Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdwdwqde

Dostałam ciuszki, dla mojego dziecka z lumepksu!!

Polecane posty

Gość dwqdwdwqde

Za miesiąc urodze i od jednej osoby,dostałam ciuszki z lumpeksu.Dla mnie to troche dziwne;(

skad wiesz ze z lumpeksu? w lumpeksie niekiedy mozna wyczaic calkiem nowe i o wiele ladniejsze rzeczy niz w sklepach. poza tym nie kazdy ma pieniadze.

A dlaczego myślisz, że z lumpeksu? Sama dostałam wiele używanych ubranek, po moim dziecku też większość oddałam dalej.

Gość dwqdwdwqde
ta osoba ma pieniadze

Gość ciesz sie ze w ogole dostalas
nie wszyscy maja takie szczescie ;) a Ty jeszcze wybrzydzasz :O

Gość to kup
sobie nowe jak ci nie pasuje co dostajesz.dziecko szybko rośnie to ci trochę kasy pójdzie na te wszystkie nowe

Gość dwqdwdwqde
bo wiem na 100%, ze lumpeksu mowiła mi, ze kupiła w lumpeksie i to moja WłASNA MATKA, ktora stać na jedno oryginalne ubranko! Nawet od tesciowej dostałam, oryginalne ubranka i rożek nowy, a nie stary po jakims dziecku:(

to nie znaczy, że ma je wydawać na wyprawkę dla ciebie- jak ci się nie podoba- kup sobie ciuszki sama- nowe, drogie i jakie tylko sobie zamarzysz

Gość dwqdwdwqde
ike, od matki nigdy nic nie dostałam wiec sie nie powinnam dziwic, moja matka to sknera, woli wydac 300 zł na rydzyka, niz dac włąsnej corce na dziecko

nie rozpaczaj tylko powinnas sie cieszyc ze dostalas jak nie zniszczone nie podarte to wypierz i wyprasuj beda jak znalazl chyba ze ty jestes wyrafinowana paniusia to wyrzuc albo daj biednym dzieciom np. w domu malego dziecka tam napewno sie uciesza

Gość fdgdf vbdf
no troche to dziwne, ja bym jej to oddala i powiedziala ze ma sie nie fatygowac!

Ja tez nie należe do biedakow ... a ubieram sie w lumpku ... ; ] Jak chcesz wszsytko nowe to kupuj ... a inni mają obowiązek przybiegac z firmowymi , nowymi ciuszkami ? myślałam ,że to ich dobra wola ....

Gość dwqdwdwqde
dziwne?to chore:(mi jest przykro:(po prostu

więc czemu się dziwisz????????? wiesz wybacz ale to są pieniądze matki ja od byłej teściowej nigdy nic nie dostałam i nie płaczę- a też wydawała kase na co chciała- jej kasa - jej sprawa

Gość dwqdwdwqde
emka, ja tez kupuje ciuchy w lumpeksie dla siebie, nie jestem jakas tam paniusią, ale zwyczajna osobą, ale myslałam, ze matka sie bardziej postara, a jej szkoda po prostu pieniedzy, woli wydawac na siebie, zawsze taka byla!!Ja bede lepsza dla mojego dziecka!

A jak by Ci kupiła nowy ciuszek w Reserved albo KapphAlu, przeceniony z 80 złotych na 15, to już byłoby w porządku jak rozumiem.

Gość dwqdwdwqde
ike, ale Ty mowisz, o tesciowej a ja mowie o RODZONEJ MATCE@!@!to jednak roznica a ciuszkow jasne, ze nie wyrzuce, ale same te ciuszi dostałam i ona myslała, ze bede skakac z radosci!jak pisałam tesciowa sie wiecej postarała, choc nie chciałam by tylke kasy wydawała.. ale to był gest z jej strony Zreszta od rodzicow nigdy nic nie dostałam, albo musiałam sie prosic o cos, a potem mi wypominanone, albo sama wszystko musiałam zdobyc

Gość fdgdf vbdf
hehh moja tesciowa nic nie kupila jak sie nam dziecko urodzilo, ale jakby mi wlasna matka kupila z lumpeksu to bym chyba ja wysmiala.... ja rozumiem dziewczyne, pokaz matce ze takie ciuszki to moze kupic biednym dzieciom a nie wnukowi!!!

Gość dwqdwdwqde
A jak by Ci kupiła nowy ciuszek w Reserved albo KapphAlu, przeceniony z 80 złotych na 15, to już byłoby w porządku jak rozumiem. nie musztarda-wystarczy, ze by kupiła z zwykłym sklepie choc jedna"nieużywaną rzecz"a bym sie ucieszyła Jak juz pisałąm, na rydzyka wydaje wiecej kasy, niz na te ciuszki by wydała!

Liczy sie gest a nie jakość prezentu. Jak może być ci przykro?? Gwiazdy sie w lumpeksach dziewczyno ubierają bo znajdują tam zawsze coś niepowtarzalnego.Zachowujesz sie jak dziecko Ike-racja- kup sobie sama całą wyprawkę, ciekawe tylko czy będzie cie stać

Gość dwqdwdwqde
do fdgdf vbdf a mi sie normalnie płakac chciało, bo rodzice, moi są okropni, nigdy mi w niczym nie pomogli, nienawidze ich za to

moja teściowa też jest matką- mojego byłego męża! ok- jemu też nigdy niczego nie dała- i też od tego nie umarł twoja mama dała ci to co uważała- kupować dla noworodka super drogie ciuchy jest lekkim bezsensem

Gość co za ludzie.....
A mi moja mama kupowala w lumpexie ogromne ilosci ubran dla dzidziusia...i do dzisiaj jestem jej wdzieczna, bo to zawsze mniejsze obciazenie dla mojego portfela...a ona nie miala obowiazku kupowac niczego! Niewdziecznosc ludzka nie zna granic...Typowa pozycja roszczeniowa:P

Aha jeszcze piszesz że woli na siebie wydawać. A zjakiej racji ma wydawać na twoje dziecko. Jeśli jestes na tyle samodzielna by zalożyć rodzine to ie wymagaj rodzinnego sponsoringu

ja od tesciowej tez nigdy nie dostalam ciuszkow dla dzieci a od wlasnej matki tez z lumpeksu albo po jakims dziecku przyjaciolki i sie cieszylam kazdy ciuszek mi sie przydal nie wybrzydzalam teraz na dzieciaki tez chetnie kupuje w sklepach uzywanych sa ladniejsze i dobrej firmy

Gość co za roznica czy tesciowa
czy matka?? Przeciez wnuk jest taki sam dla jednej jak i dla drugiej :D

Gość dwqdwdwqde
do co za ludzie!! pozycja rozczeniowa? nierozumiem, ale jak sie dziecko ma i sie je chciało "robić" to chyba trzeba mu pomogac, a tym bardziej nowożencom, przynajmniej ja bym swoim dzieciom pomagała,wolałabym pomagac dzieciom ni płacic kase na rydzyka.Moja matka zawsze z ojcem tacy byli, mysleli tylko o sobie, nawet butow na zime nieraz zapominali nam kupic, bo woleli wydac, na swoje potrzeby!!!Wiec chyba jednak ja mam racje!

Nie rozumiem takiej roszczeniowej postawy. Nigdy taka nie byłam, na szczęście moje dziecko też myśli podobnie. Ty masz generalnie problem z rodzicami jak widzę. Zacznij żyć na swój rachunek po prostu i nie żądaj zbyt wiele. Jesteś dorosła, masz dziecko, weź odpowiedzialność za siebie i potomstwo. Zaczęłaś już inne życie.

Gość fdgdf vbdf
dwqdwdwqde - sraj to malutka, ja bym dziecku nigdy tego nie zalozyla, zeby byla zla ze nie ubieram jej ubranek, dlaczego jej tego nie powiesz? ze nie chcesz ubranek z lumpeksu??? ja od rodzicow dostalam wszystko lozeczko zlota branzoletke, elektr termometr, ubranka firmowe reczniki wszystko markowe.

Gość to kup
piszesz "będę lepszą matką dla własnego dziecka" skoro to twoje dziecko to nikt NIE MUSI nic kupować. babcia dała,bo chciała. ty jesteś matką ty kupuj a nie się oglądasz a póżniej ci nie pasuje. dziewczyno ile ty masz lat? niby na nic nie liczyłaś a jednak się żalisz-sama sobie zaprzeczasz