Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvvidi

wkurzająca żona kolegi!!!

Polecane posty

Gość dvvidi

Musze się wyżalić.Mój kumpel ze studiów ma żonę.Na pierwszy rzut oka,wydaje się miła i sympatyczna, po dłuższym poznaniu traci jednak.Jak ją poznałem wydawało mi się, że kumpel złapał Pana Boga za nogi, bo żona dośc ładna, do tego zarabia dużo, praktycznie więcej od mojego kumpla.No, ale wiadomo, ze pierwsze wrażenie, to nie wszystko. Po jakimś czasie pokazała rogi.Po pierwsze , na każdym kroku go kontroluje , dzwoni do niego co 5 minut jak on gdzieś z kumplami po pracy wychodzi(mowi jej o wyjsciu, zeby nie było, ze przed nią cos ukrywa), a ona mimo to co chwile go sprawdza.!!! Kiedy urodziło im się dziecko, w ogole nie pozwala mu nigdzie samemu wychodzic.Co weekend jezdża do jej rodzicow, a gdy nie jezdzą do jej rodzicow to jej rodzice są u nich.Moj kumpel, sie wkurza, bo ciagle mamusia, albo tatus jego zony wtracaja sie wich zycie, chociaz z nimi nie mieszkaja!Ona jest taka tatusia coreczka.Ostatnio na grillu u naszych znajomych, on przyjechal z żona i z tesciem.To jego zonka, tak mu rządziła, przy swoim ojcu,ze wszyscy , sie dziwnie patrzyli.. Jarek zrob to, Jarek nie rob tak, wez Jasia na kolana, daj mu jesc! W dodatku jest tak natretna osobą, potrafi Jarkowi co minute powtarzac "scisz telewizor" bo dziekco spi,on sciszył, jest bardzo cicho, a ona nadal"scisz jeszcze bo dziecko spi"-a telewizor jest w drugim pokoju , wiec dziecko nie słyszy tv, ale krzyczaca na ojca matke!!!Jak mozna sobie pozwolic kobiecie tak wejsc na glowe??i sobą rządzic?

Gość dvvidi
najchętniej bym jej unikał, ale nie zawsze sie da, ona wszedzie tam gdzie jej mąz, musi isc, na piwo z nami po pracy tez by najchetniej szła zeby go kontrolowac i smycz najchetniej by mu załozyła!Ja chyba sie nigdy nie ozenie@!Ci te baby zrobiły z moich kumpli, pantoflarzy i chlopcow na posyłki!

Gość a Jarek czasem siedzi w domu
z dzieckiem jak zona chce wyjsc z kolezankami??

Gość dvvidi
siedzi!włąsnie w tym sęk , ze siedzi

Ok. Rozumiem sytuację. Nie rozumiem jednego (a często się to pojawia na Kafe): "wydawało mi się, że kumpel złapał Pana Boga za nogi, bo żona dośc ładna, do tego zarabia dużo, praktycznie więcej od mojego kumpla." - czyli najważniejsze na początek było to żeby kobieta miała fajną dupę i pieniądze...

Gość Lemoonka
no to sie nieźle wpakowal, współczuję.:O

Gość a Jarek czasem siedzi w domu
no to faktycznie nieciekawie. Ale wiesz co sam jest sobie winien skoro jest taki glupi, ze dal sie tak zaszczuc, chociaz u mnie jest troche na odwrot. Moj facet zawsze ma waty jak chce gdzies wyjsc, ja z kolei nie mam nic do jego wyjsc z kolegami, jego mamusia wtraca sie wszedzie (taki synek mamusi), tyle, ze mi nie rozkazuje:)

Gość dvvidi
do sarkmatyscznej cyniczki nie jest najwazniejsze, ale wiadomo, ze dla niekotrych to jest jakis plus.., ze zona zaradna i zarabia, a ze ladna..no kazdy facet chce miec łądna żonę i chyba nikt temu nie zaprzeczy, tacy juz jestesmy wzrokowcy Ja nawet bardziej patrze na charakter i urode niz na to ile kobieta zarabia, bo sam sporo zarabiam i nie potrzebuje, by zona mnie urzymywała.. Poza tym po dłuzszym poznaniu jego zona traci, nawet na wyglądzie, po pierwsze jest ładna z natury, ale zaniedbana, nie maluje się ani troche, nie widziałem jej nigdy w makijazu, ani w sukience, włosy na ciągle tak samo, czyli sciete na bardzo krotkie, w dodatku mam wrazenie, ze nie pachnie, tylko smierdzi czasem, w ogole perfumow nie uzywa!!Mało kobieca jest, jakas taka meska i za zachowania i z ubioru...wiec pzoory myla.A kase, ma fakt, duzo zarabia, ale starszna sknera

>>sarkastyczna cyniczka A co miał na pierwszy rzut oka ocenić? Oczy ma, to ocenia wygląd. Kumpel widać się wygadał, ile żona zarabia. Do pewnego czasu widział TYLKO zalety, dlatego uważał, że kumpel ma dobrze z babeczką. To tak trudno zrozumieć? Feministki zrobiły kobietom pranie mózgu i już wszędzie się doszukują szowinizmu :O Do autora: nie każda kobieta jest taka, a kumpel sam ją sobie wybrał. Ty możesz wybrać rozsądniej, niekoniecznie dożywotnio kawalerskie życie ;) :D

Gość miała pecha dziecko urodzić
takiemu Piotrusiowi Panu :-(

a może on kiedyś coś narozrabiał i ona ma pewne podstawy do tego, aby nie wierzyć i kontrolować. nie sypiasz pod ich łóżkiem, więc nie wiesz

Gość dvvidi
do miala pecha urodzic.... jestes tego samego pokrouju widze, co ta jego żonka.. "uwazasz sie za lepszą od innych"... a fakt, ze moj kumpel jest "dupa" jelsi chodzi o kobiety, pantoflarz i dał sie usidlic takie modliszce

To raczej Ty się doszukujesz :D uwaga o mózgach była taka ogólna, babki często przesadzają :O "Nie rozumiem jednego (a często się to pojawia na Kafe): "wydawało mi się, że kumpel złapał Pana Boga za nogi, bo żona dośc ładna, do tego zarabia dużo, praktycznie więcej od mojego kumpla." - czyli najważniejsze na początek było to żeby kobieta miała fajną d**ę i pieniądze..." Tłumaczę Ci, tego czego nie rozumiesz po prostu. Autor do pewnego czasu widział tylko plusy owej żony-wygląd, dobrą pracę. To nie znaczy, że to jest najważniejsze.

Gość dvvidi
tyle, ze na początku jak sie poznali moze i była ładna, teraz sie zaniedbałą i wygląda jak facet

Dziewczyny-nie rozumiem waszego oburzenia.Niestety sa takie kobiety ktore za wszelka cene zdominuja zycie swoich mezow. Facet i tak ma szczescie,ze nie odciela go w ogole od kolegow i moze choc czasami wyskoczyc po pracy na piwko. Mam przypadek takiej jednej wsrod znajomych.Odciela go od wszystkich,nawet czesc nie powie na ulicy.Ona-dziewczynka z zapadlej wioski studiowala w filli uczelni z Koszalina w malym miescie.I stwierdzila,ze nie bedzie utrzymywac kontaktow z jego znajomymi bo ona studiuje a oni maja tylko szkoly srednie i nie ma z nimi wspolnych tematow.Zenada poprostu.Ciekawe o czym rozmawia z wlasnym mezem,ktory tez ma tylko mature:-)

dvvdii sluchaj:D Ty nic nie zrobisz:D i nie zwalaj całej winy na zonke:D gdyby Twoj kumpel mial jaja to nei dał by sobie zrobic takiego prania mozgu:D pozatym popatrz na to z drugiej strony on jest zonaty ma dziecko ja wnioskuje ze ty jestes wolny tak? wiec on ma automatycznie jednak wiecej obowiazkow niz ty . tez to musisz zrozumiec.... najlepiej powiedziec ze baba okropna🖐️ chociaz rozumiem ze ona tez przegina ale to juz sprawa twojego kumpla.....

Gość miała pecha dziecko urodzić
chłopczyku, jak porobisz 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu przy niemowlęciu to będziesz mógł się na temat zaniedbania w wyglądzie i niemalowania wypowiadać. jestes jeszcze psychicznym dzieckiem. mimo że z dorosłym penisem :-O

Gość dvvidi
"Mam przypadek takiej jednej wsrod znajomych.Odciela go od wszystkich,nawet czesc nie powie na ulicy.Ona-dziewczynka z zapadlej wioski studiowala w filli uczelni z Koszalina w malym miescie.I stwierdzila,ze nie bedzie utrzymywac kontaktow z jego znajomymi bo ona studiuje a oni maja tylko szkoly srednie i nie ma z nimi wspolnych tematow.Zenada poprostu.Ciekawe o czym rozmawia z wlasnym mezem,ktory tez ma tylko mature" buhahah smieszna skonczyłą studia na filli , filii i sie uwaza za intylgetke buahah, zenua ona tez skonczyła stuydia i nie gada z jego siostrą nie lubi jej bo m skonczona "tylko zawodowke", włąsnie takiego pokroju jest jego zonka

persymona - dzięki za tłumaczenie, naprawdę nie jestem niedorozwinięta. Dla mnie akurat ta wypowiedź świadczy właśnie o tym że to jednak było NAJważniejsze. Nigdzie nie zostało napisane że np. złapał Pana Boga za nogi bo dziewczyna była inteligentna, błyskotliwa, z poczuciem humoru itd. Wyraźnie jest napisane że chodziło o wygląd i ZAROBKI w pierwszej kolejności. I tylko do tego sie doczepiłam, resztę sytuacji (jak już napisałam) rozumiem.

Gość dvvidi
miała pecha dziecko urodzić chłopczyku, jak porobisz 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu przy niemowlęciu to będziesz mógł się na temat zaniedbania w wyglądzie i niemalowania wypowiadać. jestes jeszcze psychicznym dzieckiem. mimo że z dorosłym penisem ale pieprzysz, zanim urodzila dziecko, juz przestała dbac o siebie, wiec dziekco nie ma nic do rzeczy!zaraz po slubie, przestała sie malowac i obcieła włosy na faceta i kumpel mi sie skarzył,ze juz nie wyglada jak kiedys, boi jej sie nie zadbac o siebie dla niego!

A co Cię to obchodzi? Może jesteś zazdrosny, ze kolega nie spędza juz z Tobą czasu..Cóz takie życie mój drogi

Dzina tu nie chodzi o to jaka ilosc czasu spedzaja razem koledzy ale o to w jaki sposob,o traktowanie meza przez zone,o jakosc tego czasu.Przeciez mozna sie spotkac,porozmawiac w milej atmosferze.Czy to naprawde tak duzo?????????

Gość dvvidi
nie jestem zazdrosny, jego zona jest zazdrosna!kiedy on raz na 2 tygodni wychodzi z kumplami.Nie mozna człowieka na smyczy jak psa tryzmac, a niektore kobiety tak trzymaja swoich mezow!! Czy uwazasz dzina30?ze mezczyzna po slubie, ma byc zamkniety w klatce z żona i z nia tylko siedziec?Myslisz, ze taki uwieziony w zamku ksiąze , jest szcesliwy, kazdy człowiek otrzebuje odrobiny wolnosci ! znalem przypadek takie mezczyzny włąsnie, zakmnietego w klatce, ktory pozniej wypuszczony na chwile z klatki zdradził swoja zone

Gość dvvidi
Dzina30 poza tym mam wrazenie, patrxac na ich małzebstwo, ze ona traktuje, go nie jak partnera , meza..ale jak przedmiot, swoją własnosc, ktora zdobyła w akcie slubu

Gość dla chłopczyków
Mezczyzni: 1.aby przygotowac sie do ojcostwa, pojdz do najblizszej apteki, wyloz cala zawartosc portfela na lade i oddaj aptekarzowi. Nastepnie pojdz do supermarketu i zalatw, by cala Twoja pensja byla co miesiac przelewana bezposrednio na konto sklepu. 2.Aby przekonac sie, jak beda wygladaly Twoje noce, powinienes chodzic po pokoju od 5 po poludniu do 10 wieczorem, noszac mokry tobolek o wadze okolo 5 kilogramow. O 10 wieczorem odloz tobolek, nastaw budzik na polnoc i idz spac. O polnocy wstan i choc po pokoju z tobolkiem na rekach do godziny pierwszej. Nastaw budzik na 3 rano.Poniewaz nie mozesz zasnac, wstan o 2 i wez sobie cos do picia. Wroc do lozka o 2.45. Wstan, gdy budzik za dzwoni o 3. Spiewaj piosenki przy zgaszonym swietle do godziny 4. Ustaw budzik na 5. Wstan. Zrob sniadanie. Postepuj tak przez 5 lat. Sprawiaj wrazenie zadowolonego z zycia. 3. Wydraz melon, robiac mu z boku maly otwor o srednicy pileczki pingpongowej. Zawies na sznurku u sufitu i rozbujaj. Wez miseczke wodnistej papki i sprobuj za pomoca lyzeczki przelozyc jej polowe do wnetrza bujajacego sie melona, udajac przy tym, ze jestes samolotem. Druga polowe papki wylej sobie na kolana. Jestes juz gotow karmic roczne niemowle. Aby przygotowac sie na karmienie raczkujacego dziecka, rozsmaruj dzem na kanapie i wszystkich zaslonach. Ukryj paluszek rybny za szafa i zostaw go tam na pare miesiecy. 4. Ubieranie maluchow nie jest wcale takie latwe, jak sie wydaje. Kup osmiornice i siatkowa torbe. Sprobuj wlozyc osmiornice do torby tak, by zadne jej ramie nie wystawalo na zewnatrz. Czas przeznaczony na to zadanie: cale przedpoludnie. 5.Przygotuj sie do wyjscia rano z domu. Czekaj pol godziny przed drzwiami do ubikacji. Wyjdz z domu. Wroc. Wyjdz ponownie. Wroc. Wyjdz i odejdz kilkanascie metrow od domu. Wroc. Wyjdz i oddalaj sie bardzo powoli. Po drodze zatrzymuj sie, by dokladnie przyjrzec sie kazdemu niedopalkowi na chodniku, kazdej gumie do zucia, kazdemu papierkowi i kazdemu martwemu owadowi. Wroc pod dom. Krzycz glosno, ze masz juz tego wszystkiego dosyc, az sasiedzi stana w oknach i z zaciekawieniem zaczna sie na Ciebie gapic. Teraz jestes juz gotow, by zabrac swojego malucha na spacer. 6. Pojdz do supermarketu, zabierajac ze soba cokolwiek, co przypomina dziecko w wieku przedszkolnym. Najlepiej nadaje sie do tego dorosily koziol. Jesli chcialbys miec wiecej niz jedno dziecko, wez ze soba kilka kozlow. Zrob sprawunki na caly tydzien, nie spusczajac ich z oczu ani na chwile. Zaplac za wszystko, co kozly zjedza lub zniszcza. 7. Naucz sie na pamiec imion bohaterow dobranocek. Kiedy zorientujesz sie, ze spiewasz podczas kopieli "Ja jestem pan Tik-Tak", jestes gotow, by zostac rodzicem. 8. Pamietaj, aby wszystko to, co mowisz, powtarzac przynajmniej piec razy. 9.Zanim dorobisz sie potomstwa poszukaj ludzi, ktorzy maja juz dzieci. Krytykuj ich bezustannie za brak konsekwencji i cierpliwosci, za to, ze nie ucza swoich pociech dyscypliny i ze pozwalaja im na wszystko. Doradzaj im bez przerwy, co powinni zrobic, by dzieci wczesniej szly spac, jak maja nauczyc je dobrych manier i zachowania przy stole. Ciesz sie tym okresem. Nigdy pozniej nie bedziesz juz tak doskonalym ekspertem w wychowywaniu dzieci i w PROWADZENIU ŻYCIA RODZINNEGO KOLEGI I JEGO ŻONY.

Wcale tego nie pochwalam, ale Ty nie masz prawa się wtrącać czy czegokolwiek wymuszać.Oni są małżeństwem a Ty tylko kolegą Wiec chyba nie liczysz na to że będziesz ważniejszy od niej. Ktoś napisał "widziały gały co brały" i ja się pod tym podpisuję.. Ona z pewnością miała takie cechy już wcześniej, zaborczość etc... Tylko jak wczesniej patrzy się na walory takie jak KASA i ZGRABNA DUPA to teraz zbiera się tego plony