Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladylazarus76

ja 30-latka on 20-latek-polecam !!!

Polecane posty

Gość elzbietka101
mam 38 lat i miałam krótki romans - przez tydzień tylko z 17-letnim synem mojej przyjaciólki, zostawiła go w ubiegłym roku pod moją opieką jak pojechała z mężem na wczasy, jak brał kąpiel to niby przypadkiem wchodziłam kilka razy do łazienki z niby podnosiłam coś z podłogi, ubrana tylko w koszulę nocną, na pewno widział moją kotkę bo się podniecił, później jakieś rozmowy o dziewczynach , przyznał że jest jeszcze prawiczkiem, aż w końcu zaczełam go wycierać i dotykać, taka byłam zajarana że zrobiałam mu loda, a pózniej to już nie wychodzilismy z łóżka przez tydzień, mógł po 7 razy na dobę, a bawił się moją kotką jak nikt przedtem, w tym roku też wezmę go pod "opiekę", młode siusiaki są takie kochane i wdzięczne...

Gość gość
Ja 32 on 18... Byłam jego pierwsza. Trwało to kilka miesiecy...... było super...polecam.....

Gość gość
do autorki, czy masz już nowego 20 latka, bo ten twój 20 latek to dzisiaj stary 30 letni grzyb ? Jeszcze 2 lata i napiszesz o nim - mój 32 letni ex.... Napisz co tam słychać ;)

Gość gość
Ja też polecam! Mam 33 lata i kilka razy bzykałam się z 21-latkiem!!! Super było,bardzo czuły,pieszczoszek,seks po 5-6 razy z rzędu.Wcześniej byłam w zwiazkach z rówieśnikiem i starszym o kilkanaście lat(ten miał wiele kobiet wcześniej a więc doświadczony) i nawet w połowie tak mi się nie podobało jak z młodym!

Gość gość
mnie się tez podobało z 22 latką:)

Gość gość
jakby któraś szukała przystojnego 26latka z Krakowa to pisać Antekxdq@gmail.com

Gość gość
A zdarzyło wam się że taki dwudziestolatek wam tylko wsadził i już miałyście silny orgazm bez gry wstępnej a on się od razu spuścił też?

Gość gość
Wcześniej popełniłem błąd powinno być 16latka

Gość gość
najostrzejsza stronka w necie gorące suczki panowie i pary realni chętni na skok w bok nic tylko korzystać http://gurl.pl/mokresuczki

Gość Cwt87
Od października jestem w związku z 20 latkiem. Jest między nami 10lat różnicy. Znamy się i przyjaźnimy od 5lat. Przez dlugi okres był również moim pracownikiem. Jest cudowny, i nie chodzi tu tylko o łóżko, ale też przede wszystkim jaki jest czuły i opiekuńczy dla mnie i mojego 2letniego dziecka. Myślimy oboj***ardzo poważnie o naszej relacji. Mamy wiele planów i wsparcie rodziny oraz przyjaciół. Jestem szczęśliwa, że podjęłam decyzję się z nim związać

Gość gość
JA biorę tylko około 20 letnich czyli kilkanaście lat ode mnie młodszych. Inaczej już sobie nie wyobrażam , a porównanie mam duże. Nie wiem jak i czemu kiedyś męczyłam się ze starszymi , mega wstręt!

Gość gość
Zdecydowane NIE dla takiej roznicy. "Majac" chlopaka - to jeszcze nie mezczyzna - w tym wieku, krzywdzisz go. Kobieta 30 lat zwykle jest juz dawno po slubie, ma dzieci. Chlopak 20 lat dopiero co wyszedł jedną stopą ze swojego domu. Pozatym chlopak w tym wieku z tak stara dla niego kobieta wyglada jak z matka lub starsza siostra. Mnie widok takiego zwiazku definitywnie obrzydza i przeraza jaki cel ma kobieta. Co innego jezeli byloby odwrotnie - kiedy mezczyzna jest starszy - nie mam nic przeciwko temu.

Gość gość
Zdecydowane NIE dla takiej roznicy. "Majac" chlopaka - to jeszcze nie mezczyzna - w tym wieku, krzywdzisz go. Kobieta 30 lat zwykle jest juz dawno po slubie, ma dzieci. Chlopak 20 lat dopiero co wyszedł jedną stopą ze swojego domu. Pozatym chlopak w tym wieku z tak stara dla niego kobieta wyglada jak z matka lub starsza siostra. Mnie widok takiego zwiazku definitywnie obrzydza i przeraza jaki cel ma kobieta. Co innego jezeli byloby odwrotnie - kiedy mezczyzna jest starszy - nie mam nic przeciwko temu.

Gość gość
gość 2018.01.16 do autorki, czy masz już nowego 20 latka, bo ten twój 20 latek to dzisiaj stary 30 letni grzyb ? Jeszcze 2 lata i napiszesz o nim - mój 32 letni ex.... Napisz co tam słychać oczko.gif Autorka tematu dziś to stara baba

Gość gość
ja 37, kuzyn fajny 17latek poprosił mnie o rady jak postępować z dziewczyną. Zabawne, że ona miała ochotę na seks a on chciał jeszcze wolniej rozwijąc ich związek. Ale nie chciał dziewczyny zawieść. Zrobiłam mu instruktaż, ale jednak nie wyszło, zatelefonował po bardziej szczegółowy instruktaż. Zaprosiłam, od razu powiedziałam, że nawet ja do takich wykładów potrzebuję drinka. No i pokazałam mu w którym miejscu cipki kobieta ma dziurkę, itp itd ...