Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpilkowa LADY

szpilki pasują do szkoły?

Polecane posty

Gość Szpilkowa LADY

szpilki pasują, zeby chodzic w nich po szkole?

Gość Szpilkowa LADY
proszę o wyrozumiałość , jestem uczennica szkoły specjalnej :classic_cool:

Gość Szpilkowa LADY
uczę się w liceum, i obserwuję że wiele dziewczyn właśnie w szpilkach lata, ale co sobie o takich myślą nauczyciele?

nie wiem co myślą nauczyciele, u mnie w LO jak się zapomniało bucików na zamianę zamiast szpilek to się kupowało takie butki szpitalne (od woźnej) - takie niebieskie foliowe - i tak chodziło. szybko się dziewczynki nauczyły nie zapominać ;)

Gość u mni w szkole
nie mienialo sie butow bo i po co?

Gość Szpilkowa LADY
pytam powaznie, a wy kpicie.. nie wiem czy wypada, czy to moze niedopuszczalne

u mnie uważano że szpilki niszą podłogę (słusznie) i stawy dziewczyn je noszących (tzn balasujących na nich) - też słusznie

Gość Szpilkowa LADY
kurcze ja bym chciala ale mam obawy

a musisz do szkoły? nie wyobrazam sobie biegac ze szkoły do autobusu na szpilach kilka godzin dziennie mam sie męczyc? chodzi o to, żeby nogom było wygodnie teraz szkołę skończyłam wiec mogę sobie pozwolić na paradowanie na obcasach

Kobiety - kobietom zgotowały ten los a zatem namawiam aby kobiety od najmłoszych lat uczyły się chodzić w szpilkach , chyba będzie tym kobietom łatwiej pracę znaleźć i w życiu doroslym będą fajnie kusić wyglądem nóżki w obcasie :) Czym wcześniej się nauczysz tym lepiej dla Ciebie, nie życzę żadnej z Was tego co przeżyła córka moich znajomych, jechała na studniówkę w nowych szpilkach a nie była do szpilek przyzwychajona i niestety, nie dojechała , połamała obcasy i wylądowała w błocie ze skręconą nogą . Jestem ZA :)

Gość co za idotka z Ciebie
po cholerę w szkole w szpilkach latać idiotko? żal ;P

Gość 768uyuy
u mnie polowa dziewczyn nosi szpilki...liceum...i dla nauczycieli to normalne...przeciez szpilki to nie przyjscie w samym staniku...nie przesadzajcie....ktos tam napisal ze nie wyobraza sobie biec na autobus w szpilacch....a na miasto tez nie wkladasz pbcasow bo bedziesz wracac autobusem ?

Gość Szpilkowa LADY
Dziewczyny, chodzi mi oto czy nauczyciele nie patrza ianczej na dziewczyny ktore lubia szpilki nosic w szkole...

Gość Szpilkowa LADY
dodam , ze mam 40 lat i ucze sie w szkole zawodowej wieczornej na kierunku obsluga betoniarki

Gość fsdggggs
Nie wiem czego sie bulwersujecie. Jesli u dziewczyny w szkole mozna nosic obuwie "codziennie" (tzn. nie kapcie) tpo dlaczego ma nie nosic szpilek? Nie pisze przeciez ze załozy do tego różowa mini i bialy koszulke nad pepek. Szpilki to obuwie jak kazde innee, jak chce to niech nosi, ja przynajmniej nic zlego w tym nie wiedze.

Gość Szpilkowa LADY
jestem w pierwszej liceum

Gość Szpilkowa LADY
dziewczyny chodzą w szpilkach, ale nie wiem co na tonauczyciele...

Gość Szpilkowa LADY
nie chce sobie u nauczycieli nagrabic

Gość uwuwuuw
Skad my mamy wiedziec co mtsla Twoi nauczyciele. Mnie by nie preszkadzały ale pewnie sa i tacy którym sie to nie podoba

Gość Szpilkowa LADY
właśnie o to mi chodzi, żeby osoby, które dawno ukończyły liceum wypowiadały się... bo chyba nauczycieli to tu mało... czy im to przeszkadza, czy Wam to przeszkadza itp...

Gość uwuwuuw
Ja skonczyłam 6 lat temu liceum. u mnie nie było opcji zeby chodzic w szpilkach czy jakichkolwiek innych butach bo były wymagane trampki koniecznie z białą podeszwą :P

Gość Szpilkowa LADY
nie zniosłabym tego :)

Gość uwuwuuw
EEeee ta. Wszyscy tak musieli chodzic więc nie było opcje ze ktos z kogos szydził, że głupio wyglada bo wszyscy jechalismy na tym samym wózku :P

Ja dopuszczam wszystkie :) wszystko tak naprawdę może nie spodobować się komuś w kimś innym, np. złe spojrzenie. Jeżeli dobrze się czujesz na szpilkach- chodź w nich nawet po szkole. Nie uważam, że to niedopuszczalne. Lepsze szpilki niż goły brzuch i różowe włosy :)