Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bothered

biore pigulki, boje sie, ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość bothered

Niestety, zdarzylo mi sie ostatnio nieregularnie brac pigulki... Od trzech lat biore Logest, wlasnie wrocilam do niego 2 miesiace temu po 3-miesiecznej przerwie... Niestety, przestawilam sobie godzine brania pigulki z wieczora na rano, a poniewaz rano jestem nieprzytomna, zdarzalo mi sie spoznic o 10-12 godzin... Jestem z nowym partnerem od dwoch miesiecy i nie bardzo chcialabym miec teraz dziecko.....!!! Bola mnie piersi, urosly jakos niespodziewanie, mam bole w podbrzuszu i generalnie jakos niewyraznie sie czuje. Mam jeszcze ponad tydzien do skonczenia opakowania, ale mysle o tym non-stop i nie bardzo moge czekac. Jakas metoda na wczesne wykrycie ciazy??? Badanie krwi, cokolwiek??

Gość Luskarda
ja tez zaczne brac tabsy ale np ciekawa jestem jak nie weżme jakiegos dnia to czy moze to spowodowac male zabezpieczenie przez ciąza?

Gość do bothered
zle robisz, bo jak podejrzewaz ciaze to powinnas od razu przestac brac tabl. mozesz bardzo powaznie zaszkodzic dziecku jesli jestes w ciazy

Gość bothered
Nie, nie zaszkodze dziecku, pigulki to syntetyczne hormony, wiec nie ma w nich co zaszkodzic. Prosze o bardziej fachowe opinie.