Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto mi powie20

jaki rozpoznać dobry rozmiar stanika?

Polecane posty

Gość Kto mi powie20

Mam pytanie, właściwie pewnie głupie, ale coś jest nie tak. Moje wymiary 85/72. (Czasami nawet mam 84 lub 86cm;/) czyli wychodzi różnica 13. gdy założę 70B biust się podnosi i wygląda na większy (pomimo, że jest malutki) wygląda tak, że nawet dekold można by założyć, czyli nie wiem czy nie jest za mały, ale nie obejmuje całej piersi z boku, tzw. wbijają się fiszbiny.(no może nie mocno, no ale "wylewa się z boku" ;) a jak 70C to jest "luz" a szczególnie gdy się położe, usiadę itd 75B też jest za duże, miska jest za luźna.

Gość Kto mi powie20
Pytam bo pod pachą wyrasta mi trzeci cyc , który nie dość , że beka prostacko to czasami w chwilach stresu popuszcza żółtym moczem , co na to poradzić moje kochaniutkie?

Gość Kto mi powie20
Jesteś głupi podszywaczu (wyżej)! Nie sądzę, aby kobieta była aż tak infantylna, dlatego sądzę, że jesteś głupim facetem!

może po prostu masz szeroki rozstaw piersi? trzeba przymierzyć sporo, żeby dobrze trafić, ja zawsze proszę o poradę w sklepie i mówię że mam szeroki rozstaw na 20 przymierzanych pasują przeciętnie ze 2 :) mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć :)

ale te 85 w biuscie? a 72 pod? tak jesli tak to powinnas nie brac stanika z obwodem 70 tylko 65 a Twoj rozmiar to 65D nie dziw sie ze taki rozmiar :) bo nalezy pamietac ze kazda miseczka jest inna tzn ta sama miseczka w tym przypadku D jest inna w 65, 70, 75.. czy 80 itd wiec spokojnie a tu masz stronke do obliczania rozmiaru http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html

polecam http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 moze kobitki zaczna wreszcie nosic odpowiednie rozmiary stanikow, problem w tym ze np malo jest stanikow w takich rozmiaracj jakie potrzebujemy ( u nas w Polsce) ale sa firmy ktore znajdziemy w internecie i owe maja takie dziwne rozmiary, jak na pierwszy rzut oka np 65F-G pamietam jak Pani w sklepie zorbila duze oczy na ten rozmiar to jej wytlumaczylam wlasnie o co chodzi ze miseczka jest inna gdy rozmiar pod biustem jest mniejszy i te F-G to wcale nie jakies BIG BIG mamy jakos tak utozsamione ze jak staniki to 75B C 85B itd a to jest blad, z reszta same sobie poczytajcie :)

Gość o jezusie maryjo
best bra sie widze rozmnozyly wystarczy naprawde jedna nawiedzona na tym forumo

Gość o jezusie maryjo czy ty masz
jakies kompleksy?

Gość rada faceta
Nie rozumiem dlaczego Wy kobiety tak się męczycie z doborem , przecież wymyślono dla Was tak zwane 'półbiustonosze' pod nazwą SHELF BRA i unikacie tego jak ognia , zatem sprawdź i pokaż co masz pod marynarką :)

Gość Kto mi powie20
dzięki. Kupiłam 65D ;) Ale nie wiem co to SHELF BRA