Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalila

mężczyzna zodiakalny rak - jaki jest?

Polecane posty

Gość Pocieszę Was
aurorasnow candywoman>> fakt, faceci stają sie na starość zgryźliwi ale przy tych rakach, któych znam do szału mnie doprowadza ta zmiana w warunkach domowych w małego despotę (na więcje mu z matka nie pozwalamy ) - sąsiad też tak ma niestety, ale że żonę też ma rogatą, to ona sie nie daje Ja bym raczej powiedziała, że to ogroooomni despoci. Będą próbowali postawić na swoim za wszelką cenę, choćby mieli innych wykończyć. I jak się uprą, to potrafią komuś robić o jedną rzecz wyrzuty...latami. Uważają się za jedynych nieomylnych. Nie da się z kimś takim żyć.

Gość Pocieszę Was
jaja sobie robisz? co do niesmialosci byc moze wynika to z cechy raka ,iz nie chce kogos dotknąc . No właśnie: jaja sobie robisz? Jak najbardziej chce, bo to dobra metoda uzyskania przewagi.

Gość yella1
ameliana.... masz rację! pracoholik okkropny! i Ty masz to zrozumiec ze ona ma wyslac jeszcZe pare maili o 23! Zrobi tak, zeby wyszlo na jego! Ja skorpion nie daje sie ale jestem wykonczona! I wciaz kaze na siebie czekac.... bede Kochanie - i cisza! I wg jest ok. o mus ie tel zresetowal! Jestem w kiepskicm stanie psychicznym przez niego i naprawde mam tego dosc! A siebie nienawidze za to, ze na to pozwolilam! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa! To straszni! straszni egoisci! Pisze sie, ze czuli romantycy -! dupa! To nieprawda! Czuli na swoim punkcie!

Gość yella1
Pociesze Wa.. matka rak.... bez komentarza... tragedia! Zimna despotka - to prawda! Mam 36 lat a cale zycie uwaza mnie za debila! MATERIALISTKA! Raki kochają rodzinę.... tak. NA SWÓJ SPOSÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak usłyszałam od mojej mamuni! NA SWÓJ SPOÓŚB CIĘ KOCHAM! Są kobiety, ktore nigdy nie powinny miec dzieci.... chyba spod znku Raka! Moja córka ma 5 lat 30 razy dziennie mowi mi kocham Cie mamo i 30 razy dziennie ja jej to mówię! Ale zby nie bylo cukierkowo - ochrzan zbierze gdy trzeba, ale jest posluszna, ulozona i ma charakterek co mnie bardzo cieszy:) Nie wyrosnie z niej mamzela ! Gdybym miala stanac w kolejke to napewno bylaby to kolejka po dobrą mamę:) czemu? Bo od 6 m-cy chodze do psychologa i nawet sprawy sabie nie zdawalam jaki ona miala wplyw na moje zycie! Ucieklam gdy mialam 17 lat z rodzinnego domu Pani Rak i tej decyzji bym nie zmienila! TO OKROPNIE TRUDNE ZNAKI! BEZ UCZUC!

Gość Nollah*)
raki sa uczuciowe, sentymentalne, falszywe, o chwiejnych pogladach, kaprysne, niestabilne emocjonalnie, egzaltowane; na ogol bywaja domatorami.

Gość jeden z raczków
jak mozna generalizować? jestm RAKIEM i nie zgadzam się z tym co piszecie negatywnego zalezy kto was wychowywał jakie wzorce wynieśliście z domu? jaka jest wasza hierarchia wartosci? czy kochacie siebie? czy szanujecie siebie i innych? czy znacie swoją wartość? czy realizujecie się?c czy jesteś szczęśliwy?

Ja znam dwóch Raków, oboje mają po 20 lat. Jeden zdradzał swoją dziewczynę i był ogólnodostępny - która chciała się z nim lizać, ruchać czy cokolwiek, prosze bardzo. Drugi nie ma kogo zdradzać, ale umawia się ciągle na niezobowiązujący sex z osobami poznanymi w internecie. W książce przeczytałam, że Raki lubią dominować w łóżku, jeden z nich na pewno,m drugiego nie sprawdzałam, ale chyba też.

"(...) to jest złośliwy i raczej nieśmiały, co stara sie zatuszować nadmuchana pewnością siebie, co wypada jak cwaniactwo" Dokładny opis jednego z nich ;(

Gość marcin84w
raki to porządne chłopaki , wiem bo sam nim jestem :)

Gość ja przez ogłoszenie
facet rak to ciepłe kluchy

Gość windagigłnig
Założyciel tego postu jest idiotą, no a reszta razem z nim. Znak zodiaku to jest następny wymysł człowieka który powstał już dawno temu. Tutaj nie ma różnicy kto jaki ma znak zodiaku, tylko wychowanie, przeżycia, miejsce urodzenia itp. To tak samo jakbym powiedził że 11 lipca to jest znak buta i jestem ... a jestem teraz przykładowo strzelec i jestem ...

Gość Moja odpowiedź:
podbijam temat, tak bez celu właściwie, bo żem się dzisiaj zirytowała 😠 wrrr... 😠

Gość 27żona
jedynak,apodyktycznej mamuśki,to porażka życiowa.KOBIETY-nigdy nie odcięta pępowina,sierota,bo mamuśka przy ślubie z inną kobietą,zapomniała mu oddać jaja.''

Gość 27żona
do pana ''jeden z raczków''-ma pan całkowitą rację(ale mamuśka ,to podstawa)

Gość gość
Dziewczyny, macie rację z tymi mamuskami, jejjjjku! Mój małżonek, zodiakalny rak chyba nadal nie odciął pepowiny, mamusia jest najważniejsza. Ale za to mam syneczka, również raczka i wszystko wskazuje na to, że będzie mamisynkiem, więc jest równowaga :-D

Gość gość
Dokladnie zgadzam sie ambitny, ale jak ktos to za niego zrobi mysli tylko o swoich potszebach pomysli o tobie kiedy to I jemu bedzie dobze sex sex I jeszcze raz sex o niczym innym nie mysli jak on chce I kiedy chce. Wszystko jak on zaplanuje a ty tylko masz to wykonac, wygodny dba o kobiete ttylko po to aby ja od siebie uzaleznic wiecznie pyta czy to co robi jest lepsze od tego co robia inni. Zakompleksiony raczek ma humory jak malo kto. Nie mozesz go rozszyfrowac nie ma racji ale obrazi sie I czekac AZ Ty wyciagniesz pierwszy reke...myslalam ze to dobry znak bo ma cechy bardzo pozytywne ale za tymi wszystkimi pozytywnymi cechami raczek ma cel by zdobyc cos zeby to jemu bylo dobze. ... Facet rak daje niesamowite poczucie bezpiecczenstwa kobiecie uwaza na nia dba wznosi w niebiosa zarazem muwiac" gdzie znajdziesz lepiej" a w zamian zabiera wszelka swobode partnerce decydujac we wszystkich sprawach za nia....czasami zastanawiam sie czy ja mam partnera czy partnerke bo nawet w kobiecych domowych sprawach sie wtraca....pozdrawiam I cierpliwosci do swoich partnerow raczkow.

Gość gość
fochowaty egoista z wielka geba nie polecam

Gość gość
Ja jestem w związku z rakiem 22 lata i już psychicznie nie daje rady. Mam dosyc. Najgorzej bo to był mój pierwszy chłopak i tak już zostało. Nie miałam okazji doswidczyc tego, że może być inaczej. Potrafi bardzo uzależnić od siebie partnerkę. Na początku zdobywa komplementami i czułymi słowami. W momencie kiedy kobieta jest już jego kończy się wszystko. Rak to tyran, despota, wiecznie niezadowolona maruda. Nawet jako młody chłopak zachowuje się jak stary dziad. Rodziny z nim nie da się stworzyć, żyję jakby obok. Nie interesuje się domem i dziećmi. Praca jest priorytetem. W domu nie pomoże w niczym, choćby jego kobieta padala na twarz. Egoisto jakich mało. Zawsze jego dobro jest na pierwszym miejscu. W lozku bardzo słaby, mój rąk też nie caluje, bo nie lubi i już. Do zdradza jest pierwszy a najgorsze jest to, że nie widzi w tym nic złego. Jeszcze wina za zdradę obarczone partnerkę. Naprawdę nie wiem na dzień dzisiejszy czy mój mąż ma jakieś pozytywne cechy. W związku z rakiem, to kobieta jest mężczyzna a on ta delikatna kobietka. Mam 38 lat i jestem wykończona tym małżeństwem. Muszę dodać jeszcze, że kłamie wszystkich i wszędzie. Są to drobne kłamstwa i takie całkiem poważne. Na terapi małżeńskiej maz opowiadał takie bzdury, że zwatpilam czy na pewno z nim tam poszłam. Zero wstydu i skruchy. Zawsze cwany i chamski. Mogłabym tak bez końca. Nasze małżeństwo jest martwe.

Gość gość
Moj rak miało być. Chodzi o pocałunki w usta.

Gość gość
Poznałam takiego raka ale jak się zorientowałam jaki to cham, egoista, klamczuch i głupek do tego to się natychmiast wymiksowałam.

Gość gość
18.52 skoro taki słaby w łóżku to jakim cudem ciebie zdradza i z kim, są takie co chcą z nim spać jak on taki beznadziejny jest?

Gość gość
Rąk zdradza cichaczem tak jak i strzelec.

Gość gość
22.49 Inne znaki robią to oficjalnie.

Gość gość
rak to flaki z olejem taki jest:D

Gość Zodiakalny Skorpion
Mój mąż jest rakiem i jest duszą towarzystwa. Jak go poznałam dominował nad kolegami dlatego nie zgodzę się z tymi bzdurami wyżej. Znak zodiaku nie ma znaczenia jeśli chodzi o charakter człowieka. Moim zdaniem w takie rzeczy wierzą tylko prości ludzie.

Gość gość
Masakra tak czytam i aż no muszę w to uwierzyć jestem z rakiem pięć miesięcy tu się wszystko zgadza !! mega mocy choleryk obraża sie o byle co jestem lwem też mam charakter ale na boga nie aż taki mocny i w sumie też prawda że zastanawiam się nad rozstaniem bo taki człowiek psuje psychike ;( chce sie dobrze no nie może być nie daj boże jak sie pokłóci to faktycznie chowa się w tą swoją skorupe a swoją partnerke traktuje jak obcą dziewuche ignoruje staje sie bez uczuciowy jest bardzo trudny również podpisuje się rękoma i nogami może i jest wrażliwy rodzinny ale obietnice stawia na pusto czyli założone bez realizacji.... gdy kocha to owszem czasem to pokaże że jest ojej miło mega miło ale jak dochodzą już te dziwne humory nastroje no jak z bata strzelił tak nagle o nic (Zmienny jak kobieta) jesli chodzi o miłość jest dobrze ale cholera no te nastroje wybuchy ignorancji i to długiej po kłotniach lub złe dni które są dość często wszystko psują ..

Gość gość
Jestem rakiem i mam męża z tego samego znaku zodiaku . I z czystym sumieniem powiem , że lepiej nie mogłam trafić . Rodzinny aż za bardzo :p uczynny, odpowiedzialny , dobry , nie jest to maczo, ale na życie nie szukałam osilka brutala :)

Gość belle1985
Zgadzam sie ze wszystkimi przedmowcami, którzy zauważyli, że znak zodiaku nie jest cechą determinujaca to, jacy jesteśmy. Ma na to wpływ wiele innych czynników. Choć z pewnością dla wszystkich osób spod danego znaku zodiaku można wyodrębnić jakieś cechy wspólne :-) Na przykładzie obserwacji mojego "raka" mogę stwierdzić, że bywa ciężkim przypadkiem i charakterek to on ma :-) ale oboje śmiejemy się, że ja mam do niego anielska cierpliwość i jestem w stanie wygrać z wieloma negatywnymi cechami, ale wymaga to czasu i pracy. Wiem, że jest mega uczuciowy i wrażliwy, choć naprawdę bardzo rzadko to pokazuje i ciężko do niego dotrzeć, a uzewnetrzenienie sie z jego strony następuje rzadko. Jednak widzę, że jeśli ufa komuś i czuje ciepło z drugiej strony potrafi zdobyć się na szczera rozmowę i okazanie uczuć. Łatwo go urazic i zranić, faktycznie wygląda to tak, jakby tworzył w głowie sobie swój własny obraz sytuacji i wyolbrzymial pewne rzeczy, ale rozmowa i w pewnym sensie ustawienie go do pionu zwykle przynosi rezultaty. Jest ciepły i bardzo zaradny, imponuje mi swoją normalną i otwarta postawą w zachowaniu do ludzi, świetnie odnajduje sie w towarzystwie, nawet obcych ludzi. Myślę, że jest bardzo wartościowym człowiekiem, który jednak jak każdy z nas ma swoje słabsze strony, ale wiem też, że wspólnymi silami można z nimi śmiało powalczyć :-)

Gość gość
nie polecam, nic nie warty znak. dół i porosty :classic_cool: