Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto stosował

Diane 35

Polecane posty

Gość kto stosował

Czy ktos stosował Diane 35 przez dłuższy okres czasu??Jak tak jakie opinie macie (ja zazywam to juz kilka lat z przerwami..nie wiem czy dobrze wpywa na zdrowie, ale biore ze wzgledu na cere)

Gość ankaa11
hej,ja bralam diane 35 ok 5lat non stop,potem przerwalam na rok bo planowalam zajsc w ciaze i jak juz zdecydowalam sie na dzidziusia zaszlam bez problemu(juz przy pierwszej probie :-) ).po zakonczeniu karmienia znow zaczelam stosowac te tabletki czyli minie juz jakies 2lata.jestem z nich zadowolona,nigdy nie obawialam sie wpadki,cera zawsze ladna,nie odczuwalam i nie odczuwam jakis skutkow ubocznych zwiazanych ze stosowaniem Diane.mialam w miedzy czasie 3 ginekologow i kazdy z nich przepisywal mi Diane,tzn nie sugerowali mi nawet zmiany srodka antykoncepcyjnego skoro ten sprawdzal mi sie doskonale. a w tej przerwie rocznej po odstawieniu tabletek nie pogorszyl mi sie stan cery,nie mialam tez boli podbrzusza,ani innych dolegliwosci. pozdrawiam.

Gość a taka bo taka
ja biore juz 6 miesiac jeszcz tylko miesiac i zmieniam na novynette wole lzejsze juz hormonki

Gość ja tez zmienilam

Gość ja tez zmienilam
Bo po miesiącu brania dostałam takich wiatrów i gazów , że szok! W dodatku z ust zaczęło mi walić siarką , przez co ludzie podejrzewali mnie o szatanizm i uciekali w popłochu żegnając się . Odstawiłam to cholerstwo i teraz dziergam na drutach gumki dla mojego misia-pysia.