Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

TURCJA Mahmutlar /czerwiec/

Polecane posty

wybiera się ktoś?? kurcze, znalazłam tłumy, które wybieraja się do Alanya, do Side etc..a do tej dziury Mahmutlar tylko my :-( chyba nie byliśmy grzeczni w tym roku...

podaj najlepiej nazwe znam siwetna strone w kotrej mozna sprawdzic opinie na temat kazdego hotelu

nowa364 hotel Doris Aytur, ma bdb opinie, wiem ze jest ok, widzialam foty, nawet nagrania z hoteu. z tym, ze martwi mnie bardzoiej fakt, iz hotel znajduje sie w dziurze. wiem ze nastawiony jest na Ruskow i Niemcow, a my tylko po angielsku mowimy, wiec nawet nie bedzie sie do kogo odezwac....to raz a druga sprawa, mialam nadzieje, ze znajde jakas pare, kogokolwiek, kto jedzie tam w tym samym terminie, wiesz, im wiecej tym lepiej, razniej i w ogole. planujemy wycieczki fakultatywne wiec nie bedziemy caly czas siedziec w hotelu. z reszta z tej dziury nawet troche sie ciesze, przynajmniej nie bedzie tlumow:D tyle, ze jak pisze chcialabym przed wyjazdem 'dopasc' kogos, kto tez tam leci w podanym terminie:)

Justus nie martw się tak bardzo. Na miejscu na pewno ktoś jeszcze tam będzie oprócz Was. Po co się strresować, lepiej idz na zakupy po strój czy olejki do opalania :) Czytałaś co napisałam o Kapadocji i Efezie? Pozdrówka

Nowa---> hotel Titanic niby fajny, ale na kompletnym odludziu gdzie wszędzie dośc daleko. Chyba, że na bierny wypoczynek w hotelu to tak.

Pariss skoczylam na tamten topic. prosze, poswiec mi jeszcze chswilke jesli mozesz