Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna i ponetna

Przespalam sie z facetem mojej kolezanki i poluje na innego

Polecane posty

Gość sliczna i ponetna

I poluje na drugiego faceta innej kolezanki. No cos takiego mam, ze kreca mnie zajeci faceci a ze jestem atrakcyjna to robie to po mistrzowsku:)

Gość sliczna i ponetna
Dlaczego jak dziwka? To raczej powinno wam dac do myslenia jacy sa faceci. Poprawka, jeden zajety facet bardzo namietnie sie ze mna calowal ale powiedzial, ze ma dziewczyne i ja kocha:P Gdybym sie uparla na niego to moze by sie skusil ale juz mi sie nie chcialo:)

Gość heheh...wystawiasz
się na kafeteryjny ostrzał,zapewne wiesz co robisz...nawet jeśli masz skórę grubą...odpryski moga poranić...

Gość Wrom
Wkrótce nie będziesz miała koleżanek. Ciekawe czego jej tak zazdrościłaś, że bawi cię dyskretne robienie jej krzywdy. Bo to raczej nie z samego pożądania do osobnika płci przeciwnej, prędzej samouwielbienie.

n0 tak w sumie racja bo moj facet lubi patrzec na laski a jak ja ubiore bluzke z dekoldem to krzyczy ze inni beda patrzec i nie chce tego

nie ma jak kurwiszon..czy w kazdym towarzystwie musi sie trafic jakas godna pozalowania kobieta ktora lubi robic dla faceta za materac? :O

to bardzo brzydko o tobie świadczy niestety, nie mam szacunku do dziewczyn, które uwodzą zajetych mężczyzn zeby chociaż dla jakichś wyższych celów, z powodu uczucia, ale dla samego usatysfakcjonowania siebie? musisz miec bardzo niskie poczucie własne wartości

Gość sliczna i ponetna
ale ona nadal jest z nim

Gość heheh...wystawiasz
moim zdaniem to zgrabna prowokacja

Gość A ja nie mam też szacunku
do tych "uwiedzionych" facetów.:o

Gość sliczna i ponetna
to raczej dla was ostrzezenie ze w najlepszym wypadku wasz facet moze calowac sie z inna:)

Gość hehehehe dobre
skad ja to znam,mojego faceta probowala taka poderwac,w rozpor chciala wejsc konkretnie,jak ja zlewal to nie skutkowalo,wkoncu dobitnie powiedzial jej ze ma spierdalac bo jak nie to kurwiszonowi cos zrobi i ...pomoglo :) moj facet normalnie sie tak ne zachowuje to logicze no ale w tym wypadku nie dalo rady inaczej,takze szmacinko przjedziesz sie na ktoryms tak ze sie od smiechu nie powstrzymasz albo trafisz na panne ktora bedzie ostra suka i nie pozwoli sobie odebrac faceta to ci piora z dupy powyrywa rowno :) czego ci zycze

Gość Wrom
"ale ona nadal jest z nim" Przecież nic nie wie a nawet gdyby to pewnie i tak by tylko z "koleżanką" zerwała kontakty a nie z facetem.

Gość sliczna i ponetna
faceci też za mną szaleją bo potrafię polizać jąderka mając penisa w buzi :) i po oralu ZAWSZE połykam. :) Takie wieści szybko się rozchodzą i facetom jeszcze ciężej jest mi odmówić :)

Gość heheh...wystawiasz
ależ przedmówczyni ma dosadny język...łomatko

Gość tralalalalalalalala
Chyba masz swiadomosc tego ze krzywdzisz kogos i niszczysz zycie innym osobom... Oczywiscie rozumiesz takze to ze to jakie krzywdy wyrzadzasz Ty i moze daja ci jakas satysfakcje to one wroca d oCiebie z potrojona sila. Byc moze nie teraz za pare lat sama bedziesz chciala sie ustabilizowac, miec faceta na stale czy meza ... a moze bedziecie miec juz dzieci a moze i nie .. I wtedy to samo Ciebie spotka. Wtedy tylko nie placz i nie mow ze zycie jest straszne i jest ci zle bo zostalas na bruku. Bo to wlasnie wszystko to co zrobilas i na co sobie zasluzylas. A byc moze bedziesz juz takim tanim podlotkiem na pare razy do konca zycia. Ale i tak jestem pewna ze staniesz na drodze nieodpowiedniej kobiecie :) i skonczy sie feralnie... Powodzenia i wiecej rozumu nie oleju w glowie!

Gość sliczna i ponetna
Zadna prowokacja. Faceci sa prosci:) Mini, odkryta bluzka, pomalowane usta, usmiech i sa twoi:) Bawi mnie to jacy sa oni latwi do rozgryzienia a ze kazdy zajety daje sie skusic to juz nie moja wina. Pilnujcie ich a nie na mnie

Gość heheh...wystawiasz
mowa o...hehehehe dobre

Gość hehehehe dobre
no niestety dosadny bo do takiego kurwienia sie to lagodnie nie da rady

Gość to tylko dowód na to
jacy beznadziejni są faceci!:o

Gość sliczna i ponetna
Nie wie i tak jest lepiej. Po co ma wiedziec? On ja kocha ale wiadomo wchodzi rutyna i tak sie dzieje.

Gość tfggggg
KAWAŁ CHUJA Z CIEBIE !!!!!!!!!

Gość heheh...wystawiasz
dziwię się ludziom zakładającym kontrowersyjne topy i wystawiające się na glebiącą krytykę innych...jakiś kafe masochizm...

Gość kawał chuja to z tych
facetów jest!

Gość sliczna i ponetna
po wszystkim powiedzial mi ze dopiero uswiadomil sobie jak ja kocha, wiekszosc tak ma, ucieczka od rutyny