Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczoła100

Który bank jest dla mnie najlepszy? chce załozyc konto

Polecane posty

a ja zmieniłam Aliorbank na Deutsche Bank w Aliorze wszystko miało byc za free a po pół roku zrobili opłatę za coś, juz nie pamiętam to nawet nei chodzi o te grosze, ale jak sie zawiera umowe na X warunkach, to przyzwoitośc nakazuje zachowac te warunki na dłużej niż 6 m-cy W DB jestem chyba od lutego i jak na razie, wszystko darmowe bez zmian

Gość ja tez polecam mbank

Gość wqswd
mam w mBanku, jestem zadowolona, zadnych opłat, ale slyszalam, że nie jestem w zaden sposb ubezpieczona, gdybym przypadkiem jaks stracila kase z konta bo bank nie bierze odpowiedzialności. ubezpieczenie chyba kosztuje kilka zl miesiecznie.

Gość K MBANK! MBANK!
Zdecydowanie MBANK! Mam w nim konto od 10 lat i jeszcze mnie nie zawiedli!

Gość KrisMil
Z mBanku zrezygnowałem, gdy najpierw dawali mi limit kredytowy coraz większy za free, a następnie słono kazali za to zapłacić. Tak jak wcześniej wspomniałem najbardziej jestem zadowolony z AliorBanku. Jest to jedyny bank gdzie miesięcznie dostaje zwrot 50zł na koncie firmowym i podobną sumę na koncie prywatnym za operację kartowe. Co do reszty banków... Ostatnio "testuje" open finanse. Jak na razie na wstępie porażka. Bank nie potrafi podpisać wniosku o zawarcie rachunku od 2 tygodni. A więc nie wyobrażam sobie jak będzie dalej. Myślę, że ograniczę się tam tylko do lokat, a dalej moim głównym bankiem będzie Aliorbank.

Gość killaa
ja zalozylam w alior wsztstko free ale opąłta aza karte 9zl- jak niewpływaa pieniazki regularnie, ajak wpływaja t free.. a pozatym wszystko ok, najgorszy jest kredyt bank tam za wszystko placisz,, masakra.

Gość TYLKO I WYŁĄCZNIE
ING Bank Śląski

Gość nulamika
ING Bank Śląski Pierwszy i jedyny dotychczas. Miałam problem z kartą płatniczą- nie wszystkie terminale czytały. Po drodze zahaczyłam o placówkę, zamknęłam, zrobili reklamację, po 8 dniach dostałam nową kartę. Na koncie DIRECT jest właściwie wszystko (krajowe) za darmo- jeśli potrafisz korzystać z neta i wpłato-/bankomatów. Ja dotychczas zapłaciłam tylko raz za wypłatę w okienku, bo nie miałam karty przy sobie, więc bankomat odpadał. Polecam!

Gość kaliope39
ING - nie !!! jeśli nie korzystasz z karty ( nie płacisz nią w sklepie itp.) pobierają teraz 7 zł a pewnie dojdzie do 10zł polecam mBank -wszystko gratis !!!!

Gość newwwwww
Ja polecam FORTIS BANK !!!!!!!! jest super !!!!!!!!!!!!

Gość MBANK NIGDY
Tak mbank jak wpłacałam pieniądze przez wpłatomat porwało 2000 nic nie wydrukowało i oddało karta. Pieniędzy do dzisiaj mi nie oddano, mam ING i płace sobie kartą i mam wszystko za free

Gość chuda_jak_słomka
ja mam od kilku lat mbank i osobiście jestem zadowolona, mam normalne konto osobiste, przelewy są za darmo, można wziąć kredyt ale ja nie korzystałam to nie wiem jak się to robi, poza tym jest prosty w obsłudze, mam u nich tez ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków które sami ściągają co miesiąc i nie muszę o tym pamiętać ja mogę polecić ten bank ale innych nie znam więc nie wiem czy jest lepszy czy gorszy od innych czy na takim samym poziomie

Gość etitkot
Uważam że mBank jest nadal najstabilniejszym bankiem jeżeli chodzi o prowadzenie konta. Mam ekonto od kilku lat i kartę bankomatową, jestem zadowolona. jest oczywiście jeden warunek - wydanie kartą 100 zł co miesiąc aby karta pozostała darmowa. Jak chcesz poczytać o szczegółach konta to polecam http://opinies.pl/zakladanie-konta-w-mbanku-przez-internet/

Gość VictoriaVVV
mBank obecnie jeszcze bardziej walczy o klienta. W najnowszym jego koncie - eKonto mobilne nie ma już warunku obrotu kartą 100 zł, obecnie karta debetowa jest bezwarunkowo bezpłatna. Ponadto konto oprocentowane jest na 4%. Poprawiła się jakość obsługi, oprócz infolinii można poczatować z ekspertem 24 h. Powiem wam, że dobrze robią swoją robotę, odpowiadają nawet na dość zagmatwane pytania. W razie szczegółów zapraszam na: http://jakdorobic.wordpress.com/2014/11/28/rachunek-z-premia-100-zl-czyli-jak-dorobic-na-zalozeniu-ekonta-w-mbanku/

Gość urszka
konto dla młodych w pko bp jest pomyślane dla studentów i młodych ludzi. ja jestem z niego zadowolona

Gość hemoal
Moim zdaniem idea, w sensie oni - https://www.ideabank.pl/kontakt Wszyscy podwyższają opłaty, a ja w dalszym ciągu mam przelewy online całkowicie za darmo. Np. w mbanku miałem już 1,5 zł za każdy przelew - przy dużej ilości przelewów robi się spora różnica. A i odnośnie korzystania z karty również mają dużo niższe wymagania. Też jednak nie znam na pamięć wszystkich ofert.

Gość Vibess
Ciężko znaleźć odpowiedni bank biorąc pod uwagę że obecnie na naszym rynku jest parę które mają bardzo kuszące oferty. Więc w jaki sposób znaleźć najlepszą ofertę ? To proste ;) Kierować się opiniami innych klientów. I tak ja mogę polecić ze swojej strony https://santanderconsumer.pl/ A co Wy o tym sądzicie ? Czekam na Wasze komentarze :)

Gość gość
NIE dla Pekao SA opłaty wielkie