Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna i ponetna

Przespalam sie z facetem mojej kolezanki i poluje na innego

Polecane posty

Gość takie tam duperele...
Eeeeee, po co się żołądkujecie? Dziewucha jest z gatunku prostaczek i nic tego już nie zmieni. Przyciąga też prostych facetów. Aż kiedyś trafi na gorszą od siebie, dostanie po pysku i wyląduje na chirurgii. A wtedy cała okolica ustali jej reputację na całe lata. Nikt przyzwoity nie weźmie jej za żonę, a uprzejmi sąsiedzi chętnie opowiedzą dzieciom o "powodzeniu" mamusi....Dobrze, że nie jestem w Twojej skórze, brrrrrrr...:(

Gość do hehehehe dobre
ona to pewnie ma jape jz tak rozjeeeebana ze szparagi w poprzek moze wpierdalac:D:D

Gość american pie
kiedy wkoncu zrozumiecie ze dla faceta liczy sie tyko goła dupa i cycki tacy juz jestesmy:D

Gość a ja bardziej jestem wsciekla
na tych debili, którzy sie z nia przespali niż na nia sama.:O

Gość do hehehe dobre
no to moze trafisz na takiego, ktory puści sie z inna.:classic_cool:

Gość Mariuszek28
Czemu zwalacie na nia wine? Sam mam kolegow z ktorymi chodze na meskie balangi. Ich laski pozwalaja bo same sie w tym czasie bawia. A na tych imprezach to takie sztuki chodza ze glowa mala. Gdyby jakas podeszla to 99% moich kolegow by wymieklo.

Gość hehehehe dobre
nawet doczekalam sie podszywek:D marnie marnie:classic_cool:dzien bez podszywek dniem straconym co pozdro:classic_cool:

Gość Mariuszek28
Jako facet wam mowie, ze facet sam na imprezie to ryzyko. Trzymac nas krotko trzeba:P

Gość a co facet mózgu nie ma
taaaak... wspaniała teoria o chwilowym zaciemnieniu umysłu, beznadziejna z punktu widzenia nauki, ale rzetrwała aż do dziś dlaczego tylko facet ma mieć niedotleniony mózg w pewnych sytuacjach, analogiczna sytuacja tyczy się również kobiet - na skutek podniecenia krew napływa do narządów męskich i źeńskich, kobiecy mózg ma prawo funkcjonować równie fatalnie, dlaczego zatem, tylko faceci tłumaczą się w ten sposób no ale tak sobie dalej tłumacz skoro Ci lepiej :o nie ona Ci wierność przysięgała, tylko on ona skoro jest wolna, może proponować seks komu chce, on skoro jest zajęty, powinien odmówić gdybym się dowiedziala o zdradzie, ta kobieta dla mnie nie istnieje, nie chcę nawet z nią rozmawiać, po co? nie ona jest dla mnie w tym istotna, cały swój gniew i żal skierowalabym na faceta, który mnie oszukał ale wy obwiniajcie dalej inne kobiety, byle nie wlasnego chłopa :o a oni to tak pięknie już od kilkunastu stuleci wykorzystują, o ile wieki temu można było z czystych względów społecznych udawać, że się w tą teorię wierzy, o tyle nie widzę powodu dla którego kobiety to robią nadal okłamujecie same siebie i swój gniew kierujecie w złą stronę, a oni sobie nadal na tym wózeczku wygodnie jadą ;)

Gość ci faceci są tak samo winni
jak ona wiec nie ośmieszajcie sie i ich nie usprawiedliwiajcie!

Gość Mariuszek28
ja mam kolegow porzadnych, ktorzy nie szukaja zaczepek ale jestem pewny, ze jakby jakas sztuka sie uparla to juz po moich kolegach:)Tylko leca teksty: ale laska, ale ma nogi, ale sztuka:P Pilnucjie ich dziewczyny:P

Gość no bo idiotki zawsze beda
bronić swoich "misiaczków" i udawać że nie widza co oni wyprawiają.

Gość hehehehe dobre
ale nie oszukujmy sie facet zawsze mial wiekszy temperament niz kobieta a co za tym idzie oni szybciej ulegaja,a baba jesli ma taki sam temperament jak facet co sie tylko by rypala z kazdy kto sie nawinie to zwykly szmateks

Gość gdyby mnie taka sytuacja
spotkala to kolezanki i faceta nie chcialabym znac i zdecydowanie wiekszy zal czulabym do faceta że mnie zawiódł!

Gość Mariuszek28
Skoro facet sam na imprezie to taka sztuka ma prawo podejsc i zagadac a ze takie sztuki maja opanowane to perfekcyjnie, faceci sie kusza:) ja tam nie mam dziewczyny ale widze co sie dzieje Moj kolega jeden ma taka laske ze glowa mala ale jak z nami pojdzie do baru to ciagle mu lata glowa za jakas:P Tacy juz jestesmy:)

Gość do hehe
a u ciebie język jak z meliny!:o

Gość hehehehe dobre
ja tam swojego nie musze pilnowac bo go znam i wiem jak sie zachowuje w roznych sytuacjach,pewnie zaraz jakas zacznie pieprzyc ze co robi za moimi plecami ale nawet nie bede tego komentowala,jasne facet musi byc twardy pod tym wzgledem i umiec twardo powiedziec takiej suce gdzie jej miejsce

Gość tak hehe dobre
facet bedzie mial przy tobie dobrze, w koncu o zdrady bedziesz obwiniać te "wredne" baby a nie swojego dziubusia.:o

Gość ojejciu
ale z ciebie herszt baba!LOL!:classic_cool:

Gość hehehehe dobre
a moze byc i nawet z kibla jak wolisz,aby sie porozumiec z pewnego pokroju ludzmi trzeba zjechac do parteru

Gość jak mają głupich facetów
"a co facet mózgu nie ma" ---> POPIERAM twoją wypowiedź, dokładnie tak jest. kobiety rzucają się na inne kobiety, a faceci są zadowoleni, bo ich puszczalstwo uzasadniane jest załosnym "no bo ona mnie uwiodła..." i temperament nie ma tu nic do rzeczy.

doprawdy? w której mądrej książce to przeczytałeś/aś, że temperament zależy od płci??? tak, tak najlepiej to, żeby kobieta wogóle nie miala ochoty na seks, bo tak naprawdę to niewiadomo jak z nią jest no te wielokrotne orgazmy i wogóle, za każdym razem będzie chciała wiecej i więcej, a biedni facet nie wydoli :o tak, tak facet ma prawo zawsze i wszędzie mieć ochotę na seks, jak tak samo robi kobieta określa się ją całą kolekcją wulgaryzmów podejście brzmi znajomo, prawda? no w sumie nic dziwnego, kultura, która nam to na wszelkie sposoby wmawia ma ok 2000 lat :o

Gość Autorka ma ubaw
a niejaka hehehe dobre dala sie niezle wkręcić.:classic_cool:

Gość hehehehe dobre
nigdzie nie przeczytalam bo to jest logiczne,a przynajmniej bylo no ale sie zatarlo przez niektore kurwiszcza z syndromem wiecznego niedopchniecia,sa tez prawdziwe kobietki ktore jasne lubia sex ale nie lataja z dupa po kwescie

Gość hehehehe dobre
wkrecic czy nie,nawet jesli to prowokacja a tak raczej jest to i tak nie ma znaczenia bo takie sytuacje sa tez realne,sama wiem bo widzialam na wlasne oczy caly cykl

Gość hehehehe dobre
ide juz takze kazdy nastepny wpis nie bedzie mojego autorstwa...pozdro:classic_cool: ;)

"jak mają głupich facetów" - dzięki za zrozumienie :) aha i żeby nie było, że ja jakaś cięta tylko na facetów jestem ogólnie uważam, że za zdradę powinna być obwiniana tylko i wyłącznie osoba zajęta, niezależnie czy facet, czy kobieta, bo ta osoba ma kogo zdradzać, a nie powinna tego absolutnie robić oczywiście na kafe częściej czyta się o zdradzających facetach stąd takie moje posty :P

Gość hehehehe dobre
ide bo mój pan i władca mnie wzywa.

Gość Ageliki
A mojego za nic w świecie byś nie uwiodła. :-)

jedno pytanie a po co wy wogóle z taką osobą piszecie? 🌼 Zapraszam serdecznie na www.picollo.eu 🌼 🌼 Zapraszam serdecznie na www.picollo.eu 🌼