Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamanaLucille

Jestem załamana, proszę niech ktoś mi odpisze......

Polecane posty

Gość ZałamanaLucille

Żyć mi się nie chce :( Mam dopiero 22 lata, a ciągle coś mi się wali ! Byłam wychowywana przez babcię , zmarła 2 lata temu :( Miałam jak mi się wydawało cudownego faceta, rok temu okazało się, że mnie oszukał, zdradził, zmieszał z błotem... nie mogłam dojśc do siebie po tym. Teraz gdy wydawało mi sie, że już wszystko będzie ok, uczęsie wwymarzonej szkole... to okazało sie, że mam poważne problemy ze zdrowiem :(:( Jutro jade na specjalistyczne badania i cała sie z nerwow trzęse :( Nie mam ochoty tam jechać, nie mam ochoty żyć :( Nawet jeśli nikt tego nie przeczytał to nic... musiałam to napisać ... :(

Gość babci szkoda
ale za chłopem to ty nie tęsknij, młode dziewczę jesteś, to jeszcze sie ich paredziesiąt przed tobą zakręci, zyczę trafnych wyborów :) Jeżeli chodzi o zdrowie, to poważniejsza sprawa, ale trzeba się leczyć i myslec pozytywnie, ludzie zdrowi, to optymiści :)

🌻 bidulka :( Kochana glowa do gory....uwiez ja tez nie mam lekko...tez mi zycie daje w doope :( Nie mam juz czasem sil,ale jestesmy mlode musimy byc silne...🌻

Przykro mi,ze tak Cie los doswiadcza. Moze pocieszy Cię,że ja rowniez łatwo w zyciu nie mam... duzo cierpienia,brak zrozumienia,niby wszystko dobrze na zewnatrz,ale jak jest naprawde tylko ja wiem... Najwazniejsze jest zdrowie i mam nadzieje,ze Twoje problemy szybko sie rozwiaza. Pozdrawiam serdecznie :) Glowa do gory,moze szczescie czeka na nas gdzies niedaleko,kto wie...

Gość ZałamanaLucille
Dziękuję bardzo 🌼 Staram się wierzyć, że będzie dobrze, ale jest bardzo cięzko :( Czujęsię zupełnie sama zeswoimi problemami. Podnoszę się, a tu kolejny cios i tak wkółko :( Ale dziękujęzasłowa otuchy, nawet nie wiecie jakie to miłe ! Natasho, a jaki masz nr gg?

Gość zm63bhf
Cale nasze zycie to wielkie wyzwanie i próba charakteru. Mozesz porownac je do rejsu łodzią przez wzburzone morze, walczac z falami powinnismy umacniać się w przekonaniu, że warto osiągnąć cel tej podróży. Warto pamiętać o tym, że na koncu drogi czeka na nas spokojna przystan - jest ona osiagalna, ale pod warunkiem, że znajdziesz siły aby się zahartowac... Nie oceniaj się pod kątem wieku i pozornych osiągnięć ery MTV - prawdziwa wartość człowieka drzemie w jego ukrytym potencjale duchowym. Pamietaj, ze wszyscy konczymy w ten sam sposob, odroznia nas tylko to, czy w ostatniej mnucie zginamy kark...

Gość ZałamanaLucille
proszę --> sokissme@wp.pl

Gość Wiesz co Ci powiem...
Życie jest jak wchodzenie pod górkę. Im więcej masz problemów, tym bardziej stroma jest góra, tym trudniej wejść. Ale jak już wdrapiesz się na jej szczyt :) Będzie non stop z górki. Trzeba tylko wejść - przetrwać. Uda Ci się, zobaczysz. Chłopakiem się nie martw, jak już ktoś pisał - jesteś młoda (moja rówieśniczka) więc jeszcze masz dużo czasu na znalezienie swojej drugiej połówki. Jeśli chodzi o zdrowie.. wiem co przeżywasz, bo kilka lat temu również przez to przechodziłam i powiem Ci , że przede wszystkim musisz być dobrej myśli. Nie ma co się martwić zbyt wcześnie. Medycyna jest dziś na takim poziomie że potrafi dosłownie działać cuda. Pozytywne myślenie to podstawa wychodzenia z każdych trudnych sytuacji. Lekarze także potwierdzają, że wiara chorego w wyzdrowienie działa cuda :) 3mam za Ciebie kciuki, zobaczysz że wszystko będzie dobrze :*