Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzieleeeeeee

alez sie dzis zajebiscieee czuje! jeeeeeeeeeeeeeeeeju

Polecane posty

Gość pierdzieleeeeeee

ale super super super:D:* on na mnie popatrzył! on on on ten onnn! :) mój wysniony,wymaarzony:D jejj:D

mógł sie popatrzyć tylko przez przypadek, myślisz że dziewczyny tez patrzą sie na ciebie bo mają w zwiąku z toba jakieś 'cele'?? zreszta głupia jestem, sama mam zły humor to tobie też chce zrobić, jeszcze ra: Ale super super super!! zobaczysz że on do ciebie tez coś czuje, pewnie mu sie podobasz... omg, jaki porypany dzień:/ zamiast dziewucho \cieszyć sie ze na ciebie popatrzył, to go poderwij

Gość kto gdzie i jak

Gość to są właśnie baby
głupie, puste, emocjonalnie zdrowe inaczej. spojrzał na mnie o ja, przez miesiąc nie będę spać, ale jak spojrzał, co pomyślał, jak ja wyglądałam w jego oczach, czy spojrzał specjalnie czy mimochodem, czy jego wzrok miał coś powiedzieć ale co a może ja nie odczytałam co on mi tym wzrokiem powiedział, niedobrze że spojrzał na mnie gdy byłam lekko odwrócona lewym profilem przecież prawy mam lepszy, czemu głupia nie ustawiłam się prawym i tak ble ble ble bez końca jak to dobrze być facetem i se po porostu spojrzeć i pomyśleć eeee, można by ją puknąć, albo nic nie pomyśleć i za 1 minutę zapomnieć bo już na co innego się patrzy

omg, chłopak sie na ciebie popatrzył a ty już cieszysz pingwina, cała w skowronkach...włoz kiecke, zastąpm mu droge i sexownym głosem a la figura powiedz "tygrysku, dzisiaj u mnie czy u ciebie??":D

Gość pierdzieleeeeeee
chuj z wami:D ja i tak sie ceisze ze sie w ogole popatrzył:D i wiecej tu nie zaaaaajze łoj ludzie;p

hi hi :) a ja ide sobie na kawe:) , do "to sa wlasnie baby" nie tylko kobiety sa glupie, mezczyzni nie sa lepsi podniecaja sie jak dziewczyna na nich spojrzy gdy oni gwizdza lub wolaja do niej cos glupiego, a budowlancy itp sa juz nie do zniesienia, nie da sie przejsc spokojnie chodnikiem:o

no dobra sorry, zachodź kiedy chcesz, masz moje pozwolenie:D a tak serio to fajnie ze na ciebie popatrzył, przynajmniej wie ze istniejesz, wiec teraz...wyginaj smiało ciało:D (i go poderwij)