Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko marność

Dziś PRAWDZIWYCH facetów już nie ma

Polecane posty

Forma / treść? Wykwintne danie / nieapetyczne, strawione jego resztki czy skromnie wydane / arcydzieło literatury? Czasem trzeba się zastanowić, co bardziej pasuje n i e z a l e ż n i e od rzeczywistej wartości.

no właśnie, prostą treść odczytujesz, jako niezrozumiałą formę. Jest takie ordynarne powiedzonko, adekwatne jak cholera: wyżej sra niż d**ę ma. Może teraz treść będzie dla Ciebie dostatecznie czytelna. Fryk, uwielbiam kiedy sam strzelasz sobie gole...:) Myśle że ktokolwiek przeczyta twoją powyższą wypowiedź będzie miał poważne wątpliwości co do rzeczywistego poziomu który reprezentujesz...:) naprawdę myśłałam że będę się musiała bardziej namęczyć :) :)

Gość niezły pojedynek

Gość niezły pojedynek
to dobrze,bo było widać jak dałeś plamę...hihihi....tonący czepia się brzytwy

o nie ... faktycznie...... post o dupie przesunał się na stronę nr 1...:) :) Zresztą zachowałam go w moim wpisie... bo był na wysokim poziomie....:)

Znaczną część osób tu obecnych interesuje, jak i czym, kto komu przyłożył. Natomiast, na ile zasadne są zastosowane argumenty, to się wielu osobom, nie chce wnikać. \"Dupa\" pojawiła się, bo retro na tą \"dupę\" zasługuje. Ma o swojej wnikliwości zdanie niebotyczne, chociaż plecie byle co i byle jak. Wielu to nie przeszkadza bo woli efektowne głupstwa i oczekuje, że bardziej rozgarnięci będą się do niej zniżać i przyjmować jej \"sposób myślenia\" za jeden z możliwych do przyjęcia. Kilkakrotnie wykazałem (nie tylko ja) bzdurność tez wygłaszanych przez Retro, która niczym poza: \"nie rozumiem co do mnie mówisz\" albo \"tak myślę bo tak myślę\" :D nie odnosiła się do mojej argumentacji. Więc w końcu uznałem, że chyba rzeczywiście nie pojmuje, ze uogólnienia,które tak uwielbia, nie są domeną ludzi myślących krytycznie. Głupstwo to nie punkt widzenia tylko nieumięjętność rozeznania rzeczywistości, skutkujący na przykład wrzucaniem wszystkich mężczyzn do jednego wora. Was to nie razi..? Wielu z was to bawi, mnie poniekąd też, ale nie oczekujcie, że będę zachwycał się komunałami. p.s. tak wiem, Retro, napisałem niezrozumiale :D

Gość niezły pojedynek
fryczku,jak tu Ciebie bronić,skoro i Ty ,czasem i to nieźle dajesz popalić innym z pozycji wiedzącego lepiej.

Gość Stronniczy
Trochę mnie drażni mnogość topików zakładanych przez Retro, ale jedno Jej mogę przyznać - z dziecinną łatwościa udaje Jej się podpuszczać fryka i z taką samą łatwością rozkładać go na łopatki :D Aż dziw bierze, jak zapatrzony w siebie facet nie widzi swojej śmieszności :D

Gość btrgtfv
pieprzycie farmazony...dla mnie to Ona ma coś z głową

Gość niezły pojedynek
ale po co się aż tak emocjonować?I jest o co?

Gość Stronniczy
Ma, czy nie ma, w głowie, czy z głową, ale zrobiła z gościa ratlerka hałaśliwego :D

Trochę mnie drażni mnogość topików zakładanych przez Retro, ale jedno Jej mogę przyznać - z dziecinną łatwościa udaje Jej się podpuszczać fryka i z taką samą łatwością rozkładać go na łopatki Aż dziw bierze, jak zapatrzony w siebie facet nie widzi swojej śmieszności Moja śmieszność polega jedynie i aż na tym, że angażuję się w rozmowy z osobą, która jak sama przyznaje, nie rozumie zdań wielokrotnie złożonych. Tu pełna zgoda popadlem w smiesznosc! Natomiast, w kategorii \"rozkladania na łopatki\" nie uczestniczę a jedynie w sporze na argumenty, którego Retro starannie unika i w tym w oczach wielu miesci się jej siła :O Ależ w konfrontacj z Retro JA (i każdy myślący) WIEM LEPIEJ, że nie wolno tak uogólniać, jak ona to czyni aby nie popadać w zakłamanie gorsze od śmieszności. Kilka razy sciąłem sie z komiczne na tle jego sklonnosci do ostrych i dosadnych sformulowan i takze nadmiernych generalizacji. I teraz po czesci przyznaje mu racje, gdy spotykamy sie z takimi stosami bredni, nie pozostaje już nic innego jak zamilknąć albo przywalić.Dziś wybrałem to drugie, chyba pierwszy raz na Kafe :D Generalizacje, komiczne potrafił uzasadnić, tymczasem Retro, nigdy niczego nie uzasadnia. bawcie się dalej moją smiesznoscią :classic_cool:

Gość wszystko marność
Głupstwo to nie punkt widzenia tylko nieumięjętność rozeznania rzeczywistości, skutkujący na przykład wrzucaniem wszystkich mężczyzn do jednego wora. już samo pisanie na tym forum jest oznaką zniewieścienia, trudno nie wrzucać Cię do tego wora 🖐️

Gość Stronniczy
No i w tym cała rzecz, Ona się doskonale bawi, a Ty się wściekasz. Otworzyłeś już oczy ? ;)

Gość wszystko marność
tak tylko dla jasności, to nie jest topik założony przez retro, jednak widzę, że tutaj właśnie ma wybuch wasza skulminowana frustracja związana to z serią topików autorstwa retro:) a co mi tam. kłóćcie się dalej. ja napisałam swoje i uciekam, zegnajcie Niewiasty, dobranoc 🖐️

Gość Stronniczy
Trudno nie wrzucić do jednego wora tych, których męskość objawia sie tylko noszeniem męskiego przyrodzenia ;)

Gość Stronniczy
Chciałaś powiedzieć - skumulowana ? :)

Gość niezły pojedynek
Ponawiam pytanie,ale czy jest sens tak się emocjonować?Przecież na siłę nikomu nie udowodnimy własnych racji.Skoro zorientowałeś się,że retro Ci nie "pasi" to po co wchodzisz z nią w utarczki?Chyba widząc jak funkcjonuje to forum ,zauważyłeś absurd tego miejsca.Każdy ma prawo do własnego zdania,chociażby nawet dla kogoś byłoby bzdurne.Może lepiej wyluzować i nie traktować kafe jako poligonu na słowa.To tylko prowadzi do zgorzknienia i rozczarowań.Bezprzecznie,z tego co zauważyłam jesteś interesującym facetem,ale rozdrabniasz się.Czy udawadnianie czegokolwiek ma sens?Co wiecej,udawadniając coś można samemu przekroczyć granice dobrego smaku.Wiele Twoich wpisów na forum nie podoba mi się ,ale przyznam,że lubię Cię w tej wekowo-leśno-grzybiarskiej strony....hihihi

"Stronniczy No i w tym cała rzecz, Ona się doskonale bawi" ja to zauważyłam prawie od razu, chociaż ona twardo się zapiera :-D

Gość niezły pojedynek
Myslę ,że bycie na forum z nosem "na kwintę" bez grama autoironii to droga donikąd.

Gość 1 dzionek i zaczynamy weekend
kulminacja, kumulacja, apogeum, szczyt... niektórym to trzeba chyba rysować historyjki obrazkowe

Gość Stronniczy
Przyznam ze wstydem i skruchą, że to pierwszy topik z Jej udziałem, na który zajrzałem, trochę go poczytałem i chyba zostanę jej fanem. Fascynuje mnie kobieca inteligencja, umiejętność jej maskowania, złośliwie chichoczę, jak udaje Jej się obnażyć "królów" kafe :)

Gość Stronniczy
No niezła bibliografia :D Będę miał co czytać. Możemy zatem powiedzieć z dumą, że Retro dwoje fanów już ma ;) Czas na okrzyk jakiś lub toast ;)