Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Emocje u faceta.

Polecane posty

pola te bzdurki o kiłach i nieścisłości związane z penisem były tylko po to, by uniknąc nazywania rzeczy po imieniu - jak się często pomarańczowo czyta. Jeśli równouprawnienie to obustronne :) Jak facet to narośl doczepiona do organu, to kobieta to obudowa ineego organu. I to mobilna.;) Nie róbmy z organów fetyszu. Organy rulez wszystkimi mózgami, niezależnie od kształtu właściciela /lki.

Szukajacy, jesteeś usprawiedliwiony! p.s. ja to się juz z większosci teorii tutaj śmieję :-)

"Smiej się, mniej nagrzeszysz w tym czasie." no tak, pewnie od razu wiadomo, że tak mnie można pocieszyć, i tak bym nie nagrzeszyła, niestety :-( no ale ... :-)

Szukający - brak współkochającego mam nadzieję, ze czasowy, no prznajmniej tak by wskazywały prognozy oparte na liczbie zainteresowanych byłych i nawet obecnych (bez vice versy niestety :-) ) wredny - nie chę zamiast :-P

Szukajacy ... i wszystko jasne :-) P.S. jakie masz propozycje grzechów, żeby mnie przepędziło z kafe? moze w kuchni ugotuję podwójną kolację, grzech główny nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu? niezbyt mi sie pdoba, ale na inne nie mam pomysłu :-O

Grzechy, które równoważą grzech uzaleznienia od kafe (wraz z propozycją pokuty): - Nakarmić kota/psa. To grzech, że ostatni raz dawałaś mu poprzedniego dnia:) - Odkurzyć wizytówkę na drzwiach. To grzech, że sąsiedzi oraz listonosz zapomnieli jak się nazywasz, bo na pytanie o nazwisko mówisz: polaola. - Zjeść placek. Nie masz placka? Jak to? Psiapsiółka na wieść o tym, że grzeszysz na kafe, westchnęła przecież: No i masz, babo, placek... - wszelkie grzechy autoseksualne ze szczególnym uwzględnieniem sadomasochistycznego oglądania "M jak milość". Za karę w zeszycie trzeba 100 razy napisać Mroczek jezd gupi. Reszta - po reklamach:)

Hhahahahah:) szukanie bywa wysmienity w konsumpcji ( czytelniczej rzecz jasna) jak dobry placek:) z rabarbarem ( symbol falliczny)

Szukajacy :-D :-D :-D :-D :-D tak mi nie pomożesz w nawróceniu, bo nie przestanę tutaj sprawdzać, co się pojawiło nowego na topiku :-) i w ogóle, chyba nadajesz się na przewodnika duchowego, bo moja skrucha przybiera na sile z minuty na minutę ... tylko te pokusy wstrętne, a kysz :-D

No, te posty się tak ładnie przekładają... długi - krótki, czarna - pomarańczowy, Ying i Yang...:) Placuszek, palce lizać. "tylko te pokusy wstrętne " Jak kafe to niecny grzech, to dlaczego odciągacze-zamienniki miałyby być czyste jak dziewictwo i przyjemne jak małżeński seks? :)

Cholera, muszę stąd wyjsć bo w ferworze tej jarmacznej zabawy która sie tu wytworzyła zapominam że prowadzę całkiem poważną krucjatę przeciw facetom...:)

no ale ja nie musze się odchudzać, wiec ten kafeteryjny placek to słaby argument ;-) no chyba, że ... karmić zmysły :-) Szukanie, małzenski seks jest przyjemniejszy? :-) retro, miękniesz, przyznaj się (patrz Frk and mój nowy przewodnik duchowy ;-) ) :-)

POLAOLA MIEKNę...? poczekaj, niech spojrzę..... EEE.. chyba nie......:) ale fakt faktem , jak robi się sympatycznie to miecz opada... :) Bez skojarzeń, proszę. :) Spoko, dojdę do siebie.

a co ma fryk do tego...? szukanie to nawet nie wiem czy jest facetem. A z innych to tylko moge wymienić sumienie. Więcej grzechów nie pamiętam. :)

:-D wredny już się przekonuję do tego grzeszenie, wiec pisz o tym sprawdzaniu, podgrzejesz atmosferęto pewniei będę miała mniej oporów :-P

wredny oj, nie jesteś pilnym uczniem, nie doczytałeś, słońce Ma, ale nie pokazuje.:) Prosze jeszcze raz przerobić temat.

Gość Krolowa Wszechswiata
ale z was ubijacze piany :o🖐️

hura, hura! wredny już nas lubi! wredny już nas lubi! wredny juz nas lubi! wredny już nas lubi! wredny już nas lubi! wredny juz nas lubi!