemy znalezc dziewczyne , dla nich charakter jest najważniejszy , gówno prawda panowie , nie oszukujmy się ... , a wracając do kolegi o to że chciałby byc z dziewczyną z którą świruje jego były przyjaciel , chłopie nie warto ! Najpierw da szansę jemu , będzie ją bzykał ile wlezie , a potem będzie chciała do Ciebie , chcesz resztki ? Ja bym tak nie mógł żywcem bym pogrzebał ... , podobnie miałem w swoim życiu ... , Dlatego wole pic i jarac blanciki , pozdro :)

Gość Sylwia_A.
Stary, źle sie czujesz ze swoim wygladem to go nieco zmień. Zacznij chodzić na siłownie, wyrzeź sobie ładną klate, jak masz problem z cerą, to zasuwaj do dermatologa, przepisze Ci odpowiednie dla cery żele do mycia itp. (jak masz mało kasy to zaznacz żeby to coś nie drogiego było). Popatrz sobie w necie jak sie określa kształt twarzy mężczyzn, zobacz jaki masz kształt twarzy i zmień sobie nieco fryzure. Pójdz do jakiegoś w miare dobrego fryzjera i poproś żeby Ci coś doradził i albo zapuszczaj włosy albo skróc, w zależności co Ci doradzi. Popatrz sobie też na mode meską, od siebie moge powiedziec, że najlepszym i najbardziej sprawdzonym zestawem bedą jakieś jeansy dopasowane (ale nie obcisłe tylko dopasowane, a nie odstające od tyłka, jakbys pieluszke na sobie miał), koszulka z fajnym na drukiem (fajnym a nie zakrwawiona głowa :P ) równiez dopasowana, ale też nie obcisła, oraz bluza też może być z jakimś nadrukiem, też dopasowana a nie odstająca. Bezpieczny zestaw. Jak poćwiczysz to bedziesz miał fajna klate i bedziesz sie elegancko prezentował, ale tez nie przesadzaj, żeby nie wyglądać jak jakis kark, hehe :) Jak poczujesz sie dobrze we własnej skórze to też nabierzesz pewności siebie. A co do dziewczyny, to zobaczysz jak potoczy sie cała sytuacja czy nadal bedzie z Twoim kumplem czy nie, no zobaczysz, ale staraj sie o niej za dużo nie myśleć. Skupic sie na czymś innym, nauce, właśnie ćwiczeniach, może masz jakąś pasje (np. gra na gitarze) to sie jej oddaj w pełni. Bądz otwarty na inne znajomości. I głowa do góry. Ale przede wszystkim jeśli Twój wygląd Ci nie odpowiada, to go zmień, ćwiczenia, fajna fryzurka, nowe ciuchy moga zdziałac prawdziwe cuda. Jak Ty sie poczujesz lepiej i polubisz siebie, to zobaczysz że bedzie lepieji :)

Gość Mam to samo ;/
Siema! Mam 12 lat no i jakoś wyszło jestem (jak dla sb znaczy siebie) paskudnym dziwakiem. Nie wiem co robić, a podoba mi się dziewczyna i to jak. Nie wiem nikt jej nie chce ale jak byliśmy (jesteśmy w klasie) w 4 kl to każdy na nią leciał. I naj (przystojniejszy i dla mnie głupi) z nią chodził. To mój były przyjaciel ;/ a ja nie wiem jak sobie z tym poradzić bo wszyscy mnie tyrają, pewnie dla tego że ten pseudo przyjaciel na którym się przejechałem powiedział każdej osobie ze szkoły, że się "zakochałem". Nie jesteśmy przyjaciółmi, bo często to robił. Za odp thx ale pls piszcie na gg ;D PS. zapomniałbym moje gg: 5024012

Gość Mam to samo ;/
jeszcze dodam w PS2. że teraz ide do gim to może sie coś zmieni, a i że większości dziewczyn mówi że mam brzydki ryj (no pewnie tak jest ale sie nie znam),i że laski lecą na charakter, a prawie każdy ładny ma i charakterek supcio pls odp

Gość xxzz1910
ja to wyglądam jak tornado i tsunami naraz wieć ja też nie mam łatwo i mam dziewczyne chłopcze troche wiary jak nie ta to inna i znajdziesz miłość życia załamywac sie nie wolno

"Ok, czyli wyjaśnienie mam- nigdy nie będę z ładną. Ale z powodu własnej dumy, nie będę nigdy z brzydką." Wychodzi na to, że jesteś płytki jak woda w kałuży. Więc nie dziw się, że każda dziewczyna potraktuje Cię tak samo. Ty chciałbyś żeby ona dostrzegła "to coś" w Tobie, ale Ty musisz mieć najfajniejszą dupę we wsi. Zastanów się co Ty w ogóle wyplatasz tutaj. Tok myślowy trzynastolatka, nie ubliżając nikomu. :S

A jak chcesz mieć wartościową dziewczynę, to schowaj tę swoją zakichaną dumę do kieszeni. Bo to wcale nie duma, tylko ot, zwykła próżność i głupota.

Gość kazdy chce miec ladna laske

Gość xxzz1920
ja sie zgadzam jesteś płytki! chcesz mnieć laske wartościową? to znajdz sobie średnią i wierną tak jak ja ja nie musze chodzić z najładniejszą dupą w mieście wiesz dlaczego? bo ja mam styl charakter i Serce i dla mnie sie liczy by moja ukochana była mi wierna i tyle jeśli ty szukasz ładnej to szukasz plastiku na dwóch nogach dziewczyno z posta powyżej masz słuszną racje takie myślenie jest bez serca znajdz sobie średnio albo będziesz sam jak kołek

Gość XMlodyXX
Siema mam podobny problem tesz jestem brzydki i zadna dziewczyna mnie niechce :( Ake sa chlopacy zostalem gejem i jestem szczesliwy z tego powodu :) jaby co pisac z propozycjami jestem szeroko otarty na wszystko:) lubie od tylu i wogle :) niewstydze sie o tym pisac bo to mnnie jara piszcie na gg 33967652!!!!!!!!! Mowcie domnie Misiu :***

Gość JestemZerem
Jak jesteś brzydki podobnie jak ja to masz przejebane, ja bym ci radził owinąć się dwoma drutami i podpiąć do prądu. Tylko nie mogą się stykać bo zrobisz z siebie grzałkę, najlepiej załatw wtyczkę, żebyś miał trudniej się wycofać. Jak podłączysz się do gniazdka przez same kable to cię po prostu odrzuci. Z wtyczką to co innego. Ja już 3 razy w ten sposób umarłem, ale dalej żyję. Jakbym nie był taki brzydki to bym teraz nie miał problemów z sercem i alkoholizmem. Wiem tyle, że mnie to już nic nie ruszy. Zrobiłem ostatnio generator wysokiego napięcia, ale też nie dał rady. Najwidoczniej żyć trzeba.Laskami się nie przejmuj. Znałem taką jedną kocicę. Zajebista była. Ale jak przyszło do seksu no to rzeczywiście ładnie mnie popieściła... paralizatorem. Teraz pływa gdzieś na dnie Wisły. Ta kocica oczywiście. Nie no żart, mordercą jeszcze nie jestem. Zabiłem tylko dwie kury i cztery gołębie. A i jeszcze jedno - mam 3 śliczne kotki do sprzedania. Jak nikt nie kupi to nic się nie stanie. Umrą śmiercią głodową. Poza tym, że zajmuję się elektryką i elektroniką to robię też w fachu... jakby to nazwać - "przenoszeniem zwierząt na wyższy poziom egzystencji". Ps. Jestem zerem, ale się tego nie wstydzę i nawet mi z tym dobrze. Pozdrawiam wszystkich moich fanów w tym te 2 kury i 4 gołębie.

Gość adaadarox
a ja miałam kolegę paskudnego jak nie wiem co :) ale miał mega charakter potrafił gadką zbajerowac najlepsze laski;) i dlatego miał ksywę BAJER;p poza tym chłopaki maja łatwiej w naszym kraju bo baby są ładniejsze a chłopy to co 20 wygląda spoko w hiszpanii za to mogłam tak powiedziec o co 2 napotkanym :)

JestemZerem --> gratuluje ci poczucia humoru :D zacznij pisac jakies krotkie opowiadania. a moze juz cos pisales? przy 'pozdrawiam wszystkich w tym te 2 kury i 4 golebie' spadlam z krzesla :D

Gość wzrokowo-empirycznie
Faceci, jeśli uważacie się za nieatrakcyjnych, to jest duże prawdopodobieństwo, że jesteście w błędzie, bo być może drzemie w Was potencjał. Chodzi o to, żeby zadbać o swój wizerunek, bo przez wygląd zwracamy na Was uwagę. Koleżanka Sylwia A. pare postów wyżej dobrze radzi. Ja mogę dodać od siebie, że warto dobrać ubrania do Waszej sylwetki i karnacji, wykreować swój styl dodatkami typu kapelusze, czapki, szaliki, arafatki, zegarki, itd. Oprócz tego dobrać fryzurę do twarzy (zapytajcie fryzjerkę, w jakiej fryzurze byłoby Wam dobrze!! jeśli się dogadacie - zróbcie to). Zadbajcie o uśmiech!! Na allegro albo nawet w Rossmannie dostaniecie paski wybielające zęby - taki drobny szczegół, a jego poprawa naprawdę dużo daje! Jeśli dalej nie wiecie, co robić, piszcie do mnie natalia@zwybrzeza.pl chętnie pomogę!

Gość What The,What The ?
Omg jak patrze na niektóre posty to śmiac sie chce :D a co do tematu to 1 krok do zdobycia dziewczyny to nie wstydzic sie po prostu podejsc i zagadac, bo siedząc przed komputerem (laptopem) raczej jej nie poderwiesz Powodzenia w podrywach ;d

Gość aaaaaaaaaagava
ja z własnego otoczenia znam kilka przykładów par gdzie OBIEKTYWNIE facet wygląda kiepsko, a dziewczynę / żonę ma bardzo atrakcyjną ( i wcale nie poleciały na kasę) znam też jednego faceta o któym niemal WSZYSCY mówią że jest brzydki, a ja uważam że jest ok, ni widze jego rzekomej brzydoty, a dodatkowo jest prze-fajnym inteligentnym i zabawnym facetem i panienek miał mnóstwo (nawet rzekłabym że wybrzydzał :-P ) kwestia pewności siebie, fajnego ciucha i fajnej fryzurki. naprawde. facetów nikt nie ocenia w kategoriach "piękny" -"nie -piękny" ;-) tylko ATRAKCYJNY lub nie. a na atrakcyjność wpływ ma wiele drobiazgów, nie tylko "ładna buzia" dziewczyny mają gorzej -bo muszą być "ŁADNE" -ale tu z kolei z pomocą przychodzi makijaż, więc jakoś dajemy radę ;-)

Gość Klinga
Przejebane z tym byciem pewnym siebie. Po co to wam potrzebne dziewczyny? Ja podchodziłem do laski ale dobierałem się do niej jak pies do jeża, byłem taki grzeczny i wgl. i mnie ma w dupie.

Gość hgfd23425
Jeśli jesteś brzydki nie masz szans dla kobiet wygląd to podstawa

Gość gość
Trudna sprawa