Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

Kolorowa a jakby to przenieść wszystko na PO wynikach ?:D ja chyba też uciekam zaraz:D bo siedzę i siedzę.. :P

Natalia gratuluję :P to teraz nie musisz się ograniczać:D póki co spadam Maturzystki :P 🖐️

mad.. w krakowie to jeszcze nie wiem z miejsca mam nadzieje ze cos znajde bo mam tam rodzine,a nad morzem to do hotelu -i od kolezanki sie wsjego dowiaduje...tylko nie wiem co z tego wyjdzie

kurde wiesz co... :P w sumie to nie ..jeszcze od wczoraj nie jest OK..podobno czym sie strułeś tym sie lecz,nie? :P ale...chipsów nie ma :P ....yyy dobra dawaj :D w kupie raźniej :D:D

nie nooo natala nie pogadasz :classic_cool: wypass winko :D a z wielkooopolskii :):) takze fajnie :P jakby sie uprzec to prawie centrum wszedzie blisko :P:D a Ty skąd? :)

sie zbilyscie wszystkie na tym poludniu kurde :P jak mnie wezmą do wrocławia na studia albo do krakowa do dołącz edo klanu yeeeah :D :P *tak sobie gadam :P:P:P

ALBO nie :P bo wyjdzie ze namawiam do grzechu albo cos w tym stylu :D :P nie chce byc winna CHYBA ze proces odbedzie sie w TV przy Annie MArii Wesolowskiej i bedziemy sławne :D:D:D

jak nie AMWesolowska to mysle ze z naszym talentem spokojnie doYou Can Dance nas wezma :classic_cool:

uuuu....z aparatem mowy tez juz cienko? :D nie no..ślinotok :D kobieto - odstaw to wino :P albo za słodkie i przez to :D:D