Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysta zlosc

kazdy facet tak reaguje?

Polecane posty

Gość rekin
o tym ze jestes niedojzala swiadczy fakt,ze wypisujesz tu cos co powinnas juz dawno wyjasnic ze swoim partnerem. a 21 lat o niczym nie swiadczy. ja mam 27 i tez nie robi to ze mnie oswieconej osoby

Gość czysta zlosc
czy ja gdzies napisalam ze jestem oswiecona?

Tylko napisz nam czy ci sie udalo czy nie ok? Jak sie udalo to pogratulujemy a jak nie to zreanimujemy cie psyhicznie :)

Gość czysta zlosc
poza tym lubie tu pisac- anonimowowsc. i mozna pisac co sie czuje- klawiatura wszystko zniesie. nawet jak nie masz racji. anoz znajda sie fajne osoby ktore ci przetlumacza ze tak nie jest? bo nie mowie o bucach ktorzy od razu gromy rzucaja

Gość czysta zlosc
narazie to odpisal obrazonego sms ale jakos mam zapas cierpliwosci ;)

Mam pytanie czy to prawda ze jestem dyplomatyczny ? bo wiele osob mowi ze tak a ja nie wiem sry ze pytam ale chce ustalic dokladny kierunek rozwoju mojego :)

Gość czysta zlosc
he bo ja wiem? jak sobie pogadamy kiedys dluzej to moze i bede to w stanie ocenic;)

Gość czysta zlosc
loj po takiej krotkiej rozmowie mam minimalne wrazenie ze gdzies kolo mojego wieku, ale trduno to ocenic bo ludzie sa rozni. byc moze ze jestes rzeczowy chlopak i szczery ale czy wiem na pewno? a ile masz?

Gość czysta zlosc
no dawaj przecie i tak cie nie dopadne na ulicy hehe. no ja napewno znam lepiej od mojego 30 letniego brata ktory moim zdaniem zatrzylam sie gdzies na 16..... ale to moja subiektywna ocena;)

Wielu osoba w wieku kolo NAWET 30-stki pomagam na forach anonimowo a czesto gdy sie dowiaduja mojego wieku olewaja mnie i sie wstydza

Gość czysta zlosc
wiec ile?:)

Gość czysta zlosc
no widzisz to moze jeszcze bedziesz modliwtwa z niebios dla jakiejs kobiety ktora bedzie potrzebowala goscia ktory ja poslucha bez obuzenia;p

Gość czysta zlosc
powiem ci tylko ze jak jeszcze zmienisz nick to mozesz spokojnie podszywac sie pod starszych ;)

Gość czysta zlosc
a co mnie ile masz lat. tylko tak.. masz 14 lat i byles juz z panna u psycholga?

Gość czysta zlosc
no tak ale ja nie wtym temacie. nie wiem od ilu mozna raczej zastanawia mnie ze juz miales takie problemy. ja pierwszego chlopaka mialam w wkieku 13 (2 tyg hehehhe) pozniej 14 i baaardzo go kochalam ...pierwsza beznadziejnamiloscia. dalo sie ze mna normalnie juz pogadac ale w sprawach milosci bylam szczypiorek hehe. no ale dajesz wiare w to ze mlodziez sie nie uwstecznia co niestety zauwazalne jest bardzo. obys nie byl wyjatkeim....

Gość czysta zlosc
chciales zbeym napisala jak mi poszlo= no pogodzilam sie jak zwykle ale w sercu znowu zostalo ze nie umie sobie ze mna radzic:) napisalam co czulam. on ze po 1 sama chcialam isc z gg, a po 2 problem na ktory choruje nie jest od dzis i on nie wie juz co robic:)

A ja juz raczej nie predko bede mial 2 dziewczyne jestem zbyt niesmialy :/ Tamta sama musiala mi zaproponowac chodzenie :/ az mi bylo wstyd heh

Gość czysta zlosc
podobno najlepszym lekastem na niesmialosc jest...smialosc. sama doswiadczylam. pokonalam to/ ludzie maja mnie za badzo otwarta i odwazna a nie maja pojecia ze czasami najechtniej zarozowilabym sie na polikach.... a ja nie wiem czy dlugo jeszcze z nim bede :)

Gość czysta zlosc
no michcio nie zostawiaj mnie jeszcze. to ze mi przeszla zlosc nie znaczy ze nie mozna pogdac ;)

co do chlopaka - gratuluje a co do mojej niesmialosci mam to od urodzenia kiedys sie balem sam chodzic do sklepu bo mnie zatykalo w gardle przy kasie :) i niemoglem nic powiedziec w tej szkole juz uchodze za malomownego i niesmialego dlatego czekam na nastepna liceum lub technikum

Gość czysta zlosc
idz do technikum, sama tez bym teraz poszla. he ja sie wstydzilam czytac to co napisalam na orum klasy ktora znalam. a pisze wypracowania niezle, podobno mam dobry styl ktory przemawia. no coz chyba najpierw musisz uwierzyc w siebie albo odkompleksic troszke jesli jakies masz

Doslownie jestem puszka pandory pelna kompleksow i problemow i niestety wspolczoje swojej przyszlej dziewczynie ktora ja sproboje otworzyc :( bo za szybko sie otwieram przed innymi

Gość czysta zlosc
a coz to za komleksy? wiele aje powtarzanie sobie w lustro jak np nie jestes pewny siebie to w lustro 10x po kilka razy jestem pewny siebie i tak w kolko