Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia z klasa

facet nie potrafiacy zarobic na utrzymanie rodziny to nieudacznik

Polecane posty

Mężczyzna z klasą MUSI tyle zarobić aby jego rodzina żyła na wysokim poziomie, aby niczego im nie brakowało. Liczenie na to, że żona pójdzie do pracy jest frajerstwem :-o No sory ale jakby facet kazal mi isc do pracy to bym go zostawila:-o Ja moge isc do pracy z wlasnej woli a uwlaczajace i obrazajace dla mnie jest gdy facet mi to mowi :-o Facet to facet i on ma utrzymac dom, ma stanac na glowie jak to zrobic a jak nie moze znaczy ze nie powinien miec rodziny bo jest nieudacznikiem i zwyklum frajerem co nie ma za grosz zaradnosci w sobie - po co mi taki maz ? :-o

Gość to po co ci ten dyplom UJ
skoro za bardzo nie chcesz pracować?:classic_cool:

Gość gddddddddddddddddddddd
dla mnie to ty jesteś frajerką

Gość no i gdzie sa teraz
ci męscy konserwatyści, ktorzy twierdzą ze facet jest od zarabiania a kobieta od zajmowania sie domerm?:p

Ja frajerka ? Wypraszam sobie !! Nie pozwalaj sobie na takie spouchwałości :-o Nie pracuję ponieważ od zarabiania kasy jest facet, tak było jest i będzie zawsze a jak komuś się to nie podoba to nie moja sprawa :-p A studia zrobiłam sama dla siebie, dla swojej przyjemnosci:-p

Gość no i gdzie sa teraz
*domem ;)

Gość ej no co jest
przecież to wy faceci twierdzicie że miejsce kobiety to dom.:classic_cool:

Gość oooooooooooooooooo
"uwielbiamy" takie puste panny...

Gość lalunia was wodzi za nos
jak wam zagra tak tańczycie.:classic_cool:

Gość cfgbf
ja nie wyobrazam sobie codziennego siedzenia i nie robienia nic. mieszkam z chlopakiem.oboje pracujemy.ja zazwyczaj wczesniej koncze prace. po 15 jestem w domu on znacznie pozniej. posprzatam obiadek zaserwuje ;-) i czekam i czekam na niego i kurwica mnie strzela.nie wiem co by bylo jakbym miala caly dzien przesiedziec w domu. chyba bym zwariowala.

Gość kolejna skuteczna prowokacja
laluni.:o

Gość Nuuuuuuuuuuuuuuuuuudy

Gość anty-lalauniowiec
Ty nie jesteś lalunia z klasą, co najwyżej z kasą... JEsteś w ch-uj warta, skoro zostawiasz wszystko na barkach męża! Czasy królewien się skończyły! Do roboty franco! Na miejscu Twojego faceta, bym CI dobrze przejechał po dupie, to może pod sufitem by Ci się ustawiło.! Mam nadzieję, że nie znajdziesz takiego frajera///

"przecież to wy faceci twierdzicie że miejsce kobiety to dom." Miejsce kobiety jest przy swoim facecie i odwrotnie. Reszta to kwestia dostosowania do otaczających warunków.

Laluniu proponuję Ci związać się z dużo starszym mężczyzną. Juz dorobiony, bedzie Cie traktował jak damę z klasą. No i nie zostawi Cie dla młodszej a na końcu wcześnie umrze i dostaniesz spadek.

Gość dlaczego nierobienia nic
w domu mozna wiele rzeczy robic.i nie mowie tu o soprzataniu czy innych prarcaach domowych ,bo to akurat moj maz tez potrafi i robi. A ja mam czas na doslownie WSZYSTKO.Moge zajac sie soba,swoim rozwojem osobowiosci, mam czas na czytanie , na sport,na zdrowy styl zycia , bez pospiechu....itd I zadna praca u kogos nie jest mi potrzebna do szczescia :)

Gość cfgbf
ze zelami w sumie to nie przepadam. wole "swoje" zadbane paznokcie

predzej czy pozniej laluni zdziadziejesz od siedzenia w domu albo szlajania sie po kosmetyczkach, fryzjerach itp:o:P

Ale bzdury gadacie. wyscig szczurow? JA ZA TO JESTEMZADOWOLONA Z TEGO KIM JESTEM I CO MAM> i wiecej mi nie trzeba.

Gość nosferatuu
do roboty szmato!!!

Wlasnie po co taki maz .gdybym sama zarobila na dom to po co mi maz???????