Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

...no dobre z tym kwietniem dziewczyno :P ja sie zaczelam uczyc prezent dzien przed :P zaciełam sie z 5 razy :P i 12pkt jest :D :P ale jak od kwietnia sie uczylas to musisz miec murowane 100% :):) najlepsze ze cala prezent jak sie uczylam zajmowala mi z 13 minut i sie zastanawialm czy to nie za mało :P a jak tam poszlam to połowe tresci \"zjadłam\" albo wywaliłam i JESZCZE przekroczylam czas :P jesteeeemm utalentowana :P pzdrrrr :classic_cool:

a nie wpadłaś na to że kazda komisja jest inna? dobrze ze w niektorych szkolach jest jeszcze poziom :) Kolorowa, gratuluje:)

Gość prezentacja_ma
młoda M. cos ty taka nerwowa? odstresuj sie lepiej a nie nalatuj na dziewczyne ktora ci nic nie zrobiła... ja polski w piątek mam jeszcze calej prezentacji nie umiem

Gość młoda. M.
a nie wpadłyście na to, ze każdy sie uczy w innym tempie albo że nie chcialam tego zostawiac na ostatnią chwile ? :O i takie ironiczne gadki ''o jezu dziewczyno to chyba na 100% zdasz'' są średnio na miejscu ? :O

Ja nie musiałam się jakoś uczyć prezentacji - znałam temat :) ale miałam panikę tego dnia, mówiłam, że nie zdam, że nie chce tam iść, normalnie szok. Ale po wejściu do szkoły wszystko opadło. Zacięłam się parę razy na prezentacji, miałam 3 pytania, ale .. dostałam 18 pktów! I jestem z siebie dumna :) A w piątek mam ustny angielski podstawowy. Nie stresuje sie ;)

Gość młoda. M.
pff :O

Gość prezentacja_ma
młoda M. odbija Ci?

Gość prezentacja_ma
rozmawiasz na forum a tutaj każdy ma prawo głosu, jesli chcesz sobie porozmawiac z kims osobno to raczej nie tutaj... już wiemy kto zaniża poziom matur...

ale Ty jeste pie-dol-nięta :o przeciez PO PROSTU SUPER ze juz w kwietniu zajrzalas do tego i FAJNIE mam nadzieje ze bedziesz miala 100% a nie 'O Jezz to na pewno bedziesz miala 100 jak sie tak wysililas' sra ta ta ta *i na chooj mi ten polski jak sie do niczego nie liczy?! wszyscy chcą tylko zdać :o a ze jestes takim AMBITNYM MÓZGIEM to fajnie,jak CIe kiedys dopadnie porazka to ciekawe jak sobie z nią poradzisz. 🖐️

Gość oliwia1965
Maturzyści! Ja myślałam że reprezentujecie jakiś poziom w naszym społeczeństwie a tutaj wchodze i jedną prowokacją uzytkowniczk młoda M. dajecie sie sprowokować do kłótni, pamiętajcie że tutaj siedzą same takie które chcą skłócić każdy topik. A to czy ktoś zda mature na 6 pkt czy na 20 o niczym nie świdczy jedynie o szczesciu!

Gość luuuuuuuuuuu
pisal ktos dzisiaj matme?:)

Gość marinistyczna
ja pisałam rozszerzenie

:) koniec, jaaaa tam sie nie kłóce...ktoś nie kuma intencji..no to - szkoda.a to ze mialam 12 pkt z ustnego nie znaczy ze jestem -tępa. zależy od tematu,stresu i czasem od komisji. pozdrawiam 🖐️

hej dziewczyny :D mnie to zawsze najlepsze ominie, nawet pierwsza prowokacja i zadyma na tym temacie :D jak tam stres u jednych i wakacje u drugich ?:D Ja jestem PRZESZCZĘŚLIWA I NIESAMOWICIE WOLNA (tzn. od matur:D) czyli zdawać, zdawać i przyłączać sie do nas pomaturalnych !!! :D

optimabest, dobrze Ci , ja mam dopiero półmetek 3/6 matur . ale jutro nadgonie dosc porzadnie statystyke:D byle do końca!

mi jutro o 17 zaczną się wakacje o ile zdam ten polski bo jeszcze nie umiem nawet całej prezentacji... :/ :P

czesc wam:) ja tez jeszcze tylko pojutrze ustny angol i free :D nie wiem jak dla was ale dla mnie angol to juz tylko formalnosc:P

nie moge sie ruszyc i sic sie uczyc tej prezentacji :P zróbcie cos zebym poszła...:D

Gość bojaca sie strasznie
ja nie pisałam matury sama dlatego sie strasznie boje czy obronie :/

rysu won do nauki bo jak nie to nie zdasz i bedziesz miala zawalone wszystko:P:P i bedziesz zalowac ze nie ruszylas dupska zeby troche poczytac:D

Madchen no teraz to dobrze ale tyle matur na raz to stres i mało czasu :D a jutro co masz? ustne czy fizyka ? Natalusia GRATULUJĘ SERDECZNIE :D trzeba się było tyle stresować ?:D ( tasak czy granat?:P). Rysu do jutra do 17 dużo czasu :D ja moją prezentację nauczyłam się późno wieczorem a rano o 9 miałam maturę :D

Natalusia hahaha ok, zaraz ide :D ja kuje prezentacje na pamięc i msi byc na blache bo inaczej nic nie powiem :D o 17 to ja juz wyjde stamtąd :D

jutro mam historie sztuki i ustny polak :D rysu, proponuje zamykamy kafe na 1,2,3,4 i wracamy dopiero JUTRO! :D

byl i tasak i granat:D:D:D a tak na serio to ratowaly mnie jak mogly bo ja ciemna bylam p-olowy zapomnialam i na pyt nie umialam odpowiedzec:Pa teraz opijam:D

madchen :D hmmmmmmmmmmmmm:D dobra to baj, do jutra :* :) 1 2 3 4 5 ... :D