Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wulgarna_sucz

Ale tu dzisiaj

Polecane posty

Ja jestem tak zakochana w sobie, że choćbym chciała to nie wystarczy mi miłości dla kogoś innego. :classic_cool: z Chin ? przywiozłaś trochę ryżu ?

umiera , tam od razu umiera . zdechnie jak wolisz, ale co tam. Ja męzczyzny nie posiadam , a bynajmniej nie na stałe i nie takiego co by się mi po domu platał . Chociaż miło byłoby przytulić się do jakiegoś ciepłego ciałka...:)

Ups:) narcyzka... hmm.. sama z soba się nie kłócę , sama siebie nie porzucę, całe noce , całe dnie, ja poprostu kocham Si

Gość podstawka
:)

Gość wulgarna_suczka
A ja kocham tylko siebie, SIEBIE! Od pewnego czasu. Owszem przywiozłam :) Mała Chinka, ciku cikulinka w twych oczach widze tylko gniew :| O małej Chińce ciku cikulince Ty własnie teraz słyszysz mój spiew :D

Gość wulgarna_suczka
mame tate i psaaaaaa :P jupi, o reszcie nie bede wspominac bo powoi zapominam :D

Właśnie dzisiaj opisywałam na forum jak to mi się śniło kiedyś jak jadłam ryż z umywalki w łazience i śpiewałam '' Dobryyyy Jezuuuu a nasz panieeee'' tyle, że ta tłumaczka snów nie wiedziała do końca co to może znaczyć. Może Ty się orientujesz ? :D

Gość wulgarna_suczka
hhahah dziwny sen :P Prawdopodobnnie bedziesz w ciązy :P

Gość podstawka
o matko ale sen! trzymaj się z dala od bazaru!!!

No to nie będzie trudne w sumie. Jakoś systematycznie tam nie bywam :D Ale od czasu tego dnu nie ufam wszystkim skośnookim :classic_cool:

Gość podstawka
a moze Jarek_84 jest skośny...... :)

hej projekt nudzi sie zdziebko jak widze :D :p co do snu ja mam interpretacje, ale chyba ci sie nei spodoba

O, cześć tato! :D hahahah Nawet trochę więcej niż zdziebko. Słabo mi czas zagospodarowałeś :P Dajesz tą interpretacje :classic_cool:

Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My Sunny one shines so sincere. Sunny one so true, I love you.

No a jaaak :classic_cool: Jak dojdzie do wyzwisk i ubliżania to niech to będzie coś wysublimowanego i uprzedź wcześniej, żebym mogła przygotować trafne riposty :classic_cool:

kokosowy to moj inny projekt - taki plugin do winampa wlasciwie, przekleja lyricsy na kafe fajny nie?

aa, mialem ci powiedziec, to ci sie spodoba dzis rano golac sie przygladalem sie swoim ustom i zastanawialem sie jakby wygladaly tak wyciete z reszty na focie :D co ta kafe z czlowieka robi :D

No... ujdzie. Do mnie mu brakuje oczywiście ale jeszcze się może wyrobi :classic_cool: :P Ahahahahah :D Wyimaginowałam to sobie i sądzę, że było to dla Ciebie ciekawe przeżycie :D I jak , masz odwagę żeby pokazać publicznie wary ? :classic_cool: