Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

KOCHAM CIE nie dla mezczyzn.

Polecane posty

FACECI powinni dostac odgórny zakaz używania słow KOCHAM CIę. po pierwsze dlatego ze nie znaja ich znaczenia i uzywaja kontekstowo niepoprawnie. Uzywają do cełow manipulacyjnych. Naduzywają. Nadają im sto innych róznych znaczeń. Nie szanują. I więcej z tego krzywdy niż pożytku.

Gość mas stajla retro
:D

i znów to samo... kontekstowo niepoprawnie.:) No, idź, idź... :)

Gość szpagat robie
żadnej rewelacji nie odkryłaś. tu kiedyś był wspaniały topic - Pawianizm, i na nim wszystko przedyskutowano :)

Nic nie dokrywam na nowo. Przypominam oczywiste prawdy:) taka wiosenna akcja.

Gość alicja janosz
facet istnieje po to no właśnie po co on jest ? nasza zabawka

To może jednak są to treści warte odkurzenia... Myślę że są. :) Wiosenna akcja uświadamiająca pod hasłem: Ratujmy Ginący Męski Świat:) Albo szkolenie : Jak poprawić jakość mężczyzny.:)

faceci maja tendencje żeby mówić \"kocham cie\" kiedy chca nas zaciągnąc do łózka:O

Gość asdfds
ojej naprawde ? kurde a wy takie biedne szare msyzki dajecie sie wykorzystywac

Pewien pan gdy szczytował krzyczał DO SWOJEJ kobiety: kocham cię, kurwa, kocham cię...!!! a za chwilę gdy już ochłonął: przesuń dupę, nie mam miejsca.

a czasem im sie zdarza mówić \"kocham cie\" w łóżku:O nie wiadomo po co? Moze myślą,że w ten sposób wpłyną na nasze ego, jakby tak trudno było zrozumiec,że czasem znajdujemy się tam dla zaspokojenia własnych potrzeb.

Nie, nie wolałabym Wolałabym żeby nic nic nie mówił :) Czasem w oczach widać prawdę... :) Słowa nie są potrzebne.

Nawet sobie nie wyobrażacie jak męczące jest odreagowywyanie frustracji.. :))) Pozdrawiam wszystkich, niedługo mi przejdzie, obiecuję. :))

hahaha msc temu facet(tylko kumpel dla mnie) napisał mi w smsie KOCHAM CIE WARIACIE..wiedziałam ze to było pod wpływem wódki,wiec nie zareagowałam.Na 2 dzien udawałam ze nic sie nie stało.On mi powiedział chyba to nie prawda:O Nie dociskałam,nie chciałam wyjaśniać.Kłócilismy sie od tej pory jak cholera.Nie wiem dlaczego,ale kontakt jest bardzo lużny taki nijaki.

Gość nadludzkie cierpenia retro
Nawet sobie nie wyobrażacie jak męczące jest odreagowywyanie frustracji.. Czyżby jedyną słabością żelaznej retro była nieumiejętność utrzymania przy sobie słabego mężczyzny?

Gość wszyscy jesteśmy ludzmi
a .....miłość osłabia mężczyzn...niestety lub stety.

Gość Gdansk38
A ja uwielbiam kochac!

hahahahha nad;udzkie cierpienia retro... polegają w więklszości na odsysaniu od siebie słabych pijawczych męskich osobników... O utrzymanie będę się martwić jak znajdę tego kogo szukam.