Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstres

Jestem brzydki, kocham dziewczynę, przyjaciel z nią flirtuje i w ogóle

Polecane posty

Gość Wstres

A więc: Jestem brzydkim nastolatkiem. To jest problem. Bardzo chcę mieć dziewczynę. Szczególnie podoba mi się jedna. Ona ma chłopaka, ale on mi jakoś nie przeszkadza. Wiem, że ona i tak z nim zerwie. W każdym razie, ja mam przyjaciela. A właściwie to mój były przyjaciel- zdradził mnie i chociaż teraz jesteśmy w stosunkach neutralnych, już nie jest moim przyjacielem. On się spotyka z tą dziewczyną, która mi się bardzo podoba. Złość i okropna bezsilność bierze mnie na myśl, że oni się spotykają, być może dotykają, przytulają... A on jest przystojniejszy ode mnie. Pomocy! Jak poderwać tą dziewczynę? Dlaczego jestem gorszy od mojego byłego przyjaciela? Co robić, by nie zostać w tyle?

Gość Uczciwa Olga
Life is brutal. Czego Ty się właściwie spodziewasz, że ładna dziewczyna (tak wnoszę z tego co o niej pisałeś) mając do wyboru obok miłego przystojnego chłopaka i chłopaka tylko miłęgo wybierze tego drugiego???Nie masz szans

Gość rzecz gustu
Moze nie jestes taki brzydki jak Ci sie wydaje :)... ...dziewczyny zreszta zwykle nie lubia zakompleksionych facetow...musisz byc bardziej pewny siebie

Weź się chłopie za jakąś przeciętną. Prawda jest taka, że udane związki to takie, gdzie spotykają sie ludzie PODOBNI, a więc także o podobnym stopniu atrakcyjności.

Gość Preferencje.............
po pierwsze facet musi miec jaja i sile przebicia...twarz jest na koncu dla mnie facet moze miec twarz radiowca byle mial ikre i byl inteligentny laski nie lubia facetow ktorzy sie nad soba uzalaja i rozczulaja nad swoim losem jak twoj kumpel wyrywa do tej panny to ty nie stoj i sie nie przygladaj, rozmawiaj z nia, zapros do kina, odprowadz do domu, zapros na spacer..cokolwiek ale cos rob

Gość lkopl
nie panikuj

Gość niunia0000
he he walcz o nią chłopie. postaraj się ja zdobyć a napewno bedzie twoja

Moze nie jestes az taki brzyki jak CI sie wydaje.. poprostu nie jestes zbyt pewny siebie a to raczej kobiety odrzuca... nie rob nic na sile. POdejrzewam ze masz jescze wiele zycia przed soba i spotkasz jeszcze nie jedna panne za ktora bedziesz biegal. TYlko najwazniejsza jest pewnosc siebie.;)

Gość wstres
Po 1. Ja nie okazuję tego, że mam załamanie. Ok, czyli wyjaśnienie mam- nigdy nie będę z ładną. Ale z powodu własnej dumy, nie będę nigdy z brzydką. A więc pytanie brzmi, co mam właściwie teraz robić? Czy naprawdę jestem skazany na samotność?

Gość Kisielek017

Gość ofe rma
"Ok, czyli wyjaśnienie mam- nigdy nie będę z ładną. Ale z powodu własnej dumy, nie będę nigdy z brzydką. A więc pytanie brzmi, co mam właściwie teraz robić? Czy naprawdę jestem skazany na samotność?" tak

Gość ...Heniek
Chłopie wszystkie kobiety są ładne ale nie wszystkie mogą ci się podobać :)) zobaczysz odmieni ci sie jeszcze ja w dziecinstwie wygladałem jak ... inaczej mówiąc no comment a z czasem sie człowiek zmienia twarz itd nie jedna osoba tak miała nie załamuj sie olej ja sobie bedzie innna ; )

Gość pozdross
wklejajcie foty, a my doradzimy jakich zmian musicie dokonać! :D podamy taktyke podrywu, uwodzenia i świetny bajer. :)

Gość przecietniak
nie martw sie tez jestem brzydki i jakoś żyje wiec... troche optymizmu

prawda jest taka, że brzydkie babsko przeważnie znajduje sobie faceta nawet jeśli chce ładnego, a brzydki koleś to przeważnie gówno dostaje, taki jest ten świat i te p.........e baby

prawda jest taka, że brzydkie babsko przeważnie znajduje sobie faceta nawet jeśli chce ładnego, a brzydki koleś to przeważnie gówno dostaje, taki jest ten świat i te p.........e baby

Gość iks de
dasz rade

Gość Dd.
Ale płyyyki jest ten temat. Ktoś o nicku "iks de" napisał wielce pokrzepiające "dasz rade", "kazurkazur" wyzywa kobiety, wini nas chol.era wie za co a "Zenek123" narzeka na swój wygląd na który ma NIEWIELE WPŁYWU, jednakże zdecydowanie idzie wnioskować że charakter ma gów.no warty, a w tym przypadku wpływ MA.

Gość przystojniaczek
słuchaj napewno niejest tak zle jak myslisz ja jestem kolesiem i niebęde Ci pierdolił o głupotach jakie inni juz pierdolą słuchaj wez sie w garsc opisz siebie a Ci pomoge co zrobic zeby byc przystojnym kazdy chłopak ma zadatki na maczo uwierz mi opisz siebie i niemartw sie w szczególach ja opisze Ci sieboie a mowie Ci szczerze ze dziewczyny na mnie lecą mega głowa do gory stary

Gość eeeeeee
napewno niejest tak zle

Gość ale piprzycie lol
ja jestem ladna,tak mowia i sie dziwia,ze wg innych mam brzydkiego chlopaka,kazdy gebe rozdziawia,dlaczego?bo po 1 to mi ma sie podobac,po 2 ma ijest swietny charakter,po 3 ma serce i jest kochany,ale przy tym meski,sexy i potrafi mnie rozpalic bardziej niz banda pustych przystojniaczkow ;] i jest tysiace takich par i odwrotnie ;]

Gość QFTN
A więc: miałem kiedyś podobne ekscesy. Ale dzięki Bogu życie jest ch***** i nauczyło mnie tego i owego. Po pierwsze: ona i tak w końcu cie żuci albo coś się sp*****. Tak czy siak zobaczysz. Życie da ci w dupę raz, drugi, trzeci. A po za tym jeśli ty jej się nie podobasz to jesteś w dupie. W XXI wieku dla ludzi w wieku od 15 do 30 liczy się tylko wygląd. Babki zawsze wolą jakiś odpicowanych gówniarzy czy staruchów którzyż odgrywają miłych, i blablabla. To cała zabawa nie jest warta takiego zachodu. Więc daj sobie spokój.

Gość QFTN
PS: Nie poprawiaj się dala posranego społeczeństwa.

Gość A może i brzydka...
O ja pierdolę co wy mu gadacie!! Po 1 on myśli, że jest brzydki, a może jest tylko wstydliwy i zakompleksiony, każdy, ale to każdy patrzy na siebie bardziej krytycznie niż jest w rzeczywistości, mi też się mój pysk nie podoba, jak widzę się w lustrze to chce mi się rzygać, zazdroszczę niektórym laskom urody, fotogeniczności, ale nigdy nie miałam problemu z znalezieniem faceta(nawet tych naprawdę przystojnych) i zastanawiam się, co oni we mnie widzieli, bo ja patrząc w lustro widzę brzydala, więc jak on z kimś takim mógł się zadawać, a co dopiero całować/seksić itp. Nie wiem jak to nazwać!! Po prostu są gusta i guściki, a może Ci ludzie są po prostu ślepi? Nie wiem jaką zasadę wyznają, ale nie możesz okazywać tego, że masz kompleksy i czujesz się gorszy, to działa odstraszająco na dziewczyny, hmm przypatrz się facetom, spójrz potem na siebie, czego brakuje Tobie, może nie odstajesz tak bardzo od kanonu powszechnej urody :) czasami psycha to podsyca :) nie masz laski, bo nie umiesz bajerzyć, bajera to podstawa i tyle!

Gość poczekaj pojawi sie trzeci
mily, przystojny i BOGATY! wtedy obaj dostaniecie kosza:D

Gość A może i brzydka...
Najlepsze jest to, że jestem teraz z kimś od kilku miesięcy i ciągle słyszę prawie codziennie, jaka to jestem piękna,słodka i w ogóle i tak się zastanawiam czy on jest normalny, bo ja nie widzę nic ciekawego w sobie :) No, ale fakt tak robią ludzie zakochani.. to jak się odkocha to pewnie mnie zostawi ha ha ;-)

Gość kirkil
witam ja mam dopiero problem moj wyglad pozostawia wiele do zyczenia jak spotykam dziewczyne to nie chca wogole ze mna rozmawiac a jak pisze z jakas na funskun i wysle fotke to odrazu przestaje pisac ;( STARAM SIE nadrabiac harakterem ale wyglad wygrywa...

Panowie wala.... ot co Wam brakuje. Wola zwycięstwa. Tego Wam życzę.