Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałam się tylko wyżalić

Dbam o siebie ale przez zrujnowaną cerę nigdy nie będę wyglądać dobrze.

Polecane posty

Gość ładnooka
a ja mam i brzydki zgryz i do tego trądzik, ktory nieczemu się nie daje - mam 28 lat. Blizny, trądzik, zęby i do tego cienkie włosy szkoda słow taki los

Gość ładnooka
precelek - leku nie znam- sama szukam ale koniecznie zrób makijaż w salonie. Będzie bardzo trwały i nie wyjda krosy po godzinie. Ja taki robiłam i do 9 rano wyglądałam ładnie:) kładła kilogram tapety i na koniec psikała jakimś utrwalaczem w atomizerze i to mi tak utrwaliło.

Gość N_M
precelek --> jak tak zle to jednak zdecydowalabym sie na Twoim miejscu na pochodna witaminy A (czyli na ten Izotek). Ja to sobie tak tlumacze ze stresy, zalamanie i inne sprawy psychiczne tez nie sa obojetne dla zdrowia!! Tez planuje Izotek, bo wiem ze inaczej mnie to wszystko bardziej wykonczy niz te skutki uboczne... :)

Gość nowaona
hej dziołszki:* ja tez mam ten sam problem co wy :głupi trądzik rok temu było gorzej dużo pomogla mi derm i kosmetyczka ,która oczyszczala mi twarz teraz mam mase zaskórnikow malych przebarwień i czasami tam jakieś ropne wyskoczą mam trądzik na całej twarzy tzn głównie na czole nosie i policzkach teraz narazie dałam sobie spokój z derm jednak nadal stosuje masć na noc isotrexin a do tego na dzien stosuje sudocrem jest trche tlusty ale fajnie matuje nie moge obejść się bez podkładu nigdzie bez niego nie wychodze lato sie zbliza a tu taka lipa :( używałyśćie może jakiś maseczek ??np z glinki??napiszcie czy warto

Gość precelek
ihhh... masakra dobrze że nie jestem sama... jest nas wiecej, co do tych pochodnych wit. A lekarka powiedziala mi że podczas brania i po jakims czasie po zaprzestaniu nie moge miec dziecka gdyż moze miec wady tzn. moze sie urodzic uposledzone, jak mowilam wychodze za mąż dlatego wolałabym z tego zrezygnowac nie chce sobie pluć w twarz ze nie daj boże mogloby sie cos przydarzyć że zajde w ciąże i przez moje urojenia dziecko bedzie chore:( nie wiem juz sama...załamka

Gość cbadefg
A pijecie mleko?

Gość precelek
?? mleko?

ekipa zyjecie?? ja jestem juz po kuracji Izotekiem - nie biore od 1,5 miesiaca. I mam wrazenie ze cera sie pogarsza ;/ male grudeczki, najpierw znikaly ledwo sie pojawily, teraz siedza troche dluzej, ogolnie cera nie ma juz takiego jednolitego koloru!! Co ciekawe - przetluszczanie malutkie!! staram sie jak moge nie pudrowac sie aby nie pogorszyc stanu cery, od dobrych kilku miesiecy delikatnie klade puder na policzki. A teraz uwaga!! Mam paskudne blizny!! Wszystko po tradziku!! W wiekszosci na policzkach i brodzie!! :(