Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijaaaa

Prosze o pomoc, czy nareszcie sie udało?

Polecane posty

Gość mijaaaa

Witam! od około 9 miesięcy staramy się o dziecko. Niestety wciąż "nie wychodzi", dostaję okres....poprzedni był normalny tak jak pozostałe wczesniejsze, lecz po kilku dniach od końca miesiączki miałam niewielki brunatne plamienia. Dziś jest 4 dzień mojej kolejnej miesiaczki i krwawienie jest bardzo skąpe, wręcz go nie ma, brunatne plamienie. Na poczatku bylo normalnie, ale tylko przez ok. 1 dzień i noc. Z jednej strony jestem pełna nadziei, że wreszcie udało mi się zajść w ciążę, a z drugiej mam obawy, że mogę być chora. W necie wyczytałam, że moje objawy właśnie bardziej sugerują chorobę, ale zdarzyły się też posty, że brunatne plamienia mogą być oznaką ciąży. Bardzo prosze o pomoc. Po ostatnim okresie, zarz po tych brunatnych plamieniach zrobiłam sobie test ciążowy i niestety negatywny :(

Gość wróżka niewydymka
wyciągam moją magiczną szklaną kulę, pocieram ją magiczną szmatką przyszłości i widzę i widzę ..... widzę..... kurwa nic nie widzę!!!! idź do ginekologa

Gość Assiii
Wiem ze napewno byś bardzo chciała zeby to była ciązża ale może warto wybrać sie na wizyte kontrolna do lekarza