Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www www

nie bylam u gina po porodzi a minelo juz 10 miesiecy ///

Polecane posty

Gość www www
czy cos mi grozi w zwiazku z tym?

Gość mnbvcx
opieprz od lekarza:)

Gość www www
no ale czy moze byc cos ne tak jzeli nawet czuje sie dobrze i nic mi nie dolega??

Gość Benia 25
napewno już ci psiocha zgniła

Gość mnbvcx
a dlaczego nie poszłaś?przecież trzeba sprawdzić czy macica prawidłowo sie obkurczyła.Nic ci pewnie nie jest,ale idź.Raz i będziesz miała spokój.

Gość ja nie poszlam tez
a minelo juz ponad 10 lat :D O co Ci chodzi? :D

Gość masyma rta
nic ci nie bedzie poprostu idz najlepiej do prywatnego, bo z przychodni cie opierdoli... ja jestem po porodzie 2 lata, a bylam u gina ponad rok po porodzie, i dlatego ze bylam znow w ciazy... nic ci nie grozi... w czym problem? idz na kontrole i juz. tylko polecam prywatnego, bo z przychodni bedzie nie mily...i opierdoli cie> pzdr.

Gość www www
pewnie to glupio zabrzmi ale nie mialam kiedy isc :-0 sedze caly czas sama z corka w domu i nie mam jej z kim zostawic a przeciez z nia nie pojde

Gość prywatny jak dobry tez
powinien opierdolic !!!

Żartujesz????? Dobry lekarz głupote zawsze opierdoli :D Ja bym się bała tak zaryzykować....Myślisz że jak nie boli to zawsze jest dobrzE???

Gość www www
no wlasnie nie wim czy jest dobrze i dla tego sie pytam co moze byc nie tak jezeli nie poszlam do gina!!!!! a iekawe czy ty bys zabrala dziecko do ginekologa???

Ja na wadach,chorobach itd się nie znam :) Ale nie mogłaś zostawić na godzinke dziecka z babcią??? Naprawde trudno uwieżyć że byłam z dzieckiem 24 h sama przez tyle mieisęcy.

Gość www www
no wyobraz sobie ze nie moglam bo moja mama mieszka 400 km ode mnie a tesciowa hmmm nie bede komentowac maz wyjechal do Stanow i tam pracuje ma za 4 miesiace wrocic i juz zostac razem w PL

Gość mnbvcx
ja bym dziecko wzięła po prostu ze sobą i tyle.Wejdź z wózkiem i już .Co to ,lekarzowi dziecko dziwne czy co? I naprawdę są osoby na tym świecie które mogą liczyć tylko na siebie.

hmmm no to nie ciekawie.No nie wiem jeśli masz taką możliwośc to poproś znajomą.Warto zadbać o swoje zdrowie :)

mnie po porodzie zrobila się nadżerka. Powinnas isc do lekarza, niech sparwdi czy wszystko OK, na pewno trzeba zrobic cytologie. nie wierze ze nie ma z kim zostawic dziecka na 2 godziny......zwlaszcza 10 miesiecznego dziecka

widzialam mamusie z dziecmi u ginekologa ale ja bym raczej odradzala tą opcję. Moze poprosisz znajomą lub jakas kolezanke zeby pojechala z Toba-zajmie sie dzieckiem kiedy wejdziesz do gabinetu, albo wyjdzie z nim na spacer...

Gość mogłobyc tak ze przez pierwsze
zacofanie to mało powiedziane:o