Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do zdajacych prawko

Do zdajacych prawko

Polecane posty

Gość do zdajacych prawko

Ktory raz juz zdajecie? Bo ze mna chyba jest cos nie tak. Pod koniec maja bede juz zdawac 7 raz:(

Gość kobieta może pracować tylko
jesteś jebnięta i niernormalna

Gość glaszcze cie
nie zalamuj sie..

Gość do zdajacych prawko
dzieki za szczerosc:(

Gość Listopadowa Skorpionica
nie martw sie 3 jest za darmoche a mój ex zdał za 9 razem, więc wszystko przed tobą :D

Gość Listopadowa Skorpionica
13*

Gość do zdajacych prawko
niby uczylam sie od samych podstaw ale ile mozna?? juz nawet nie licze ile kasy stracilam:( a wy za ktorym razem zdaliscie? przez to wszystko musialam zmienic instruktora bo niczego konkretnego sie od niego nie nauczylam dopiero teraz jak zmienilam to zobaczylam ilu rzeczy jeszcze nie umie:(

ja za drugim w sieradzu zdalam 3,04 :) racja,duzo zalezy od egzaminatora.Pierwszy mnie usadzil za przekroczenie [predkosci o 2 km/h i za wczesnie wlaczony migacz :)

ja 21 lutego 2008 zdałam i to za pierwszym razem ale tez trafiłam na egzaminatora taka cholera ze koniec myślałam ze uduszę go w pierwszej lepszej uliczce na samym początku dostałam zjebkę ze zatrzymałam sie przed szlabanem jak wyjeżdża sie z ośrodka egzaminacyjnego bo szlaban jest automatyczny na czujnik a ja widząc budkę myślałam ze tam ktoś siedzi i to obsługuje wiec chciałam zaczekać aż mi otworzy nie wiem skąd miałam wiedzieć ze tam nikogo nie ma żadnych informacji nie było a tak nie przejmuj się i nie denerwuj będzie dobrze JA TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI :-)

Gość jaa84
ja pod koniec maja będę zdawała 10 raz :( jestem już tym prawkiem totalnie załamana :( trzymam za Ciebie kciuki. Pozdrawiam

Gość do zdajacych prawko
fajnie ze nie jestem sama i dzieki za trzymanie kciukow:) Ja tez jestem zmeczona tym prawkiem. Ostatnio "prawie " bym zdala gdyby nie koperta:( ehhh

Gość inninis
ja zdalam za 3 , raz na placu bo mnie nikt nie poinformowal ze mam sie gapic za siebie a nie w lusterko, drugi raz za darmo, trzeci zdalam. gdybym miala zdawac wiecej razy to ym zrezygnowala bo to by znaczylo ze sie kompletnie do tego nie nadaje. Jak mozna z 9 razem nie zrobic koperty ??? przez takjie jak Ty obawiam sie nieraz wyjezdzac na ulice bo kto wie co mnie spotka

Gość do zdajacych prawko
dziewczyno ja koperty zwyczajnie nie umialam bo nikt nie raczyl mnie tego normalnie nauczyc?!?! poza tym cos ci sie pomylilo, ja nie zdaje 9 raz tylko 7:O mozesz pisac ze jestem beznadziejna ale jestem pewna ze ty nie jestes wzorowym kierowca :o a jezeli chodzi o luk to kazdy instruktor mowi ze nie wolno sie patzrec tylko w lusterko bo sie obleje... to podstawa :O widzisz tobie nikt nie powiedzial o luku a mnie nie nauczyli porzadnie robic koperty....

Gość inninis
ja nie pisze ze jestes beznadziejna, nie kazdy ma talent i predyspozycje do jazdy samochodem, ale czasem trzeba sie z tym pogodzic- no i zdarzają sie niezwykle rzadkie przypadki pecha ale pech za 7 razem to juz lekka przesada. Ja tez nie jestem idealna, ale przynajmniej nie stanowie zagroozenia na drodze jak moja znajoma co zdala za 11 razem ...

Gość do innis
nie zgadzam się że osoby które nie mogą zdać prawka za max. 3 razem nie nadają się do jazdy. Ciesz się że Tobie się udało za 3 razem.

Gość inninis
nie musisz sie zgadzac ;) dla odmiany dodam ze znam dziewczyne która zdała za pierwszym razem (oczywiscie legalnie) a jezdzi tak beznadziejnie ze boje sie z nia wsiadac do auta jako pasazer

Gość do zdajacych prawko
innis --> to ze ty zdalas za 3 razem to nie znaczy ze jak ktos zda za 10 to ze gorzej jezdzi. Znam wiele osob ktore mowia ze lepiej zdac za 10 niz za 1 czy drugim bo wtedyjest bardziej przygotowany i douczony... wtedy jak zda to juz bedzie idealnie jezdzic... nie uwazam ze tak do konca jestem beznadziejna bo kilka razy nie zdalam naprawde za glupstwa ktore nie powinny sie w ogole zdarzyc a to wszystko przez stres. Bardzo stresuje sie przed kazdym kolejnym egzaminem i to coraz gorzej i to mnie zjada ... i odbija sie to na mojej jezdzie. Mysle ze u mnie to jest glowny powod oblewania juz tyle razy...:(

Gość Cóż
Zdałam za 8 razem, bo zapłaciłam. Nie mogłam już patrzeć na obleśnych egzaminatorów. Uwielbiam jeździć. A w pracy kilka znajomych zdało za 1... 2 razem i nie wsiadają do autek, bo się boją.

tak stres tez duza role gra, pamietam ze ja na placu to bluznilam w glos w samochodzie sama do siebie bo nie moglam wytrzymac ze stresu, instruktor byl na zewnatrrz, dopiero jak wyjechala na miasto na szczescie przeszlo mi

Gość ona1982+05
ja robilam prawko 8 lat temu ale po 3 razie niezdanym dalam sobie spokoj bo doszlam do wniosku ze to chyba jeszcze nie ten czas,mialam wtedy 18 lat... teraz mam 26 i postanowilam podejsc po raz kolejny,z tym ze mialam juz zaliczony kurs i musialam sobie wykupic jazdy zeby miec papierek(te obowiazkowe 5 h po 3 niezdanym),oplacic ponownie lekarza no i egzamin, jazd mialam w sumie 11 h i 12 kwietnia mialam egzamin,no i w koncu za 4 jakby nie bylo razem ZDALAM:) egzamin mialam w sobote a we wtorek kupilam sobie auto,23 kwietnia odebralam prawko no i teraz sobie smigam,co prawda ten 1 raz samemu bez instruktora troszke mnie zestresowal ale na dzien dzisiejszy jest juz coraz lepiej a do sposobu jazdy,u mnie jest taka zasada ze na luku patrzy sie tylko i wylacznie w lusterka... a instruktora mialam aniola,super wytlumaczyl i zaraz wiedzialam o co chodzi, w sumie mialam ich 2 jeden na corse a drugiego na punto ale jeden z nich to taki skurwiel ze nic nie tlumaczyl a tylko wymagal,do tego ma takie bogate slownictwo ze co 2 wyraz to kur.... po 2 h jazdy z nim wrocilam taka zaplakana do domu ze myslalam ze juz dam sobie spokoj z tym prawkiem,bo ja chce sie nauczyc a nie stresowac no ale postanowilam w koncu jezdzic tylko z tym jednym,ktory mnie po prostu swietnie nauczyl techniki jazdy a tobie zycze powodzenia:)

Gość maaaaaartus
Tak czytam babeczkie te Wasze wypowiedzi i aż się przestraszyłam... Po weekendzie majowym planuję zapisać się na prawko, choć 18 kończę dopiero w sierpniu... Co więcej-nigdy jeszcze samochodem nie jechałam xD W weekedn majowy muszę się nauczyć podstawowych rzeczy heh. Moja mamuśka zdała za 3 razem. A to czy umiesz jeździć czy nie jest chyba nieistotne. Trzeba mieć po prostu szczęscie. Pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość inninis
nosz kur... jak to nieistotne czy umiesz jezdzic??? to jest najwazniejsze - chcesz kogos zabic kilka dni po zdanym fartem egzaminie?

Gość maaaaaartus
Chodziło mi o to, że nie jest istotne to czy jezdzisz super dobrze, bo chyba każdy umie podstawowe manewry po tylu godzinach kursu. Mój kuzyn jeździł od 12 roku życia po wsi i zdał dopiero za drugim razem. W miejscowoście, gdzie ja bede zdawać prawko oblewają średnio co drugą osobę tylko po to, zeby zarobic wiecej kasy.