Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko marność

Dziś PRAWDZIWYCH facetów już nie ma

Polecane posty

Dzisiaj nie bede wam już w stanie dostarczyć nowej porcji mojej śmieszności :D

Gość niezły pojedynek
Stronniczy Kogo zaliczasz do tzw."królów"kafe?

Gość niezły pojedynek
Ok,Fryczku,po tych emocjach to tylko lulu dobrze zrobi...pa pa

frk-09 ja tam lubię Was oboje :-) mam prośbę, poradź co jeszcze dodac do jednej mojej wypowiedzi, zeby była ciekawsza? ;-) wklejam poniżej

"Jacek1982 jest prawdopodobnie typowym przykladem frustrata rozładowujacego częściowo swoją frustrację poprzez wizualizowanie sobie frustracji innych, którą to frustrację sfrustrowani rzekomo nabyli z powodów przez niego sobie wyobrażanych sorry Jacuś, ale sam zacząłeś "

p.s. teraz to doczytalem pierwszy topik z udziałem retro, który czytasz? i już wiesz, jaka ona sprytna i kto ma rację..? :D gratuluję przenikliwości :O

Gość niezły pojedynek
"Ja tu tylko gniję" -to epitafium,zapewne,ma związek z kafe....

Gość Stronniczy
Nie żeby toczyć jakiś spór, ale ja mam obojętny do Twego jej braku ;)

gorzej że porządną dziewczynę trudno znaleźć same puszczalskie lafiryndy

Gość niezły pojedynek
no tak,w kóło te same śpiewki...hehehe

Pozostaje mi znieść tę próbę, jak przystało na mężczyznę(co prawda piszącego na kafe, ale jednak nie kobietę), dzielnie i jeszcze przez 10-15 lat gnić tu aż do skutku :classic_cool: Do zobaczenie po weekendzie

Frk-09 też już mięknie :-D ;-) kafe ma moc jednocząco-zmiękczajaco-jednającą jak również udystansowującą do siebie samych ;-) :-D :classic_cool:

Chce niniejszym zając oficjalne stanowisko wobec fryka. Chce aby jedno było jasne: nie mam ambicji aby dowieśc w jakikowliek sposób że jestem ponad frykiem, czy też pod frykiem, czy w jakiejkowliek innej konfiguracji względem jego osoby:) Całe zaognienie sytuacji jakie miało tu miejsce wczoraj uważam za nieszczęśliwy wypadek. Nie mam i nigdy nie miałam w planach podkopywania jego autorytetu którym się tutaj cieszy. Ma pewną pozycję która sobie cięzko wypracował, I szanuję to. Nie odmawiam mu również pewnej znacznej dozy intelektu. W ramach wiosennej akcji \" Faceci pod ochroną w okresie rozpłodowo - godowym\" wybaczam mu i puszczam w niepamięć jego topiki w których uzył wulgarnych wyrażeń pod moim adresem:) Wszyscy wszak jesteśmy tylko ludźmi... Ninijeszym zobowiązuję się nie atakowac już nigdy więcej imiennie i personalnie pana frk 09. No, chyba że w obronie własnej. Dziękuje za uwagę. :) :)

puszczam w niepamięć jego topiki .... przepraszam , to były rzecz jasna tylko posty:)

Gość Do góry.......

Zaśpiewajmy: A gdy się zejdą, raz i drugi, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością, bardzo się męczą, męczą przez czas długi, co zrobić, co zrobić z tą miłością? :) I wielki finał : A gdy przyjdzie zapomnieć i w pamięci to zatrzeć? Lepiej milczeć przytomnie i patrzeć. Czy te oczy mogą kłamać? Chyba nie! Czy ja mógłbym serce złamać? I te pe... Kiedyś to zrozuniesz sama, to był błąd. Czy te oczy mogą kłamać? Ależ skąd! Mowa cały czas o miłości do inteligencji, rzecz jasna...

Gość Ju...
Trochę wiary w ludzi! Po co na inteligencji poprzestawać? A niech się kochają - nie tylko głową.:)

No, juz się za duże napięcie robi od tych tematów :-D idę poplotkowac o lakierze do paznokci, twarzowych kolorach i jadłospisie 🖐️

co oznacza, ze nie będzie rozważań na tematy damsko-męskie, bo przesyt, oj przesyt :-D

Gość Ju...
Szukanie dziury w całym "Dyskusja na temat wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkanocnymi nie może doprowadzić do obchodzenia ich w jednym terminie." Nie może, ale kurczaczek z zajączkiem by się nie pogryzły. Ale fakt - dzieci z tego nie będzie. A szkoda:D

Gość Ju...
Już od 5 lat pogodzisz.:) W Wigilię przynajmniej, kiedy to i rybka, i wieprzyk głos wydać mogą - przynajmniej do momentu ich spożycia. :)

"Może lepszy byłby kot?" Szukanie, nie bądź niemiły :-) nieładnie tak w czuły punkt :-)