Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potwornie i beznadziejnie

Co właściwie robię nie tak ?

Polecane posty

Gość
zdolowana w... => bywa, zmiana otoczenia na zdrowsze warta jest odrobiny stresu. Bo takie gówno w roli przełożonego to śliska sprawa. Jaksie człek nie postawi zostanie zjedzony z butami, jak zgasi typa - będzie podsrywany przed przełożonymi, a jak się z takim kutasem radzi, i tak zostaje niesmak, że sie z takim gównem współpracuje :o

Gość zdolowana w...
ja kompletnie przestalam robic cokolwiek i zmarnowalam kupe szans.Bylo mi wtedy totlanie rybka

Ale przestalas robić cokolwiek w pracy czy w życiu czy jak? I w jakim punkcie jesteś teraz\?

Gość zdolowana w...
nie no...totalnie sie zalamalam. Tylko tyle.Teraz juz jest ok, odespalam, troche zapomnialam. Teraz postanowilam nie miec dola z powodu tych zmarnowanych szans i kosztow tego dola.Wmawiam sobie, ze to lepsze niz jakbym mnie ktos mial zgwalcic albo jakbym zlamala noge.

A długo ten twój stan trwał, jelsi moge zapytać?

Gość zdolowana w...
sorki-ciut przesadzam. Moze nie to, ze nic nie robilam i lezalam patrzac wsufit, bo te faze to przeorbilam przy poprzedniej takiej pracy.Inaczej - ja za malo zrobilam, zeby prace znalezc. Trwa to 3ci miesiac, bo najpierw tylko spalam, od razu zreszta zachorowalam na grype nie wiem skad, bo nigdzue nie lazilam oprocz pracy wiec to tez zlecialo.

Gość siedem groszy
Czy ty odrabiasz ten staz w szpitalu ? Bo tak mi to jakos wyglada...

Gość
Jeśli idzie o domysły - może to być też urząd miejski. :P W urzędach wszelakiej maści pracowników najczęściej przyjmuje sie "po znajomości" (jak w każdej budżetówce). Stąd i takie mendy częściej tam występują.

Gość siedem groszy
Ale z urzedowki mozna szybko sie zwolnic i szukac swobodnie dalej... Gdy jestes mloda lekarka ma stazu, a trafilas na buca ordynatora starego komuniste, nie do ruszenia w dzisiejszych ukladach, to faktycznie moze byc jazda i wtedy sytuacja wymaga tzw. jaj wielkich...

Gość co to są jaja wielkie
?:D

Gość masz przejebane i tyle
No, ale tak mysle, ze skoro 10 ludzi mowi ci uciekaj, to znaczy, ze coś w tym jest.