Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutkisi

Moja twarz nie przypomina normalnej twarzy

Polecane posty

Gość Quentinka
Ja stosowałam Izotek 6 miesięcy, dawka 50mg na dobe i wyniki: REWELACJAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Gość N_M
dzisiaj o 15.45 prosze trzymac kciuki, mam dermatologa :D

Gość tutkisi
Zostały niecałe 2 godziny... Ja tam w Ciebie wierzę :D

Gość N_M
pani dr zgodzila sie na Izotek :D od ok. 22 czerwca powinnam brac (wtedy zaczne antykoncepcje o ile okres zacznie sie wtedy kiedy powinien). Jeszcze tylko musze podjechac do szpitala bo moje wyniki badan hormonow (mam nadzieje ze juz sa - jesli wyjdzie cos nie tak bede raczej musiala sie skupic na leczeniu hormonalnym), oraz do ginekologa po podpis na orzeczeniu ze zapoznalam sie z tym co trzeba no i po tabletki :)

Gość tutkisi
Jee... ja ide w czwartek na badania. Oby wyszły pomyślnie

Gość N_M
trzymam kciuki za Ciebie :D czasem lepiej zeby cos wyszlo, przynajmniej sa szasnse ze bedzie wiadomo jak z tym walczyc...

kolezanka od ziolek mnie przekonała, co mi tam szkodzi, zamowie i bede to piła :) tez mam juz dosyc od 13 roku zycia probowania coraz to nowych maści :/ antybiotyk brałam 4 miesiace i nic, hormlny 2 miesiac i ... NIC :/ jedyne co to silne peelingi u dermatologa ale to w lato wykluczone. wiec sprobuje ziołka :) ejj a one sa w miare jadalne czy trzeba sie niezle zmuszac zeby je wypic ? :P

Gość N_M
Gdzies w necie wyczytalam ze w ziolkach moga znajdowac sie sladowe ilosci sterydow hmm nie wiem juz co o tym myslec. Ja nie pije bo mam straszny wysyp po herbatkach ziolowych... a po bratku to juz w ogole :| takie puchnace masakryczne nie wiem co ;/ po czym zostaly mi blizny. Wiec z ziolek rezygnuje :( Podczas albo po (bo nie wiem czy mozna podczas) brania Izoteku planuje przeprowadzic oczyszczanie watroby i co tam sie jeszcze da oczysciac za pomoca jakis srodkow ;/ mam nadzieje ze wtedy mnie nie wysypie ;/ a moze stad sie biora wszelakie moje problemy... a potem to juz zdrowy tryb zycia!! i wreszcie bede mogla chodzic na aerobic!! bo tak to wszystko mi splywa z twarzy... nie moge w takim stanie chodzic :( a juz na pewno nie wracac do domu :| tak mi sie marzy normalne zycie!! ... a tak to kazde wyjscie z domu to tapeta, ktora splywa potem... ale przynajmniej nie widac ze cera ma cala brzydki kolor... juz jak najrzadziej wychodze z domu zeby tej skory nie meczyc ale chyba nic to nie daje ;(

Gość tutkisi
Dzisiaj okropnego doła załapałam... poradnia endokrynologiczna do ktorej miałam isc na badania była została.. zamknięta... ;( Juz tak dlużej nie moge z tym trądem... ratunkuuuuuuu..............;( ;( ;(

Gość Rtgenka
Mi pomogly leki na prostate u mężczyzn. Problemy z hormonami miałam

Gość N_M
dzisiaj ide prywatnie do endokrynologa... zobaczymy co sie nowego dowiem ;) wyskoczyly mi 3 bolace male guzki na policzkach ;/ na szczescie od poniedzialku planuje Izotek ;]

Gość brilant
a moze wyprobujecie olejek z drzewa herbacianego

Gość N_M
ale kapa!! bylam dzisiaj u endokrynologa prywatnie... wizyta 70zl, ale nasluchalam sie troche ciekawostek ;/ po pierwsze twierdzi on ze z tego wyjde !!, popisal mi troche nowych lekow.. to chyba hormonalne, w tym Diane 35, stwierdzil ze Cilestem sobie tylko szkody narobilam!! W ogole duzo mowil jak jakie hormony moga wplywac, czasami nie mialam pojecia o czym on mowi - ale wydal sie bardzo kompetentny... powiedzial zeby z Izotekiem poczekac miesiac!! Ale ja nie chce juz czekac!! Teraz jeszcze pojde do dermatologa prywatnie - jakas podobno bardzo dobra babka, jutro do niej dzwonie. Mam nadzieje ze zgodzi sie abym do tych wszystkich lekow brala Izotek!! W ogole to podobno bede musiala jesc jakies hormony az do czasu kiedy planuje zajscie w ciaze - wtedy tradzik wroci!! Tak uslyszalam. Jednak mam szanse ze po urodzeniu dziecka hormony sie unormuja... Ale po odstawieniu lekow bede musiala jeszcze przejsc jakas inna kuracje u tego lekarza zeby w ogole zajsc w ciaze - bo powiedzial mi ze na razie nie mam takich szans przy tych wynikach. Masakra!!

Gość tutkisi
Jak mówi, że Cię wyleczy to możę warto w to uwierzyc :)

Gość hfnytrmjusvyh
Dziewczyny, takim skakaniem od lekarza do lekarza i szukanie takiego ktory da wam co Wy sobie wymyslilyscie mozecie sobie tylko zaszkodzic! Oni koncza studia, robia specjalizacje, kursy, szkolenia, wiec chyba wiedza wiecej od was. moze lepiej skupic sie na jednej terapii.

Gość rererertv
Przeciez każdy sie chwyta czego moze zeby miec ładną twarz

Gość dieta-dieta-dieta
warzywno-owocowa i buzia będzie śliczna

Gość ewwwwwa
Mi dermatolog przepisała Aknemycin Plus - antybiotyk do smarowania i Acne derm-na blizny i przebarwienia. Pomogło :) dodatkowo biorę Diane 35, bo mam zaburzenia hormonalne. Trądzik może miec wiele przyczyn, trzeba i ginekologa, i dermatologa odwiedzic (szukać kompetentnych do skutku!!!!) no i kompleksowo się leczyć :) Na poważne zmiany ziółka i maseczki nie pomogą....

Gość ewwwwwa
Acha, no i niestety, ale na trądzik rozmaite podkłady i inne smarowidła działają bardzo źle! pod tapetą skóra nie oodycha, wydziela sie łój, a bakterie wprost szaleją z radości ;/ wiem że ciężko nie tuszować pryszczy, ale najlepiej używac dobrych, beztłuszczowych kosmetyków, a zaraz po powrocie do domu zmywać i oczyścić buzię :)

Gość fresdffr
DIETA NIE POMAGA! Roaccutane tak

Gość zmasakrowana gęba ogra
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( wyglądam jak potwor! :(

żyć mi się odechciało.. tez tak macie?

Gość erddec
Ja z tym walcze ponad 20 lat, sil brakuje juz

Gość awsrnte
Dziewczyny pozbadzcie sie TOXYN Z ORGANIZMU !! to przez nie macie syfy! po drugie LEWATYWY POMOGA OCZYSCIC ORGANIZM Z TEGO :) POwodzenia!

Gość ggghhhjjjkkk
Izotek potrafi zdzialac cuda!

Gość ggghhhjjjkkk
Izotek potrafi zdzialac cuda!

deprechaaaa

Gość N_M
ja mam depresje caly czas, najchetniej nie wychodzilabym z domu bo trzeba nalozyc puder a wtedy jeszcze sie pogorszy i... wiecie jak to jest ;/ juz dbam tak o ta twarz a wygladam z tygodnia na tydzien gorzej. Najgorsze jest ze z natury jestem osoba towarzyska, uwielbiam imprezy a nie ma mowy zebym wyszla bez makijazu a on splywa przeciez z twarzy... Masakra, niszczy mi to cale zycie, przez to siedze w domu, bez tradziku bylabym zupelnie inna osoba ;(