Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość griszka

Lunatyczka-słuchajcie co mi się przydarzyło D

Polecane posty

Gość griszka

Siedziałam do późna przed kompem,mąż już spał no i mnie zmuliło.Położyłam się i za jakiś czas przyśniło mi się,że muszę koniecznie wyjść na klatkę schodową.No i wstałam z łóżka,idę do drzwi,otwieram je i wychodzę na klatkę,ciemno,wchodze na schodek i w tym momencie mam jakiś przebłysk świadomości,cofam sie i zamykam drzw,a mój mąż na to "Gdzie ty wychodzisz (czy coś w tym rodzaju)",a ja coś mu odpowiedziałam,zamknęłam drzwi na klucz i do łóżka.Kurde,no co ze mną jest :D jeszcze pamiętam,że coś do męża powiedziałam,cos w stylu "Ja wiedziałam,że takie pytanie mi zadasz" :D :D :D No dziś poszedł do pracy rano i głupio mi teraz go pytać co ja w nocy robiłam,normalnie wstyd...

nie przejmuj się...każdemu się to zdarzyć może... najważniejsze,że w porę cię mąż powstrzymał :):)

Gość griszka
ja nawet nie chcę myśleć co by było,gdybym sobie wyszła na zewnatrz.Kurde ,bez majtek śpie w krótkiej koszulce.Ludzie,ale wstyd :D :D :D

Gość griszka
Mąż twierdzi ,że zapytał mnie gdzie idę, a ja na to,że do łazienki :D :D Normalnie śmiech na sali.Dobrze,że na klatce schodowej nikogo nie było,bo czasem młodzież przesiaduje hehe Zobaczyliby sąsiadkę w negliżu

Gość 21_lat
ja tez lunatykuje. u mnie w domu wyjmuja klucz z drzwi zebym nigdzie nie wyszla. tez mam jakies sny i zaraz to robie. kiedys mowili mi ze gralam w pilke, jeszcze kiedys ze rozmawialam z psem. kiedys okno otwieralam w nocy ale sie przebudzilam bo zimno bylo. mieszkam na 1 pietrze:D