Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam obsesję

Mam obsesję, że wypadną mi wszystkie włosy i będe łysy.

Polecane posty

Gość mam obsesję

A wtedy to się rzucę z pałacu kultury, albo mostu świętokrzyskiego. To będzie dla mnie tragedia. Doszło do tego, że licze ile mi wypada włosów dzienne, zrobiłem wykres w excelu, prognozuję przyszłe wartości. Używam masę środków i szamponów, boję się ich dotykać, żeby jakiś nie wypadł. To jest koszmar. Łykam z 5 preparatów na włosy. Czy muszę iśc do psychologa?

Gość mam obsesję
byłem, ale on mi powiedział, że mi włosy wcale nie wypadają.

Gość mam obsesję
dzisiaj np. wypadło mi 68 włosów. Rano przy myciu aż 40. Reszta w ciągu dnia. To jest już okropne. Cały czas o nich myślę, że mi wypadną. Nie daje sobie z tym rady.

Gość mam obsesję
ja na prawdę chyba powinienem iśc do psychologa, bo to już mnie do szału doprowadza. Jakiś tydzień temu przez 3 dni to włosy mi się po prostu sypały, byłem na skraju depresji. Wypadało mi ich aż 90 dziennie. Jestem na skraju wyczerpania nerwowego.

Gość zessstresowana
ja za to czasem wyrywam po 2-4,to smutne ale...przynosi ulge

Gość pytanie numer 3224
Łysina jest sexy;) Serio. Jak zaczną wypadać Ci włosy, to je zgół na łyzo lub bardzo krótkiego jeża i zapuść brodę:) Tylko sam się nie zapuszczaj:) Dbaj o siebie, o zdrowie i o kondycję, np. zapisz się na siłownię. Naprawdę, utrata włosów to nie koniec świata, a męskość nie polega na zaczesywaniu resztek włosów, albo na potrząsaniu grzywą, ale na tym, że się umie przyjmować świat takim, jaki jest i radzić sobie z tym.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
zetnij na 3 mm to się wzmocnią i nie będziesz w stanie liczyć :) łysiejesz bo faceci łysieją i już...męska łysina jest super sexy...hmmm...a takie zakola to już w ogóle prowokują grzeszne myśli...bycie łysym to żadna tragedia.

Gość wez przestan
ja uwielbiam facetow z lysina,zakochalam sie w facecie kompletnie nieatrakcyjnym,z brzuchem,wlasnie lysiejacym i kazdy mi sie dziwi a ja go kocham za jego osobowosc,wiem ze masz to pewnie w dupie ale nie wiem jak moge cie pocieszyc

Gość mam obsesję
naprawdę liczę je. To mnie już doprowadza na skraj rozstroju nerwowego.

ogol głowe , no powiedzmy nie na łyso tylko zostaw tak ze 4 mm. Przestaniesz liczyć, bo tak któkich się nie da. Włosy odpoczną od tych twoich zabiegów i się wzmocnią. A może polubisz nowy wizerunek i tak już zostawisz. No szczególnie , że sporo babek lubi łysych i ogolonych.

Gość mam obsesję
chciałbym wyluzować, ale nie potrafię. Nawt sny mam o tym ,zę wypadaja mi włosy i jestem łysy. To jest coś okropnego. Jak będę łysy to nie pogodzę się z tym w życiu, nigdy. Najgorsze jest to, ze ukrywam to przed bliskimi. W szafie w pokoju mam całą półkę z różnymi preparatami zakrytą ubraniami.