Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Emocje u faceta.

Polecane posty

wredny niechcacy brata się z wrogiem... niech go która przytuli bo ja mam akurat ręce zajęte. :)

wredny, przytulam pod warunkiem, ze się wypiszesz z tego klubu pilotażu ;-) ;-)

wredny, zdecydowanie pasujecie do siebie z Justą :-) ja to wcześniejsze pokolenie, tradycjonaliska :-) 🖐️

Gość nawet mi się nie chce pisac
..................../´¯/) .................,/¯..// ................/....// ............./´¯/'...'/´¯¯`•¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´(..´......,~/'...') .........\.................\/..../ ..........\..............._.•´ ..........\..............( ..............\............../

Szukający :-) i dobrze, ze jesteś, bo potrzebuję wsparcia duchowego, w celu odzyskania rozsądku :-) jeszcze nie nagrzeszyłam nawet, no chyba, że jedna kromka spożyta na kolecję oznacza grzech zaniedbania w odżywianiu swojego cennego i w ogóle ciała :-D

wow co to za pistolet? :-) nie trzeba się o nas od razu pojedynkować, rozmową mozna sporo ...

sumienie.... ile za zdradzenie tajemnicy? :-P zawsze mnie facynowały zagadki :-)

wredny wie, ze planowałam dziś grzeszyć (np w nieumiarkowanym jedzeniu) i dlatego podpuszcza :-) a co do tajemnicy, to może przeczytam Ci w zamian bajkę na dobranoc? :-)

no chyba zły pomysł, ale co ja zrobię, ze wredny nie zdążył mnie jeszcze uświadomić :-P

ja od jutra (bo od poniedziałku się nie zaczyna ;-) ) odwyk, zagladam tu z zegarkiem w ręku :-)