Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam

Kto mnie pokocha/ polubi/ powie mi komplement

Polecane posty

Gość no to masz komplement
🌻

Gość czekam
dziękuję:D miło z waszej strony a ciebie sumienie, chociaż mnie nie kojarzysz, bo posiadam 1003 nicki, nawet lubie:D

Gość czekam
owszem, ale to chyba ze wszystkich?:p

Gość czekam
lubię, ale wyszło inaczej:o pozostaje mi zaufać wróżowi z tamtej stronki:)

Gość czekam
tak naprawde to wulgarna sucz jest złodziejką, bo to ja pasuje pod jej nick, no ale cóż...optymistyczny 🌼 :) pewnie i jestem romantyczką, już nie pamiętam:o

Gość czekam
jak będzie trzeba to całe życie:) podszywy mi się znudziły, mam jazde na romantyzm:)

Gość czekam
co wam się ten tester nicków tak wkręcił, co?;)

Gość czekam
Warami? Ho ho:D widze ze coś nas łączy:D

Gość czekam
Wiesz co wulgarna? Jak tak śledzę twoje wypowiedzi od kilku miesiecy, to stwierdzam ze duzo nas łączy. Czy moge przeprowadzic twoja psychoanalize?

:D Jeszcze się wyda publicznie, że nie jestem normalna :O trochę tu kompromitujących sytuacji miałam nie wiem czy jeszcze to zdzierżę :D

Gość czekam
Proszę bardzo: Otóż Wulgarna, jesteś wcale niezłą laską, fajnie się ubierasz, zewnętrze masz wulgarne (taka przybrana poza ochronna), wnętrze zaś bardzo kruche. Czujesz się samotna, bo przez pozory jakie stwarzasz (inni myśla że masz swoje towarzystwo i "absztyfikantów"), a przez które inni sie ciebie boja i nie proponują np.: wspólnych wyjść znalazłaś się w zaklętym kręgu. Jesteś kimś innym niż mogłoby się zdawać po lustracji zewnętrza, jednocześnie nie potrafisz żyć bez "wulgarnej" czy "pewnej siebie" otoczki. Boisz się samotności, jednocześnie sama rezygnując z towarzystwa. Lubisz się nad sobą użalać, co nie wynika z lenistwa, ale depresyjnego usposobienia. Wiesz że mogłabys zawojować świat,ale brak ci sił... Hę?:)