Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

ja . Ty tez? jak stres? ciagle tu do Wass zagladam:P:D Natalia kurcze super ten wasz zwiazek brzmi:) A jak sie poznaliscie?

qa ja sobie szlam z treningu jak bylam gowniara bo mialam 15 lat:Pczy 16 jakos tak. no i mielismy wspolnego znajomego. i oni zatrzymali sie na stacji paliw i ten nasz wspolny znajomy chcial zeby moj mnie podwiozl no i sie zaczelo pisanie i w ogole:) i rtak jakos wyszklo ze tyle jestesmy razem...ale nie zawsze jest kolorowo jest wiele klotni ale on zawsze probuje zalagodzic..:)

wiesz nie jest kolorowo...ale kochamy siei tajk jak mowie on zawsze stara sie zalagodzic spor:) ja jestem strasznie wybuchowa i wredna on za to spokojny:)

Obecna :) 🌻 heyyyy 🖐️ to juz z matur na związki przeszło :P o miłości bedziemy gadac :) ja jestem nawet ZA hehee :)

jezyy juz po, wina sama wypilam :P zaraz mama pewnie zadzwni i musze trzymac fason choc nizle mi sie jezyk placze bo przedtejm z siostra na pol jeszce jedno wypilam :P

Kolorowa 🖐️ miło się zgadać w jednym czasie znów :D no teraz to M jak miłość :P i staropanieństwo też było :D

ja Ciebie tez nie ALE miło mi Cie poznać :):) ps.jestem niegroźna-jakby ktoś sie pytał :P

no Optimka ;) to romantycznie sie robi :D przydałyby sie chipsy :D i jakiśś złoty płyn :P

Gość bojaca sie strasznie
kolorowa! nie mow o czipsach blagam! mam ochote na paprykowe!!!!!

:D Kolorowa oblałaś już matury czy jeszcze?:D ja po wynikach oblewam każdy zdany przedmiot raz a niezdane dwa :P Natalusia e tam :D mama zrozumie :D a jak nie to zawsze mogła Ci bateria się rozładowac albo zasiegu nie ma,.. :P

jezuuu no lysy albo crunchipsy koniecznie paprykowe!!!!!! jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

wczoraj opijałam i na koncercie przy okazji byłam :P takze jak poskakałam to szybko mi sie wytrzezwiało a pozniej biegiem na autobus-to juz do reszty wytrzezwialam :D no i na autobus sie w ostatecznosci i tak spozniłam :D achhh :P

za daleko do kuchni hehe

:D ja na koncerty wybywam chyba na piastonalia :P jak się uda :D póki co wszystko jest na tak, ale zobaczymy Kolorowa i jak z tym krakowem, jedziesz ? :D ja do Gliwic chyba za jakieś3 tyg. albo i za tydzień na imprezę bo się szykuje :D

o Kolorowa a na co jedziesz do krakowa, jakis koncert/impreza ? albo gliwic , jakis konkret?:)

MAdchen ja do Gliwic na wakacje do pracy i tak, pomieszkać w wielkim mieście. A za tydzień to tak na imprezę może do Hemingway'a albo Gwarka. Kuzynka pisała żebym z nimi też oblała matury :D

bojąca leniuuuuuu :P -ale mam tak samo :P *do Krakowa ...:D nie wiem bo pojawila sie oferta pracy w Ustroniu Morskim :) takze jak sie uda to NAD MORZE :D hehee ale nie ma co sie nastawiac z reszta troche poczekam zanim sie dowiem,jak nic z tego nie bedzie to hejaaa na kraków :) ..kurde turystycznie nie? :P

koncert jak w KRK bedzie to wpadne ale raczej chcialabym poszukac jakies pracy dorywczej takiej na wakacje :) a co jestes z Krka madchen? :)

trudny wybór, bo kraków to kraków :D ale morze to raj na wakacje... :D ja jeszcze też kombinuje żeby do gliwic nie na stałe na wakacje :D chociaż jak na studia do katowic pójdę to i tak tam wyląduje :D

tak kraków . a na wakacje do pracy nad morze tez:) Tylko niewiem czy sie uda jeszcze. kurcze ja juz naprawde zamykam:( Nic nie umiem :(

jak morze odpadnie to nie bedzie wyboru :P :) takie kombinowanie no :) zawsze wszystko odkladalam na po maturze-no i w koncu mam TO po maturze :P trzaa działać coś robić :) hee