Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvvidi

wkurzająca żona kolegi!!!

Polecane posty

Gość weź się dziadu odpieprz
Mój facet wychodzi z kolegami. Kiedy wychodzi, mowie mu jeszcze "Ale pamietasz co obiecałeś?" (ze nie bedzie przeginał z piciem), i juz widze jak kumpel wywraca oczami, ze ja o wsystkim decyduje... tylko ze ten "przyjaciel" nie wie ze to nie moja fanaberia, tylko ze moj facet ma chora watrobe, i kazde przegiecie z alkoholem oznacza krok blizej do wykonczenia sie. Dla mnie oznacza to tez, ze do domu wróci pijany, a ze po alkoholu bywa agresywny, to mi moze sie dostac po buzi, nie koledze. No ale kolega chce miec kumpla do picia, to zdrowie moje czy jego ma w dupsku

13:14 weź się dziadu odpieprz ---> właśnie o to chodzi, że jak nie zna ich rodziny "od środka" to nie ma prawa się mądrzyć i oceniać ale Tobie się dziwię - agresywny po alkoholu i łazi pić z kumplami. ojj u mnie by nie przeszło :P

----->sarkastyczna cyniczka Ja wiem,ze bywają wyjątki, które potrafią w kulturalny sposów wyjść z kolegami, bratem czy jakimiś tam znajomymi... Ale w większości jest tak, ze kumple przeważnie Ci wolni namawiają żonkosiana na picie a przy okazji"szczują" na żonę..A to juz nie jest fajne

Gość współczujemy twojej dziewczyni
Przypomniała mi się piękna hostoria: Mąż mojej koleżanki wrócił w nocy "pijany w trzy dupy" z męskiego, służbowego ;-) spotkania. Obudził ją i przez godzinę pijackim bełkotem opowiadał jej, ze on nie przypuszczał, że jego koledzy mają takie okropne żony. I wyznawał jej jaki on jest szczęśliwy, ze on ma taką cudowną żonę. Wszystko to po pijaku, więc pewnie szczerze :-) Na drugi dzień opowiadała mi to cała rozbawiona.

Gość weź się dziadu odpieprz
samanta ==> owszem, ma swoje wady, ale oboje je mamy i staramy sie powoli zmieniac, a reszte zaakceptowac, bo sie kochamy. u mnie tez by wczesniej nie przeszło, gdybym nie stwierdziła ze to mimo wszystko jest "ten", i ze warto w to inwestowac, a na niektóre zachowania spuscic kurtyne milczenia... naprawde, duzo sie naprzezywalismy, wiec takich jak autor topiku mam ochote podusic, bo oni w tym udziłu nie biora

Gość upuppppppppp

Gość dvvidi
do wez sie dzaidu odpieprz "Dla mnie oznacza to tez, ze do domu wróci pijany, a ze po alkoholu bywa agresywny, to mi moze sie dostac po buzi, nie koledze." kurde madrujesz sie babo, a sama swoje, zycie masz jakies chore, jak mozesz byc z gosciem ktory cie bije? teg nie rozumiem a jeszze innym morały prawisz!!!

Gość dvvidi
wez sie dziadu odpieprz ale jestes smieszna i niekonswekwenta! Kobiety to moga wychodzic ze soba na kawke i zostawiac dziecko pod opieka meza a facet ma piwo nie moze, bo co?bo nie moze?nie kazdy facet jest ochelejm i nie kazdy nije swoja zone czy dziewczyne..wiec nie porownuj wszystkich do swojego meza Poza tym ja wiem co sie dzieje na takich babskich spotkaniach, jak na filmie Lejdies było pokazane, baby sa czesto o wiele bardziej wulgarne i oblesne na takich spotkaniach niz faceci, gadaja o rozmiarach człownkow swoich mezow i innych swinstach, a do kawy, to sobie czasem wodeczke dolewają..i podrywja facetow w pubie..(tak tak zonate tez, bo tez mnie takie podrywaly)....

Gość koiqwjjuhebq
pewnie twojemu koledze odpowiada to, jak go traktuje jego żona.Faceci to malutkie dzieci przez całe życie i ciągle trzeba ich niańczyć, nic mu nie zaszkodzi jak nim podyryguje.

Gość dvvidi
tak najlepiej zamykac męza na kłodke, a pozniej sie dziwic, ze taki jeden bije swoja żonę(jak w przypadku wez sie dziadu odpieprz) taka mądra jestes , hasłami rzucasz, jak faceto trzeba wychowwyac, a własnego meza masz takiego, ze cie leje!No gratuluje, widocznie Twoje metody są do bani!

Gość koiqwjjuhebq
lać to ja mogę jego, a to nie jest żadna metoda.Pewnie tobie mordę obijają.

Gość dvvidi
do wez sie dziadu odpieprz Ja jestem facetem na poziomie, nigdy bym włąsnej, zony ani kobiety nie uderzył, a Ty zyjesz chyba w jakiejs patologii,skoro sobie na to pozwalasz! Mnie wyzywasz, od chlopczyka, samczyka itd..ale ja bym w zyciu nie byl takim chamem jak twoj maz, bo kobiet nie bije i nie przychodze schlany jak swinia ze spotkan z kumplami

Gość dffffdfcdsfs
chłopie ogarnij się ,sam sobie wybrał taką żonę.

Gość oooooonnnnnnnnnnaaaaaaaa
Co do tesciów to przesada. A jesli chodzi o kontrole to moze troche tez, jesli faktycznie dzwoni co 5 min jak twierdzisz! A co w tym złego ze każe dziecko wziąść na kolana czy nakarmić, ze dziecka on pilnuje kiedy ona wychodzi do kolezanek! A co wy sobie myslicie, ze baba to tylko do garów i brydnych pieluch, a facet na piwko z kolegami. Wtedy byłaby ok żonka! Koniec z czekaniem na męża z obiadkami, macie teraz za swoje! Same sobie nie przypisałyśmy twierdzenia ze najlepsza zona to kura domowa! To wasza sprawka! Ale widze ze sytuacja powoli zaczyna sie zmieniać i wkońcu role całkowicie się odwrucą!!! Mam taką nadzieję! Ale wszystko jest na dobrej drodze!! koniec dyskryminacji!!

Gość oooooonnnnnnnnnnaaaaaaaa
Buuuu ha ha!!

mam propozyjce zaspiewajcie z żona kolegi dla rozluznienia to: I'll take your brain to another dimension. I'm gonna send him to outer space, to find another race. I'm gonna send him to outer space, to find another race. I'm gonna send him to outer space, to find another race. I'll take your brain to another dimension. I'll take your brain to another dimension. I'll take your brain to another dimension. (hold it!) Pay close attention I'll take your brain to another dimension. I'll take your brain to another dimension. I'll take your brain to another dimension. (hold it!) Pay close attention I'm gonna send him to outer space, to find another race. I'm gonna send him to outer space, to find another race. I'm gonna send him to outer space, to find another race.

Gość FEMINISTKA.
tak właśnie facet do garów,a kobitka DO KOSMETYCZKI I NA PLOTY

Gość czarnulkaania
a ja tam autora rozumiem chociaz jestem kobieta bo mam bratowa tego samego pokroju co ta zonka Tez brata ciagle gania jesli chodzi o dziecko Już teksty typu :załóż mu buciki, podaj łyżeczkę, zapnij w foteliku wez na kolana itd przyzwyczaiłam sie ignorowac bo tez sobie tłumaczę że jakby nie chciał to by jej tak nie usługiwał I podobnie jak autor najszczęsliwsza jestem jak jej a przez to i jego nie widze bo potrafia do mnie bez zapowiedzi wkleszczyć sie na obiad i jak ona sie rozsiadzie z dzieckiem na grubych udziskach a on ze cztery razy od talerza wstaje bo musi jej podac to czy tamto to szlag mnie trafia i apetyt odchodzi

Gość FEMINISTKA.
a mi takich nie szkoda,sami się tak dają.A w ogóle co to za facet? bez charakteru,takie ciepłe kluchy,nawet nie ma się z kim pokłócić ,bo na wszystko się zgada.