Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie dzis dowiedzialam

Czy pakowanie zakupionych towarow klienta w sklepie to obowiazek?

Polecane posty

Gość kobut
tak jak kasjerka nie ma obowiazku pakować ci towaru,jeśli to robi to tylko jej dobra wola zrozum to w końcu. I

Gość Vagina Fallacci
może lepiej zrozum to co ja piszę, za kilka lat to i w Polsce będzie to normalne.

Gość maksi______________________
Co do pytania w temacie- to czy sprzedawca spakuje Ci zakupy nie zależy od niego, tylko od wewnętrznych procedur które występują w jego sklepie...nie każdy sklep ma przepis mówiący o obowiązku pakowania zakupów klienta....proste:)

Gość kobut
za kilka lat w sklepach bedzie pełna komputeryzacja,a wieksze zakupy bedzie sie robiło przez internet

Gość spoko maroko
Cóż. To, że Amerykanie nie są zbyt lotni to żaden sekret. Może i trzeba im pakować zakupy, bo by sobie jeszcze przy tym krzywdę zrobili. My tu, w zaściankowej Polsce, nadal sobie jakoś sami radzimy. :D

a ja nie lubie jak mi jakas kasjerka dotyka moich zakupow i wklada do torebki mięso z proszkiem do prania:)

Gość gość
Wiecie co? Jak stoje 9 godzin i mam pakowac stosy ciuchow do reklamowek to mi rece opadają. Ja nie pakuje bo placicie kur.a za reklamowke a nie za pakowanie głupie dzidy.