Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wellllaa123333

pomocy!!!! co robic!!!!

Polecane posty

Gość no dokładnie
jak jest użyta prawidłowo to ni ma prawa być żadnej ciąży prawidłowo, tzn. nałożona zaraz tylko jak jest erekcja i zanim ten płyn zacznie się wydzielać, jak facet jest podniecony, bo w tym płynie mogą być pojedyncze plemniki np. z poprzedniego wytrysku jak nałoży się gumkę za późno to te plemniki mogą przypadkowo zostać przeniesione na powierzchnię gumki i wtedy nawet jak nie pęknie, to guzik wam z antykoncepcji :P zawsze powtarzam, że instrukcje prawidłowego używania prezerwatyw z użyciem "pomocy naukowych" powinny być obowiązkowym elementem zajęć z wychowania seksualnego, ale wlece oburzone mohery zawsze mordy drą, no to są potem takie właśnie skutki!

ale nie 100% pewności, bez przesady. Pokaż mi człowieka który na 100% ma pewność, że używając jakiegokolwiek sposobu antykoncepcji to nie zaciąży. Ale wracając do tematu wellllaa123333 jak pogadasz z chłopakiem to napisz jak poszło. On pewnie też przeżyje szok więc bądź wyrozumiała nawet jeśli, jak powiedziałaś miałby cię oskarżyć o zdradę. Z facetami to różnie bywa zwłaszcza jeśli są zazdrośni (nie wiem jaki twój jest). Chyba że sie będzie upierał przy swoim. Ale jak napisałaś że możesz na niego liczyć to chyba możesz no nie.

Gość ewamariona
Moj syn ma w tej chwili prawie 19 lat i tez jest z tak zwanej gumki. Najkochansze moje dzecko a mam ich troje.Zycze Ci powodzenia

Ale PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlasnie sie dowiedziala, ze jest w 13 tygodniu ciazy??? To juz przeciez trzeci miesiac, a ona wlasnie sie dowiedziala? Aole dajecie sie nabrac!

Gość crazys
marta marta i jak sie czujesz? ja wlasnie czytam topik tej damy i se mysle ze to 3 miesiac a ona wczesniej nic niepodejrzewala?

Gość crazys
marta marta -jestes?

Gość wellllaa123333
odrazu prowokacja... moj lekarz mowil, ze nie jestem pierwsza, ktora dowiaduje sie tak pozno, zupelnie nie przypuszczalam, ze moge byc w ciazy, wiec nie skupialam sie na mozliwych objawach

Gość anastazja76
moja kolezanka dowiedziala sie, ze jest w ciazy dopiero pod koniec 4 miesiaca, wiec tak bywa