Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam

Kto mnie pokocha/ polubi/ powie mi komplement

Polecane posty

to juz wiemy na 100% jaka jest czekam :D :p pytanie gdzie w tym wszystkim jest chec szpanu :o :D ale przyznam szczerze ze liczylem na jakies pikantne szczegoly :classic_cool: cos na taki maly szantaz na przyszlosc... :D :p

Witajcie:) \"Czekam\" - no to że koleżance wulgarnej pojechała :) Brawo Pozdrawim Cię

O Boże... MAMA... co Ty tu ROBISZ ? :D:D:D No powiem Ci, że cholernie się sprawdza praktycznie pod każdym względem! Choć oczywiście nie dosłownie. Tyś mistrzem! hahah i wywnioskowałaś to na podstawie kilku moich wypowiedzi? :)

Gość czekam
sumienie ==> szantaż...? na nic się nie zda, bo jak pisałam posiadam 1003 nicki:) wulgarna ==> nie wiem czemuż. tak sobie wymyśliłam, tak czuje... może jestem lepszymtesterem nicków niz ten oficjalny:D? I nikomu nie miałam zmiaru pojechać:o No i owszem, odkryłam się troszkę:)

Nie zgadzam się jedynie z tym unikaniem towarzystwa i zaklętym kręgiem. Sumienie - daj już spokój z jakimś szantażem :D

ejj no musze miec jakies asy w rekawie na wypadek moich, bardzo prawdopodobnych, wtop :p :D czekam, to rob nicka, bo 1003 to tylko wulgarna zapamieta i to pod warunkiem ze sa na a :p

Gość czekam
Pikantne szczegóły zostawmy na później:) Nie chodziło mi o to że sie ukrywasz przed swiatem. Bardzo chciałabys wyjsc i byc sobą. Ale czasami nie widzisz sensu. Wydaje mi sie ze oczekujesz od zycia wiecej niz ono jest w stanie ci dac. Adrenaliny?:)

:D Już się ich nie mogę doczekać haha. Trafnie to określiłeś :D Właśnie ja też jestem ciekawa kim jesteś -czekam :) I zaczynam się bać co tu wypisuje... :D

Gość czekam
nie chce nicka, nie wiem czemu nawet, może boje sie przyznac do uzaleznienia od kafe, i to moj wykret?:)

Poza tym sama przyznałam, że jest w sumie trafiona analiza więc się już nie wymądrzaj :P A ja czekam Czekam :Dkiedy zrobisz analize panu -sumienie :D

Gość czekam
za długo:) od trzech miesiecy zaczynam zauważać problem:D tak to jest, czytam cie, i mysle sobie ze tez bym to napisała:), szczerze czy nie:) poza tym ten nick:D skoro twój jest zajety, to moze dam sobie "totalna lampucera"?:) albo "dzielnicowa wywłoka"? jakkolwiek to troche się kłóci z prawdą:)

Gość czekam
panu sumienie nie zrobie, bo ich nie "współodczuwam", tak jak twoich:) jarkowi bym mogła, ale szkoda mojego czasu:)

nie szczym tylko siusiamy :p to ze przyznalas nie znaczy ze musze w to wierzyc :p :D a psychoanaliz na dzis juz starczy :p

Gość czekam
no to jestesmy mniej wiecej tyle samo, tak na dobre nie bój sie sumienie, nie zrobie ci krzywdy:)

a myslisz ze po co mi te haki byly potrzebne? :D :p wiesz, z psychoanaliza to jest taki problem, ze nawet jak nie bedzie trafiona, to prostujac ja, duzo wyjasnie :p a poki co mam przewage i neich tak zostanie :classic_cool:

Gość czekam
sowaaa ==> ciebie kojarze, ale niestety zbyt słabo przypominam sobie twoje wypowiedzi:) dziwne to, znac całą czarna "śmietanke" kafe, jednoczesnie bedac nieznanym. dzieki temu moge sobie wmawiac ze jeszcze sie nie uzalezniłam:)