Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecona.elle....

potracil mnie samochod

Polecane posty

Gość zakrecona.elle....

kurcze,, nie wiem co siei ze mna dzieje. miqlam rano maly wpadek. tzn potracil mnei samochod mniedaleko mnie, tak naprawde nic mi sie nie stalo, odbilam sie od maski i przewrocilam, uderzylam glowa. to sie stal o b. szybko, Kierowca wyszedl i pomogl mi wstaci td, pytal sie czy sie odbrz,e czuje i czy moze na pogodowie trzeba pojechac albo wezwac. powiedzialam ,ze nie, ni c mi nie jest, troche sie obtarlam to wszystko i ze do domu mam blisko. wiec facet sobei pojechal a ja wrocilam do domu. troche sie zdenerwowalam tym wszystkim i trzeslam, wiec sie polozylam. a terax jest gorzej, jakby dopiero dochodzilo do mnei co sie stalo. dziwnei ise zachowalam, nawet za barzo nie docieralo do mnei co ten facet mi mowil, po prostu hccialam jak najszybciej isc do domu.dobrze sie, czuje, tylko boli mnie glowa, mam guza, i cala sie trzese i jest mi niedobrze, jak sobie pomyeslr.. nie wiem, czy dobrze ozrobilam, moze powinnam isc do lekarza. tlko że nic mi nie jest, wiec nie wiem..

jesli uderzyłaś się głową to powinien obejrzeć Cie lekarz - mogło dojść do wstrząśnienia .

Gość możesz mieć wstrząśnienie
mózgu, chyba powinnaś zgłosic sie do szpitala, powinni cie poobserwować

obdukcja a potem żądasz odszkodowania bo od czasu wypadku nie czerpiesz satysfakcji z życia seksualnego Znany przypadek -kobita dostała potężne odszkodowanie -- a rzecz nie do zbadanie przez biegłych :)

Gość zakrecona.elle....
diziekuje za opinie..chyba ,w taki mrazie powinnam pojwehcac do lekarza. zawsze mam wytrzuty, jak mam isc, bo wydaje mi sie, ze tylk ozajumuje c,zas i niepotrzebnie ide. ale moze rzeczywiscie lepiej isc .zacdzwonei po kogos ,zeby pojechal ze mna, bo sama to chyba nie jestm w stanie jechac. dziekeuje za rade.

Gość maaaaaartus
Jeśli uderzyłaś się w głowę i masz mdłości to na 90% masz wstrząsnienie mózgu! Koniecznie jedź do lekarza, bo siedząc w domu tylko sobie zaszkodzisz... Musisz dostać leki przeciwobrzękowe. Wiem coś o tym-mój brat miał 2 razy wstrząśnienie mózgu ;|

Gość zakrecona.elle....
zpadzwonilam po kolege, zaraz prpzyjedzie i pojedzie ,zemna do lekarza albo na pogotowie. nei wim jak oni maja zamiar mnie "obserwowac" ani jak bardac, ale mam nadzieje,ze to nic trakiego, ja nie lubie lekarzy i zle sie czuje w szpitalach. owalabym nie byc bada na,ale to chyab niemozlwie. rtaki uraz. dziekuej e jeszcze raz za pomoc i rady .mam nadzieje,ze to nic powaznego i mnei puszcza dodomu.