Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

jaki kredyt bez BIKU wazne dla mnie

Polecane posty

Gość gość
No wiadomo, są nieraz takie niespodziewane wydatki, że z pensji się tego nie da pokryć. Jak mi naliczyli teraz bardzo dużą niedopłatę za ogrzewanie to specjalnie pożyczkę brałem, żeby to uregulować. Pieniądze udało się wziąć za 0 zł przez stronę chwilovka.pl. Było tu trochę ofert dla nowych klientów gdzie nie naliczają odsetek. Fajna sprawa, oddałem tyle ile pożyczyłem

Witam! Gość, dziękuję za polecenie oferty pożyczki w naszej firmie. W wonga.com każdy nowy Klient może wziąć pierwszą pożyczkę do 1500 zł, którą spłaca do 60 dni, a jej koszt to jedynie 10 zł. Można także wnioskować o pożyczkę ratalną maksymalnie do 3000zł, którą spłacać można w ratach nawet do 12 miesięcy. Aby złożyć wniosek o pożyczkę wystarczy wejść na naszą stronę internetową www.wonga.com i wypełnić formularz. Jeśli proces weryfikacji przebiegnie pomyślnie, pieniądze można otrzymać nawet w 15 minut. Trzeba jednak pamiętać aby się upewnić, że bank realizuje przelewy natychmiastowe. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora

Gość gość
Serwis www.chwilovka.pl jest dobrym źródłem informacji o chwilówkach. Na bieżąco uzupełniają info o nowych ofertach. Jak szukałem pieniędzy żeby opłacić czesne na uczelni to właśnie tutaj sobie dobrałem taką szybką pożyczkę. Decyzja w 24 h, a w moim wypadku to nawet jednej h – nie czekałem

Pomogę uzyskać kredyt gotówkowy z opóźnieniami do 30 dni, na umowę zlecenie/o dzieło od 3 miesięcy Nie pobieramy przedpłat. Działamy na terenie całego kraju. tel. 510 051 934 mail: biuro@dkfinanse.pl

Witam! Okra nie musisz pobierać żadnego wniosku. Wniosek o pożyczkę w wonga.com złożysz bezpośrednio przez naszą stronę internetową. Przypomnę, że maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość gość
Mi się przydała porównywarka na www.chwilovka.pl Parę razy już tutaj sobie chwilówkę wyszukałem i raczej nie było problemów. Najdłużej na pieniądze czekałem godzinę w jednej firmie, a tak to nawet po 15 minutach potrafiły dojść, także rzeczywiście nieźle. Spraw kiedy potrzebna jest pilnie gotówka akurat w moim życiu ostatnio przybywa...

Gość maluma
Bank pożyczki nie udzieli bez BIKu. Ale zajrzyj na stronę JanVest. Mają bardzo korzystną ofertę.

Gość FinansowyGuru
Witam, Osoby zainteresowane kredytem bądź pożyczką z ominięciem sprawdzania w systemach BIK oraz BIG poproszę o kontakt pod adresem : kontakt@mojguru.pl Chętnie pomogę i pokieruję w odpowiednie miejsce. Pożyczki do 8.000zł, kredyty do 45.000zł. Pozdrawiam, Michał

Gość gość
Można poszukać na stronie www.sowafinansowa.pl Całkiem zgrabnie zrobiona i prowadzona porównywarka. Niedawno brałem tutaj swoją pierwszą w życiu chwilówkę i udało się dostać pieniądze za 0 zł, z czego się najbardziej cieszę. Od razu z porównywarki przekierowało mnie na stronę pożyczkodawcy, parę chwil i wniosek online złożony, po chwili miałem też już decyzję pozytywną.

To trochę gorący temat, ale jeśli jesteś już w potrzebie i wiesz co robisz, to poszukaj sobie odpowiedniego kredytu lub pożyczki w jakimś miejscu, gdzie znajdziesz wiele sprawdzonych i pewnych ofert, np. tutaj: http://www.bezbiku.info/ Życzę powodzenia i uważaj na treśc***isane małym drukiem.

Gość katarina33zz
Moim zdaniem chwilówki są bezpieczne o ile ma się zdrowe podejście. Ja niedawno spłaciłem jedną na 2500 zł i poszło sprawnie. Ofertę wyszukałem sobie przez porównywarkę na http://chwilovka.pl było szybciej niż bym miał każdą firmę z osobna sobie samemu sprawdzać. Żadnych dodatkowych opłat oddałem dokładnie tyle ile pożyczyłem.

Gość Doradca Karty Trzynastka
a może rewolucja w drogich chwilówkach i biurokratycznych bankach? Zapraszam na: www.kartatrzynastka.pl NOWOŚĆ na polskim rynku

Gość jarek333
Jakoś rok temu szukałem pożyczki online i byłem w szoku że aż tak szybko pieniądze są w stanie przelać, u mnie to zajęło może 2 godziny jeśli dobrze pamiętam. Co do szukania pożyczek to dobre są porównywarki, ja korzystam choćby z http://lowcachwilowek.pl. Prosta w obsłudze, w sympatycznej szacie graficznej, nie ma jakiś męczących wyskakujących reklam i setek odnośników, tylko wszystkie informacje o pożyczkach są widoczne od razu.

Gość artur555
Tylko we http://fresh-finance.pl chcieli mi dać pieniądze na spłatę komornika w dość pilnym terminie. Przed nawiązaniem z nimi współpracy kontaktowałem się z 15 innymi firmami, gdzie do żadnych konkretów nie doszło. Niestety zadłużeni ludzie nie mają w Polsce lekko. Jak dla mnie serwis robi dobrą robotę, zna rynek i potrzeby osób bez zdolności kredytowej.

Gość żwirko
warto zobaczyć w janvest, tam nie sprawdzają w bik

Gość kariolkkk
Brałem chwilówkę na majówkę i bardzo nam się te pieniądze na wyjeździe przydały. Pieniądze dostałem za 0 zł także generalnie nie dołożyłem do tego interesu ani złotówki. Jakbym miał brać na procent to pewnie bym sobie darował. Pożyczki szukałem przez porównywarki internetowe i najlepsze warunki znalazłem na stronie odpowiedniapozyczka.pl. Mają duży rozrzut, mniej i bardziej popularne firmy, także jest z czego wybierać.

Gość Daniel Wheeler
Jesteś w trudnej sytuacji finansowej i potrzebujesz kredytu, jeśli interes, osobisty lub inny, w celu promowania firmy. Skrzynka odbiorcza lub skontaktuj się z nami pod następującym adresem: danielmarshallwheeler@gmail.com

Gość djchocko
bez biku - znajdź uczciwą firmę. taką, która wyjaśni wszystkie zawiłości, która da Ci umowę do domu, nie będzie do niczego zmuszać i przedstawi różne opcje. osobiście polecam janvest. wejdź na ich stronę i popatrz ja ofertę. zawsze możesz umówić się z przedstawicielem

Gość Dżaroo3n
Bez biku jest ciężko coś znaleźć, ale jak się dobrze poszuka to zawsze coś sensownego się znajdzie - http://arkonfinance.pl

Gość gość
Słuchaj, jeżeli masz problem z bikiem, to niekoniecznie od razu musisz szukać takiego banku, który go nie sprawdza. Są firmy, które pomagają wykasować stamtąd nazwisko. Jest np taka firma wyczyść bik - wpisz sobie w google. Dzięki niej można odzyskać zdolność kredytową.

Gość dobra rada1983
Obecnie już chyba wszystkie chwilówki sprawdzają w BIK. jeśli jakaś jeszcze nie sprawdza to zapłacisz dodatkowe wyższe oprocentowanie. a informacje o tym jak działa BIK i jak chwilówki sprawdzają w BIK ludzi znajdziesz na stronie https://katowice-chwilowki.pl/jak-dziala-bik/

Gość gość
Teraz już każdy sprawdza BIK, przecież to podstawa. Zamiast kolejny raz się zadłużać, spróbuj zarobić potrzebną kasę - od siebie mogę polecić inwestycje na giełdzie w trading kryptowalut, wydaje mi sie, ze to dobra opcja na zarabianie, którą można połączyć z pełnoetatową praca.

Gość xaxcgość
Wiesz co, jest trochę tych kalkulatorów i zestawień pożyczek. Ja korzystam najczęściej z serwisu http://odpowiedniapozyczka.pl. Najbardziej mi odpowiada sama szata graficzna, ale też mają duży wybór chwilówek, także nie trzeba się ograniczać do 2-3 alternatyw, ale faktycznie można sobie znaleźć coś na lepszych warunkach. Chwilówki za 0 zł są, ale często są obwarowane jeszcze dodatkowymi zastrzeżeniami np. tylko w przypadku nowych klientów są udzielane.

Gość CzyszczenieBIKu
Masz problem z negatywną historią kredytową i w banku spotykasz się z odmową udzielenia kredytu? Jeśli Twoje negatywne wpisy dotyczą spłaconych już kredytów, to warto rozważyć aktualizację danych w rejestrze Biura Informacji Kredytowej, która potocznie nazywana jest "czyszczeniem BIK". Warto samemu podjąć działania w tym kierunku. Wystarczy złożyć odpowiedni wniosek u wierzyciela, który wprowadził zapisy do BIKu. Można do tego wykorzystać generator wniosków na czyszczeniebiku.pl, który znacznie ułatwi to zadanie.

Gość gość
Dobrą, zaktualizowaną porównywarkę masz na stronie odpowiedniapozyczka.pl. U nich sobie przejrzyj oferty, samych chwilówek mają z tego co kojarzę 20 różnych ofert także jest z czego wybierać. Czytelna strona, łatwo sobie ustawić suwakiem warunki co do wartości pożyczki i okresu spłaty. Podoba mi się tutaj, że poszczególne oferty są uczciwie rozpisane, z wszystkimi warunkami bez jakiś ukrytych informacji.

Gość gość
Chciałbym polecić wam jedno miejsce. Kiedyś potrzebowałem pomocy, długo szukałem. Trafiłem na jedną z grup na FB na której jakiś facet prezentował firmy z pożyczkami - udało się, mimo negatywnej historii w bik otrzymałem gotówkę :) W razie pytań mail bezpośrednio do gościa który mi pomógł : max.patonsky@gmail.com