Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutkisi

Moja twarz nie przypomina normalnej twarzy

Polecane posty

Gość WKURZONA ZIOFIA
no..

Gość eq23
ja tam wole twarz

Gość mało
ja lubie moja gladka buzke

Gość w_walce_z_trądzikiem
polecam na takie kłopoty mleczko dardia....regeneruje skórę i poprawia jej wygląd. pomogło mi w wyleczeniu trądziku

Gość szukam surogatki
a jaki mialas?

Gość miskakobka
ziola nie pomagaja na hormony

Gość erew
nie przeczytam!

Gość ja rw
ja tez

Gość może warto
przeczytać nie zaszkodzi

Gość efefef
Halo? gdzie autorka czy Wyleczyła ie?

biore Izotek od lipca, za ok. 2,5 miesiaca koniec kuracji, musze wybrac max dawke bo jeszcze nie wszystko zniknelo (kilka grudek na policzkach ponizej oczu). Ogolnie mam duzo przebarwien, cera latwo sie zaczerwienia i mam niestety duzo blizn ;/ oba policzki (ale nie cale tylko w niektorych miejsach) maja wglebienia (jak swiatlo padnie niekorzystnie to zle oj zle to wyglada i przygnebiajaco) i broda ma blizny ale nie az tak widoczne - te mysle ze uda sie w duzej mierze zlikwidowac jak sie postaram...). Na czole prawie nic nie ma. Ale ogolnie skora nie za piekna. Da sie chodzic bez pudru chociaz skora sie nieco wtedy swieci po nawilzajacych kosmetykach no i moja jest zaczerwieniona wiec tylko lekko przyproszam - zaczerwienienia i przebarwienia przeswituja ale ogolnie nie strasze :) a z autorka topicu rozmawialam dzisiaj na GG i chyba jest w miare ok ale licze ze sie sama tutaj wypowie :)

Gość ktoś taki
Hej autorko topku Nie oddywasz się a ja jestem ciekawa jak u ciebie dalej postępuje ta kuracja izotekiem Czy już ja zakończyłaś czy jeszcze bierzesz tabletki? I jak wygląda twarz? Hej odezwij się

Gość Paweł_Poznań
Witam. Na wstępie się przedstawię. Mam na imię Paweł i liczę już sobie 27 wiosenek ;) Powiem Wam dziewczyny, że ja nigdy nie miałem problemów z trądzikiem (nawet w wieku dojrzewania). Niestety od prawie roku walczę z trądzikiem. Pojawił mi się z dnia na dzień po rzuceniu palenia (paliłem 6 lat). Głównie wysypało mnie na policzkach, skroniach i częściowo na czole. Po badaniu w szpitalu wyszło, że przyczyną w moim przypadku są: - nużeniec, - oczyszczanie się organizmu z toksyn, - zmiany hormonalne :] Oczywiście to wszystko po rzucenia palenia :-D A koledzy z pracy mówili mi, że mam dać sobie spokój z rzuceniem nałogu, bo w końcu na coś trzeba umrzeć. Trądziku już pewnie przez najbliższe lata się nie pozbędę. Jaki z tego morał? Chyba warto palić :-D Pozdrawiam

Gość cbadef
Złota Lista 10 Pokarmów pomagających zredukować trądzik : awokado, mango, papaja, rzeżucha wodna, czosnek, seler, oliwki, orzechy brazylijskie, pestki z dyni, zioła, dzikie jadalne rośliny, sałaty i owoce jagodowe. Jedzenie, którego należy unikać: produkty mleczne, rafinowane i gotowane węglowodany, gotowane tłuszcze i mięso. Wszystkie te produkty są kwasotwórcze i powodują zaśmiecanie systemu trawiennego. Jeśli jedzenie podróżuje zbyt wolno przez ciało, tworzą się toksyny i jeśli nie uwalniają się naturalnymi procesami, zostają usunięte przez skórę, powodując trądzik. Źródło: http://www.surawka.republika.pl/

Gość walka231
palić nigdy nie warto ja sie wyleczylam Izotekiem :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość cbadef
tutkisi - co u Ciebie słychać ?????

Gość tutkisi
HEJ!WYLECZYŁAM SIĘ! MAM GŁADKĄ CERĘ! JAK NIGDY! ZOSTAŁ MI JUZ TYLKO MIESIĄC KURACJI, MUSZE DOBIĆ DO KUMULACYJNEJ DAWKI LEKU ŻEBY NIE NASTĄPIŁ NAWRÓT. MAM PIĘKNĄ TWARZ ! NARESZCIE! JESTEM W NIEBO WZIĘTA! WYLECZYŁ MNIE IZOTEK!!

Gość Mary66
Tez mialam brac ten lek ale moja mama sie nie zgodzila poniewaz mozna miec po tym skutki uboczne... Czy ktos po stosowaniu tego leku mial jakies skutki uboczne????

Gość queklllakim
co za bzdury...po wszystkim mozna miec skutki uboczne :/ nawet po witaminie C!

Gość Mary66
Ja np czytalam ulotke tego leku i mozna miec dosc powazne skutki uboczne!!

Gość nastygirlss
trądzik jest gorszy niz wszystkie skutki uboczne

Gość efefef
e i po co ten link? w trądziku pomaga urynoterapia

Gość majka...
sensacja! film o wynalezieniu lekarstwa na raka i inne choroby widzieliście? www.imperiumzdrowia.com.pl