Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalunia z klasa

facet nie potrafiacy zarobic na utrzymanie rodziny to nieudacznik

Polecane posty

zreszta gdybys miala w zasiegu reki prestizowe, intratne stanowisko, to mysle ze zmienilabys zdanie.

Gość kobietka01
"facet nie potrafiacy zarobic na utrzymanie rodziny to nieudacznik " nieudacznikiem jest ten, kto powiela już dawno zakładane tematy ... frajerka :o chyba Ci mózg się przegrzał ... :o skoro nie potrafisz wpaść na założenie indywidualnego tematu :P

dlaczego nierobienia nic--czyli maz Ci jest potrzebny tylko do zarabiania na dom?:O szit...

Nie wiem czy mam racje ale cos mi sie wydaje, że ta lalunia to rozczochrana fkanelcia z obgryzionymi paznokciami. Znerwicowana i blada jak pupa młynarza. Takie mam wizje.

a ja wygralem zycie-dokladnie. I bardzo to jest przykre, ze sa takie laski...

Gość dlaczego nierobienia nic
tak wlasnie do tego. :)zebym mogla zyc spokojcie,swobodnie,i TAK JAK CHCE. Zazdroscisz??

Gość prestzowe stanowisko
Nie rozsmieszaj mnie :D Na CH**mi prestizowe stanowisko.?

Gość prestzowe stanowisko
----------------ale jeżeli sprawia jej to przyjemność.. i znajdzie sobie zainteresowanego faceta... to jej sprawa. Najwyżej ona będzie płakać czemu ma plakac?

dlaczego nierobienia nic-nie zazdroszcze, bo sama mam komfort psychiczny, ze zarabiam tyle, ze nie musze liczyc na nikogo. I to jest dopiero zajebiste.

Gość ale dziubus
Nie masz tego komfortu .Musisz niestety pracowac.zeby cos miec .a ja nie. I tym sie roznimy. Ja nie musze kiedy nie mam ochoty wychodzic z domu i robic cos na co nie mam ochoty.Robie zawsze to co chce.

Ja jak bym siedziała w domu to bym się na bank zapusciła. Ludzie a szczególnie piekne kobiety w moim otoczeniu mnie mobilizują(rywalizacja wpisana w krew)

Gość mi sie wydaje
że lalunia-autorka bardzo gorąco szuka takiego faceta, a tu nic, bo takich facetów jest mało w polsce-wiem, bo sama to już zrozumiałam.Jezeli juz- to facet z kasą zwiaże sie też z laska z kasą, a jeśli z biedną to czy pozwoli jej byc taka roślinką ?- raczej bedzie wymagał zaangażowania w dom chociażby- po prostu jak facet ma kasę to kobietą rządzi!!TAK JEST. Najlepiej być samej-a facet na weekend, a tak to mieć przyjaciela. Bo na partnerstwo to ja tutaj nie widzę szans dla żadnej.

no widzisz, Ty masz zupelnie inny punkt widzenia i sie raczej nie zrozumiemy. Dla mnie moja praca to przyjemnosc, po 1: bo robie to co lubie, po 2: bo moj zawod budzi szacunek i respekt, po 3:bo mam z tego odowiednie pieniadze. Ale gdybym nie pracowala to z tego co zarabia moj narzeczony zylibysmy rowniez na luzie.

Gość nienawidz takich próżnych pizd

Gość ale dziubus
no widzisz.aja mam artystyczny styl zycia i robie to co lubie,(zajmuje sie fotografia i malarstwem) i nie jestem jakas pusta laska co musi na swoje solarium zarobic.

Gość dzieweczka z laseczka
ten topik juz byl,wymysl cos nowego autorko! Glupia jestes.

\"czemu ma plakac?\" bo np.: - facet się odkocha i ją zostawi - był z nią głównie dla xxx a onie się zestarzeje - on zginie w wypadku albo umrze na coś - straci pracę i zostanie zwykłym szaraczkiem ze średnią krajową - itd, itd.. a ona wtedy będzie kobietą xx lat bez doświadczenia zawodowego, bez xx kursów zwiazanych z zawodem... i nagle zostanie zmuszona do zajęcia sięsamą sobą albo i zarabiania. będzie dramat :classic_cool: no chyba, że facet były wśród 20 najbogatszych i dało by się wyżyć z inwestycji... ale tu chodziło o "potrafiącego zarobić na utrzymanie rodziny" a nie najbogatszych w kraju :D

Gość eh argumenty do dupy
nie przekonuja

Gość eh argumenty do dupy
kto chce niech pracuje .wolny kraj.

Gość marian pierdzioch
dobra lalunia,ja bedena ciebie zarabial a ty bedziesz robila to co ja chce,dawala mi d kiedy he i jak chce,bedziesz posluszna,obiad mam miec pod nosem,posprzatane.Jak bede chcial cie zdradzac to bede to robil a tobie nic do tego:classic_cool:

Gość marian pierdzioch
lalunia,masz symptomy niedopchnietej,jak chcesz to moge cie dopchnac do konca to moze nie bedziesz tu tak pieprzyc co?

Temat wciąż aktualny zważywszy na fakt, iż coraz większa rzesza facetów nie potrafi utrzymać rodziny na odpowiednim poziomie" laluniu droga a czym dla ciebie jest odpowiedni poziom ? i drugie pytanie co ma wspólnego klasa faceta z zarabianiem na rodzinę ? :D

Odpowiedni poziom czyli zapewnienie rodzinie wszystkiego co jest potrzebne do życia na poziomie. Wycieczki zagraniczne, ładnie urządzony dom, dzieci posłane do najlepszych szkół prywatnych, własny ogrodnik przed domem koszący trawę i przycinający żywopłot, gosposia, która gotuje w domu i wiele innych udogodnień życia codziennego o który wy, nieudacznicy, frajerzy i prawiki nie macie w ogóle pojęcia🖐️

Gość pytyjący samiec
pokaż fote:) Zobaczymy co Ty masz do zaoferowania laleczko:D