Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zfgh

tiger

Polecane posty

to prawda a srebro umiesz powiedziec czym się różnią bo to ważne :)

szczerze mówić nie umiem, wiem że Plussza Activ ma witaminy i mikroelementy plus zapewne kilka pomocnych związków, które tworzą wielce pomocną całość, natomiast te "tigery" to głównie chemia o silnym, skondensowanym działaniu ale z chęcią poczytam co mam w szklance

aha ale to co napisałąś rozjaśniło mi sytuację dzięki wielkie :)

Gość srebroo
a proszę, proszę - ciesze się, ze pomogłam

pewnie że pomogłaś uważam że tą granice pomiędzy napojami powinniśmy znać żeby lepiej wybrać :) tiger to nie to samo co plusssz active maja inny skład dzięki czemu można wybrac napój który najlepiej orzeźwia i pomaga w koncentracji mnie osobiście lepiej pomaga plusssz

Gość AndrzejKrakow
We Francji, Norwegii, Danii trunki typu RedBull i inne energetyzujace z duza zawartoscia kofeiny zostaly wycowane ze sprzedazy, zakaz spozywania. Osobiscie doswidczy,em na sobie dzialanie Tigera. Pilem codziennie po 1-2 puszce przed praca. Po 4 miesiacach dopadly mnie problemy z sercem i plucami. Przed tym regularnie uprawialem bardzo intensywnie sport- plywanie, bieg, zdrowo sie odzywialem nigdy nie mialem jakis klopotow z sercem. Obecnie po roku rechabilitacji odzyskalem tylko okolo 20% poprzedniej formy. Najbardziej mnie dokucza, ze teraz nie moge plywac( dusze sie w wodzie, brak oddechu, sciska pluca). Przez jakis czas nie moglem nawet szybko chodzic nie mowiac juz o bieganiu. Jezeli jakas powazna institucja nie naglosni tego tematu to za pare lat mlodziez 16-25 letnia bedzie miala serca jak 70-80 letnie staruszkowie.

Gość nata_kate
Nie zgadzam się z Waszymi opiniami. Od I roku studiów (a jestem na V) pijam regularnie, codziennie 1l Tigera. Czuję się wyśmienicie, nie mam problemów ze snem, mam lepszą koncentrację i więcej energii życiowej. Dzien bez Tigera dniem straconym :)

Ja lubie Tigera ale mialam kiedys taka sytuacje ze prawie caly tydzien musialam pracowac po 12 h, pilam codziennie Tigera a potem mialam przyspieszone bicie serca, trzesly mi sie rece. mialam tez niemila sytuacje w solarium, lezalam na lozku i nagle serce zaczelo mi b.szybko bic, spanikowalam ale zaczelam gleboko oddychac i przeszlo... od tej pory napoje te pije tylko gdy MUSZE. Ogolnie mam wysokie cisnienie a to dodatkowo jeszcze je podnosi.

Gość IzuśŚ
Wiesz ja chodze co dwa dni na lekcje hip hop i tiger sie tam przydaje jesli chodzi o taki wysiłek....a zresztą tigrea pije sie powoli bo jak szybko to masz zawroty głowy ja z psiaspiułami we wakacje nawet 8 na dzien potrafimy wypic;] ale przy takim wysiłku to nam już nic oprucz tego niepomaga;/ ale piwo z togerem wymieszane..(wystarczy 1/3 szklanki)..daje rade;] A ten cały pluszzz to zenada;/ to sa jakies witamine pojebane dla dzieci;/;/;/;/ zal mi tych co to piją;/

Gość a kto to a co to
Był okres, że piłem kilka Tigerów dziennie + coca-cola... Nie mam 100% pewności czy akurat od Tigerów, w każdym razie wylądowałem w szpitalu na 10 dni z rozpoznaniem: niespecyficzne zmiany zapalne jelita grubego :(

Gość Paulinaaka
Ja piłam codzinnie po kilka sztuk w puszce, przez jakieś 2 lata . Załatwiłam się nieźle, problemy z sercem, przyśpieszone tetno, mecze się niesamowicie, choć nigdy nie miałąm problemu z bieganiem bo dużo trenowałam, teraz nie moge wejsc kilk pieter po schodach, bo sapie, po nocach nie moge spać bo mnie trezsie, a nie pije już drugi rok. Nie polecam psuć zdrowia na własne życzenie jak ja to zrobiłam. Załuję

Gość gość
Tiger to najgorszy z najgorszych energetyk jaki powstał. Nie mam dobrych wspomnień z picia Tigera. Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi.