Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Emocje u faceta.

Polecane posty

jeszcze errata do postu do sumienia ... tam miało też być po "juz nie musisz" jeszcze ;-) no ale pewnie i tak bys się domyslił :-) do następnego 🖐️

to nie skromnosc przeze mnie mowi, wierz mi :D ale zdajesz sobie sprawe ze piszac to - w pewien sposob przyznajesz mi racje w tym temacie?

to był żart sytuacyjny z tą skromnoscią :-) ale skoro wspomniałeś, to jestem ciekawa "co przez Ciebie mówi" ? :-) no i oczywiscie, częściowo zgodziłam się z Tobą otwarcie na poprzedniej stronie... chyba, ze jest coś jeszcze, co przeoczyłam :-)

Szukający, jesteś uprzedzony, zastanów się, czy dobrze na tym wyjdziesz :-P

w TV mówili, ze jak jest ogólnie fajnie to nie musi byc orgazmu, tak twierdzą specjaliści a tutaj propagujemy postęp :-D chociaż niektóre odkrycia naukowe są zaiste dziwne :-P

"on sie cieszy ja mam spokój" no? czyli jednak dla siebie;) topik o uczuciach wyższych był:):):): I jest! Orgazm to najwyższa forma uczucia....fizycznej rozkoszy. dobra, dobra...wystarczy bo nie dojdziemy z tym tematem do końca

Gość Ju...
Doszli i sobie poszli;)

Justyna, czy Ty jesteś jakimś cyborgiem, ze nie potrzebujesz snu? nie pierwszy raz piszesz o świcie :-) no chyba, że zyjesz na zachodniej półkuli ....

Gość Ju...
Pola, tak się składa, że ostatnio nie sypiam. Uzależnienie od kafe przekroczyło zdroworozsądkowe granice.:( Ale co zrobić, skoro Was lubię?:P Trochę przyjemności można mieć w życiu, nieprawdaż?:) No ale nie offtopujmy. Tu mowa o emocjach

11:29 113 Emocje u faceta. (ost.) retro + 11:28 154 No i mam faceta (ost.) Justynaaaa + 11:27 84 rzucił mnie facet (ost.) jeb ciekawe, czy męzczyźni dyskutowaliby tyle co my, dajmy na to:. 11:29 113 Emocje u baby. (ost.) retro + 11:28 154 No i mam babę (ost.) Justynaaaa + 11:27 84 rzuciła mnie baba (ost.) jeb ;-) :-D

11:37 46 stłamsiłam mojego faceta (ost.) szaroniebiesko --> 11:37 46 stłamsiłem moją babę (ost.) szaroniebiesko moze naprawdę Szukanie dziury w całym podjął się słusznej misji? ;-)

Gość mamy nowego lizodupa Polaole
:O:O:O:O:O

Gość Ju...
Pola, Ty to masz pomysły.:P Najlepiej zapytać facetów - o ile odważą się zabrać głos na topiku nasze Femme Fatale.:D 1. Nie baba, a kobieta. No:P I Ty, Brutusie...? 2. O czym mieliby dyskutować niby? O rzeczach oczywistych? Kobiety są emocjonalne, facet czasami znajdzie sobie kobietę, która po czasie go rzuci - w końcu to przywilej kobiety:P A o tłamszeniu kobiet przez faceta chyba nie trzeba więcej mówić;) Przecież to występuje na porządku dziennym

:-) och, ile emocji w Tobie wzbudziłam.. ale rozczaruję Cię, jest mi obojętne co myślisz o moich wpisach jeżeli Cię to jakoś dowartościowuje (taka wyszukana krytyka swojej wizji mojej osoby) to nie krępuj się

wiem Justyna nie baba, to specjalnie taka przesada, bo zobacz, my ciągle mówimy facet, a nie mężczyzna, a oni tacy mili i cały czas kobieta ;-)

Gość Ju...
Tiaaa, w sferze życzeniowej chyba mówią "kobieta". Oczywiście prócz tych kulturalnych.:) A inni co: laska, panienka, dupa... A "facet" to ładne określenie, chociaż mnie bardziej się "mężczyzna" podoba. A wiesz, jaka jest definicja mężczyzny? "Mężczyzna to taka przerośnięta podstawa do penisa." A geneza słowa? Mąż? Szczy? Na? Już z samej definicji powinien olewać kobietę, nie sądzisz? A kobieta? Ko (ko ko ko ko:P)? Bi? Ta (albo tamta, a jak nie, to jeszcze inna)? Albo Ko-bita. No i tyż prawd:P

Gość Ju...
Oj, wymyślam już, a przecież to takie proste: Mąż-Szczy-Zna --> czyli to, co mężczyzna opanował do perfekcji. W postawie dumnej, wyprostowanej, jakby to była najdonioślejsza chwila w jego życiu:D

Gość hahahaah dobre to jest