Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

black velvet

czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Przede wszystkim porozmawiaj.Powiedz, że nie tego oczekujesz. Jeśli się zbuntuje to już jego problem. Duży problem...

Gość łeeeeeeeeeeeeee
OLEJ tego typa, bo Cię nie szanuje!!!!

Gość lllllllaaaallla
odkochasz się, gwarantuję Ci.. najlepiej zrób to od razu, szkoda czasu :-)

Drugiej na pewno nie ma bo często do niego jeżdżę, gadam z rodzicami i takie tam. Więc tej drugiej by nie ukrył. To co zaradzić w takiej sytuacji? Zero seksu bez ostrzeżenia?

Gość Teurotuzoueshjuemaz
dostalas dwie roze? Dostalas, to czego jeszcze chcesz? :o

Gość zostaw swinie

Gość skoro go nie lubisz towejdz tu
Rany 'nie szukam utrzymanki" co za tekst:o szczery do bólu. Chyba się różnicie wrażliwością :o Szczerze to ja bym przeczekała z tym seksem:o A jak w czasie postu(który nie ma być karą ale odmianą, sprawdzianem?) będzie się znowu starał o Ciebie bardziej -to już będzie jasne,na czym mu najbardziej zależy.

Gość Ju...
Możesz go ostrzec.;)

Już kiedyś zastosowałam takie coś i rzeczywiście- te 2 tyg. bez seksu były naprawdę cudowne. czy to by oznaczało, ze chodzi mu o jedno?

Niestety:o Ja bym tym razem przeczekała jeszcze dłużej...Jeśli mu się znudzi i będzie zły to już wiesz na 100%...Pozatym te dni postu dadzą mu okazję popatrzec na Ciebie inaczej z szacunkiem.I oby mu to juz pozostało...

Raczej na 100% będzie zły. Ciekawe czy przestanie przyjeżdżać? On się po prostu przyzwyczaił że zawsze jest seks. Ale co mam powiedzieć? Przecież nie będę mówić że nie mam ochoty bo ja to lubię i on o tym wie...

No właśnie przyzwyczaił się...Wiesz tu przecież nie chodzi o to żeby stwierdzić,że seks jest ble i niedobry.Ale jeśli jest to tylko seks to taki będzie:/ Więc może sama spróbuj odciągnąć jego uwagę od niego proponując to wyjście do kina-kup bilety-przedstaw go przed dokonanym faktem. Bo to chyba leń:P Zapiszcie się na cos razem -nie wiem może basen, cokolwiek.Byle razem i byle nie chodzilo o jedno w związku. a jeśli tego nie zaakceptuje i nie przyjedzie...cóż czasem najgorsza prawda jest lepsza niż najpiękniejsze kłamstwa.:( poprostu dawkuj mu ten seks. niech wie,że to nietylko o to tu chodzi...Nie musisz mówić wprost o tym seksie-wystarczy ,że go czymś innym zajmiesz.Pokazesz czym sie interesujesz itp. Nobo sory coto za zwiazek jak facet przyjezdza tylko po seks?:o

To znaczy, że ja mam przejąć ster, tak? i to ja mam decydować kiedy będzie seks a kiedy nie? W sumie to dobry pomysł, ale jemu bardzo na rękę skoro to ja będe płacić za bilety:o

Tak to Ty przejmij ster...Może go czegoś nauczysz...A z tymi biletami wiesz raz mu pokaż a pozniej mozecie kupowac na zmiane;) Ważne zeby przyzwyczaił sie do miejsca-innego niz łozko:o Możecie sie tez skladac. Pozatym jesli bedziecie sie kłócic o kwestie finansowe to chyba kolejny minus dla Niego...:o Tylko tak go sprawdzisz niestety...Bo sorry nie wierze ,że te 2 róże były dlatego,że nie miał na nie pieniedzy.A chyba chęci:(

Myślę,że to taka mała inwestycja...dasz coś od siebie więcej a jeśli tego nie uszanuje i będzie znów chciał tylko jednego to ja bym mu wtedy podziękowała już:O a może cos w nim zaskoczy ...Próbuj skoro Ci na nim zależy...Bo niektórych facetów trzeba prowadzac trochę za raczkę aż sie nauczą czego kobieta oczekuje w związku.