Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojtek19wlkp

Czy tabletki antykoncepcyjne + prezerwatywa dają 100 pewności??

Polecane posty

Gość samsung M300
szklanka wody-zamiast:-D

nie po to bierze sie tabsy zeby jeszcze meczyc sie z gumka, tabsy sa po to by obojgu partnerom bylo rownie dobrze i mogli czerpac calkowita przyjemnosc z seksu czego niestety nie daja gumki, no i przy tabletkach facet moze sie spuszczac do srodka.....:) tabsy daja najwieksza skutecznosc i przy prawidlowym zazywaniu nie ma mozliwosci zajscia w ciaze,

tabletki zawodza jak sie ich nie przyjmuje wg zalecen :O no daj spokoj chlopie, po to sie bierze tabletki, zeby moc sie wyszalec bez prezerwatywy :O

Gość dziewczyny nie wypowiadajcie
się na temat, jak pewnie same macie po 19lat:O Wskaźnik Pearla to jest metoda oceniania skuteczności metod antykoncepcyjnych przy ich PRAWIDŁOWYM stosowaniu przez okres roku. Tabletki antykoncepcyjne nie zawsze sa skuteczne. I nie zależy to od ich przyjmowania, ale np. od uwarunkowań hormonalnych. Istnieje grupa kobiet, które mają tak funkcjonujący układ hormonalny, że na nie tabletki nie działają, tzn. i tak dochodzi u nich do owulacji, albo ciągle albo co jakiś czas. I jest to udowodnione od lat. Nie wspominając o innych okolicznościach. Dlatego radziłabym nie wypowiadać się ze 100% pewnością na temat, o którym się nie ma pojęcia.

100% nie uzyskasz nigdy chyba że zastosujesz wspomnianą metodę \"szklanka zimnej wody zamiast...\" Ja miałem kiedyś taką pannę która brała piguły i jeszcze wymagała gumy. Fakt faktem nigdy nam się nic nie przytrafiło... Co do samych piguł to wszystko zależy czy panienka regularnie je stosuje i czy od czasu do czasu się jej nie zapomni...

Gość elizkaoaaa
ja tam uzywam tego i tego... nie chce zeby mi sie facet spuszczal do srodka ble

Gość Nastolatka 19
Ja tez nie ufam tabletkom do końca- tzn jeśli kochalabym bardzo partnera i wiedzialabym ze to juz TEN jedyny to moglabym same tabsy hm:) Mam chlopaka od miesiaca i za kilka miesiecy moze rozpoczne z nim wspolzycie ale zamierzam tabsy+ gumka ( mam fobie na temat chorob wenerycznych i aids ehh:/ ) To jest silniejsze ode mnie, wiec i tak gumki beda napewno ale bedzie tak podczas seksu zwyklego a bede czesto uprawiala z nim seks oralny, zeby mu jakos to wynagrodzic:p Oby bylo ok, zalezy mi na nim bardzo:) ale nie wiem czy go kocham. A nie zamierzam iść na calość i złapać AIDS np ( wiem, ze czasami mysli sie ze faceci sa wierni nam, bierzemy pigułki a okazuje sie ze ulegli innej, zdrada:/ wole nie ryzykowac, a jak facet pokaze mi wyniki badan ze jest zdrowy to wtedy inaczej bedzie;) yy pozdrawiam:*

A ja proponują prezerwatywę plus pigułki, seks w dni niepłodne i bez wytrysku w środku. Jeszcze ewentualnie globulka dopochwowa \"przed\" i Postinor Duo \"po\". :) Ahaś - tylko trzeba uważać, żeby idąc ulicą cegła nie spadła na głowę (jak to się przytrafiło autorowi topiku). :P

Nie śmiej się wredniak, ja gdzieś na kafe czy innym forum o antykoncepcji przeczytałam posta dziewczyny, która brała regularnie tabsy, a oprócz tego mierzyła temperaturę i próbowała wykminić, kiedy ma dni niepłodne :D

No fakt, nie wolno się śmiać z osób tak zapobiegliwych, jak przytoczona przez Ciebie istota. :) To już raczej nadaje się na uczczenie minutą ciszy. ;)

Gość pantonimam
niee, to niewystarczająca ochrona! twoja kobieta musi jeszcze założyć kondom (taki dla kobiet oczywiście) i przed stosunkiem uzyć pianki lub globul plemnikobójczych. wtedy bedziecie mieli pewność na jakieś 99%

Gość pantonimam
aa i postinor duo po wszystkim!!!!! (taak, masz rację Wredniaku;) jak mogłam zapomnieć!!!!!

Gość gidert
Wytrysk musi być do środka!!!!

Gość strzeżonego Pan Bóg strzeże

Gość gidert
jak się spuszczam to mówię głośno ooooooooooooooooooooooooooooo i wtedy mam ulgę niesamowitą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dla mnie............
tabletki dają 100 % pewność (biorę już parę lat. Zdarzało się zapomnieć, zwymiotować, brać antybiotyki - czyli sytuacje, w których na ulotce pisze, że trzeba sie dodatkowo zabezpieczyć. Nigdy nie stosowaliśmy gumki wtedy i ciąży nie był). Tabletki i gumki? Po cholerę. to już lepiej sie nie truć i używać samych gumek.

Gość renia begier
biore tabletki, ktore sa niby anty, ale to ich druga z kolei wlasniwosc, bo biore je z innego powodu....zreszta na ulotce przeczytalam "srodek nie moze byc stosowany jedynie jako doustna metoda antykoncepcji" a tutaj na forum przeczytalam komentarze,ze dziewczyny stosuja je wlasnie ze wzgledu na ominiecie ciazy...zycze powodzenia :)

Gość renia begier
Miałam oczywiście na myśli tabletki tussipect

Gość dyson1989
A ja mam taki problem 3 tygodnie uprawiałem sex z dziewczyną założyłem gume i jak już dochodziłem wyszedłem z niej i skończyłem to ręką. Czy ona mogła zajść w jakiś sposób w ciążę ?

Gość A Ty Lusesita
Ło matko i corko !!!!!!!!!!!!Trzy tygodnie sex uprawiales????????

Gość A Ty Lusesita
No po 3 tygodniach to nawet powinna hahahahaha Tylko mozna zwatpic bo jak dochodziles to wychodziles? A jak wchodziles to wogole byles?

Gość dyson1989
nie rób sobie jaj dla twojej wiadomości kochałem się 2 godziny temu. ta 3 tygodnie temu była zupełnie przypadkowa

Gość A Ty Lusesita
Wiesz co koles ? Jesli pieprzysz tak jak piszesz ,to ja Ci proponuje jakim prezesem zostac ,coby na alimenty styklo. :P

Gość dyson1989
a dla czego tak sądzisz ?