Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysta zlosc

kazdy facet tak reaguje?

Polecane posty

wiesz na kazdym etapie rozwoju sa inne problemy i kompleksy ale na KAZDYM SA jedni maja ich wiecej inni mniej a w pozniejszym etapie problemy z poprzedniego sa blachostka :)

Gość czysta zlosc
loj czy ja wiem? od zawsze zmagalam sie ztym ze jesytem gruba-bylam teraz nie jest ze mna tak zle ale moj wyglad nadal jest dla mnie wazny moze zbyt... mam cienie pod oczami-najchetniej nie wychodziabym bez okularow przeciwslonecznych ale wychodze specjalnie bez nich zeby pokazac sie ludziom- mam takie oczy i jak macie z tym problem to trudno. nie raz slyszalam rozne komentarze a ze sie nie wyspalam a ze cos tam- juz nie dzialaja:)

Gość czysta zlosc
wiesz to tylko przyklad.

Wiele osob mi mowi ze wygladam zbyt delikatnie i jestem khm khm ... pedalem a to GOWNO prawda ale nie wiem jak to zmienic

Gość czysta zlosc
czasami wystarcza detale. obecnie pracuje nad moim kolega ktory wyglada hmmn... niechluyjnie i na dodtake jest baaaaaaardzo chudy. kupilam z nim spodnie buty kurtke i zaprowadzialm do fryzjera-od razu inny czlowiejk

Ale jemu przynajmniej ktos pomogl a mnie kazdy odrzuca jak tylko zobaczy moze dlatego umniem i lubie innym pomagac :/

Gość czysta zlosc
jak chcesz to pokaz mi. ale musisz wziac tez pod uwage to ze sie jeszcze rozwiajsz i w ciagu roku mozesz zmienic sie nie do poznania- powaznie patrze na swoje zdjeicia z klas z gim i szczegolnie na jednym chlopaku widac ze 1 roku wyglada jakby urwal sie mamie od spodnicy a na 2 juz jak hmm ciacho? kij wie jak okreslic ale jak swoj starszy o 5 lat brat

Gość czysta zlosc
jak mnie zabraknie to znaczy ze forum sie na mnie obrazilo i nie moge sie polaczyc. a moze za rok bedziesz sie z tego smial?

Gość czysta zlosc
dobra to skoro nie chcesz zebym ja spobowala pomoc to niestety musze isc spac :) tak naprwde to tylko twoje nastawienie pozwoli ci wygrac z komplekasmi. dobranoc